Telefon jaka sieć?
Telefon jaka sieć?
Noszę się z zamiarem przejścia z karty na mixa lub abonament obecnie mam orange POP
moglibyście się podzielić wrażeniami pozytywnymi i negatywnymi na temat waszych sieci, planów taryfowych? cen?
Opinie negatywne jak i pozytywne
Dodam że wszyscy znajomi zachwalają PLAY przejrzałem ofertę i kokosów nie widzę.
moglibyście się podzielić wrażeniami pozytywnymi i negatywnymi na temat waszych sieci, planów taryfowych? cen?
Opinie negatywne jak i pozytywne
Dodam że wszyscy znajomi zachwalają PLAY przejrzałem ofertę i kokosów nie widzę.
Ja mam orange, ale ze względu na słaby zasięg na Wilanowie/Ursynowie jak bym zaczynał od początku to bym wybrał tmobile po testach jakie przeprowadziłem. Playa nie dzierżę, nie lubię ich marketingu i podejrzewam, że tym by mnie dobili.
Co do ofert to wierz mi, że teraz wszyscy mają to samo tylko czasami inaczej to nazywają albo inaczej oszukują, ale w obecnych czasach reakcja rynku jest taka, że jak jedni coś wypuszczą nowego to drudzy to kopiują w kilka godzin i mają też nową ofertę.
Co do ofert to wierz mi, że teraz wszyscy mają to samo tylko czasami inaczej to nazywają albo inaczej oszukują, ale w obecnych czasach reakcja rynku jest taka, że jak jedni coś wypuszczą nowego to drudzy to kopiują w kilka godzin i mają też nową ofertę.
konczy mi sie umowa w playu wiec zaczalem sie rozgladac za ofertami i wychodzi na to ze jednak play daje najlepsze warunki-kto mi da 1450minut za 61,5zl/miesiecznie?jedno czego mi brakuje w tym pakiecie to transferu danych,ale to mozna dokupic za parenascie zlotych.albo ewentualnie wybrac oferte za 90zl,gdzie sa nielimitowane polaczenia do wszystkich sieci + 2gb transferu przy umowie na 12miesiecy.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Też mam play'a abonament i oferta bardzo korzystna - też ponad 1000 minut i do tego albo 250 albo 1 gb transfer (pewien nie jestem dokładnie) za 49 (dla nowych było bodaj 59). Żeby nie było różowo: znajomi z poza play'a unikają dzwonienia, ze względu na droższy koszt połączenia - sprowadza się to do "sygnał i oddzwoń"
Z zasięgiem problemów raczej brak - chociaż na totalnym wygwizdowie potrafił zgubić sieć.

Z zasięgiem problemów raczej brak - chociaż na totalnym wygwizdowie potrafił zgubić sieć.
Też wydaje mi się, że oferty operatorów są baardzo podobne. Jak w tym roku przedłużałem umowę,
to też się zastanawiałem czy nie zmienić operatora (obecnie Orange)
ale po zrobieniu rekonesansu okazało się, że w sumie wszyscy oferują praktycznie to samo.
Obecnie mam abonament bez limitu do wszystkich plus 2gb transferu i wiem że jak
brało się bez telefonu to za 90zł był ten abonament.
to też się zastanawiałem czy nie zmienić operatora (obecnie Orange)
ale po zrobieniu rekonesansu okazało się, że w sumie wszyscy oferują praktycznie to samo.
Obecnie mam abonament bez limitu do wszystkich plus 2gb transferu i wiem że jak
brało się bez telefonu to za 90zł był ten abonament.
http://www.pinkbike.com/u/gajosae/
Wszystko rozbija się o najważniejsze pytanie, czy chcesz telefon czy nie? Jak nie potrzebujesz telefonu to już za 65 pln możesz mieć abonament bez ograniczeń.. Play był fajny przez ochronę konkurencji, ale w 2013 się kończy i stawki będą podnosić do góry. Polecam zobaczyć u znajomych jaki mają zasięg w jakiej sieci i na tej podstawie zdecydować.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zależało mi na ofercie z telefonem, wziąłem mixa w orange, LG swift L5 za 249zł i mix za 25zł ponieważ mam neostradę i obniża się koszt Mixa z 40 na 25zł. Mam w tym smsy do orange bez limitu, 400 na inną sieć i 120 min do wszystkich, a przez rok 30min do wszystkich gratis,
wziąłem bo prawie wszyscy w rodzinie mają Orange, i kilku znajomych, myślę że się zamknę w kwocie 25zł bez przekraczania
wziąłem bo prawie wszyscy w rodzinie mają Orange, i kilku znajomych, myślę że się zamknę w kwocie 25zł bez przekraczania

Play:
abonament firmowy 20zł
w tym:
darmowe rozmowy w play i na stacjonarne do końca świata
70zł na rozmowy lub sms do innych sieci w ramach abonamentu.
Ileś tam MB też jest ale musiałbym w umowę kuknąć.
Jeszcze nie udało mi się przekroczyć 20zł na fakturze mimo srogiego dzwonienia gdzie popadnie
Kto przebije?
abonament firmowy 20zł
w tym:
darmowe rozmowy w play i na stacjonarne do końca świata

70zł na rozmowy lub sms do innych sieci w ramach abonamentu.
Ileś tam MB też jest ale musiałbym w umowę kuknąć.
Jeszcze nie udało mi się przekroczyć 20zł na fakturze mimo srogiego dzwonienia gdzie popadnie

Kto przebije?
-
- Kontakt: