Co jest nie tak bo mi wydaje się że czegoś brakuje??
foto:

Nie sądzę żeby mieli takie części. Wg mnie albo poszukaj po ludziach (może ktoś tę część ma) albo nowy tłumik w gregorio.damianksiazek9 pisze:Wiem już czego mi brakuje, a dokładnie w tłumiku kompresji jest plasticzek który reguluje przepływ oleju przez otwory i właśnie tego plasticzka śrubki mi brakuje.
Jak myślicie gregorio znajdzie coś takiego?? Jak będę musiał kupować cały tłumik to porażka ...
Trochę humory nie zaszkodziKubaLaPL pisze:Wybacz stary, że nie wniosę nic do tematu, ale po prostu musiałem
Sam dorobił bym takie coś ale potrzebował bym przynajmniej fotke jak mniej więcej to wygląda i przybliżone wymiary. Jakby miał ktoś rozkręconego 888 rcv albo 66 to zajebiście wdzięczny byłbym za fotke tego ustrojstwa i jakieś wymiaryari4 pisze:Nie szłoby dorobić takiego plastiku?
Odezwałbyś się 2 tygodnie wcześniej, to wysłałbym Ci fotę, bo kumplowi takie 888 serwisowałem :P. Teraz po świeżym zalaniu nie będę mu rozbierał amoradamianksiazek9 pisze:To jak ? kto rozbiera w niedługim czasie swoje 888 RCV lub 66?? potrzebuje pilnie tych przybliżonych wymiarów i kształtu!! PLIX HELP :P
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość