Budżetowy zestaw: rower szosowy + trenażer
Budżetowy zestaw: rower szosowy + trenażer
Szukam szosy i trenażera dla siebie, jednak jestem całkowicie zielony w tym temacie. Na taki zestaw mam do wydania 1300 pln. Wymiary ramy: podsiodłowa: 57cm, rozmiar górnej rury: 55cm (przynajmniej tak wyszło mi wq. kalkulatora). Liczę na waszą pomoc.
http://zetekfr.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
Z nowych magnetycznych nie kupisz w tej cenie. Ja kupiłem 2 czy 3 lata temu ROTO Record, nie pamiętam dokładnie ile zapłaciłem, ale w granicy 350zł teraz kosztuje lekko ponad 400zł. Nie jest zbyt głośny, a to jest ważne gdy mieszkasz w bloku i wokół masz sąsiadów.
Ogólnie rzecz biorąc trenażer jest ok, ale zastanawiam się nad przesiadką na trenażer z pomiarem mocy.
Ogólnie rzecz biorąc trenażer jest ok, ale zastanawiam się nad przesiadką na trenażer z pomiarem mocy.
-
- Kontakt:
Trochę późno zacząłeś szukać, bo pewnie w lecie wyrwałbyś używkę w dobrej kasie.
Patrząc teraz, ceny poszły o jakieś 20% do góry względem zeszłego sezonu. Osobiście posiadam od zeszłej jesieni Elite Volare i z czystym sumieniem mogę polecić. Ze slickiem działa w miarę cicho, jeśli nie mieszkasz w bloku to możesz śmiało kupować magnetyczny.
Patrząc teraz, ceny poszły o jakieś 20% do góry względem zeszłego sezonu. Osobiście posiadam od zeszłej jesieni Elite Volare i z czystym sumieniem mogę polecić. Ze slickiem działa w miarę cicho, jeśli nie mieszkasz w bloku to możesz śmiało kupować magnetyczny.