"przeskakujące" kolana :/

slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

Kurwa mac ja to mam pecha jebanego z trzy dni temu pislaem ze mi terz wszystko strzela a teraz kurwa noge w gipsie mam ale kurwa mac najlepsze jest to ze kurwa mac rowerek wczoraj zrobilem i wczoraj mnei zagipsowali a niech to wszystko h.. strzeli... :(
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

sypiesz sie chłopie :D
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

juz sie sypalem od czasu kiedy trenowalem sprint .. a tak ps to w wyzszej wypowiedzi neiwiedzialem ze tyle razy kurwa mac powiedzialem K U R W A MAC <LOL> :)))))))) ponioslo mnie ;P
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

nie
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ExtremBiker
Kontakt:

Post autor: ExtremBiker »

po niektorych opisach to juz mdleje... mnie tylko czasami ciutke kolana bola... a tak to jest ok... ciesze sie- moze jstem bardziej dostosowany ( mongol :)))
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=238504
KLUCHA
Kontakt:

Post autor: KLUCHA »

A ja jestem 2 przypadkiem stzrelającym od nowości i powiem wam że strzelają mi wszystkie stawy!!! a z kolanami to mam mały problem jak chcę bardzo mocno zgiąć (mały kąt) kolana bo mam tyle mięśni na udach i łydkach że mi goleń ze stawu wyciąga!!! czuję jak mi się przesówa w strone krawędzi stawu.
A teraz motto tak na zakończenie [b]sport to zdrowie, każdy ci powie, kto nie trenuje a baluje[/b] ;- )
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

Mój kumpel kiedyś wchodził po schodach i coś mu strzeliło w kolanie. Poszedł do lekaża i mu wyszło że ma przesuniętę rzepke.
Rower ??? A co to ??
ODPOWIEDZ