Marzocchi rc3 evo 2010 - kilka pytań
Marzocchi rc3 evo 2010 - kilka pytań
Mam pytanie ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć bliższych informacjo dotyczących marzocchi rc3 evo z 2010 roku - jak wypadają one na tle młodszych modeli tj. 2011 i 2012 ? Czy w późniejszych latach zmieniono konstrukcję tłumików albo jakiś innych detali ? Czy 2010 są obarczone jakimiś chorobami "wieku dziecięcego"? Jak wypada tłumika evo z 2010r kontra tłumiki z boxxa r2c2 z 2011 r??
Z góry dzięki za pomoc
Z góry dzięki za pomoc
http://www.pinkbike.com/u/Bogumil120224 ... nd-OTHERS/
ku przestrodze:) w komentarzach można przeczytać, że nie jest to odosobniony przypadek
ku przestrodze:) w komentarzach można przeczytać, że nie jest to odosobniony przypadek
Jeśli mówimy o EVO to rocznik 2011, w 2010 nie było jeszcze tłumika EVO, a zwykły RC3, który sporo różni się pracą od EVO na korzyść EVO rzecz jasna
Jestem posiadaczem 66 EVO 2011 i z czystym sumieniem polecam, praca rewelacyjna, marzo sporo się poprawiło a EVO miażdzy Totema Solo Air (ostatnio miałem okazje pośmigać), jak i boxxery. Mówie tutaj tylko i wyłącznie o pracy, co do wytrzymałości...nie wiem, nic mi się jeszcze nie przydarzyło.
Zapewne zaraz zostaje zbluzgany przez miłośników RS-ów, ale takie jest moje zdanie i wyprzedze kilka osób "NIE
NIE NURKUJĄ JUŻ" każdy wie o co chodzi.
Kto nie pośmiga ten nie doświadczy.

Jestem posiadaczem 66 EVO 2011 i z czystym sumieniem polecam, praca rewelacyjna, marzo sporo się poprawiło a EVO miażdzy Totema Solo Air (ostatnio miałem okazje pośmigać), jak i boxxery. Mówie tutaj tylko i wyłącznie o pracy, co do wytrzymałości...nie wiem, nic mi się jeszcze nie przydarzyło.

Zapewne zaraz zostaje zbluzgany przez miłośników RS-ów, ale takie jest moje zdanie i wyprzedze kilka osób "NIE

Kto nie pośmiga ten nie doświadczy.
Re: Marzocchi rc3 evo 2010 - kilka pytań
Będę szukał 888 tylko teraz to je dokładnie obejrzę, no chyba że się R2C2 znajdzie w ciekawej cenie.
Mimo tego i tak mnie to trochę zmartwiło.
Mimo tego i tak mnie to trochę zmartwiło.