czy ktoś z osób posiadających ten telefonik mógłby się wypowiedzieć? Czy trzeba ściągać mapy? Jak skonfigurować żeby chodziło? Mam ściągać jakąś aplikację? (niby jest jakiś GPS ale nie czyta mapy po odnalezieniu pozycji przez GPS tylko mam samą siatkę kartograficzną bez naniesionej mapy)
W poprzednim tel - Nokia n86 miałem tak że działała bezpłatnie(wyłączyłem AGPS) i nawet bez karty sim.
Przypomnę że tel działa na androidzie więc oprogramowanie jest też w innych tel.
A masz dostęp do internetu? Jeśli mówisz o google mapach to potrzebujesz dostępu do internetu żeby ściągnąć mape. Przynajmniej tak jest na moim androidzie.
Takie pytanie troche z innej beczki, jak się sprawdza telefon, bo teraz będę miał do wyboru motorole motoluxe i właśnie L5 i nie wiem za bardzo co wybrać, a nowego tematu nie chce mi się zakładać
nie jest zły w swojej kategorii, zawiódł mnie jedynie aparat bo wcześniej miałem n86 8mp i robił krystaliczne zdjęcia w porównaniu z tym.
z tyłu po 2 tyg obudowa mi pyka, ale w porównaniu z samsungami galaxy np s2 jest dużo tańsz