Co myślicie na jej temat? Jak dla mnie świetny sprzęt ,ale 4000zł za ramę z damperem to dla mnie o jakiś tysiąc za dużo Może załapie się za rok na posezonową wyprzedaż
Cena Sody i Wisha jest niska (samych ramek to już w ogóle ,bo inne kosztują krocie),a rowerów prawie nie widać w kraju. Dla mnie to fenomen,bo Voltage FR z pierwszego rocznika schodziły w zabójczym tempie i jest tego multum,a osprzętowo to ta sama liga co FR2.
Cena Sody i Wisha jest niska (samych ramek to już w ogóle ,bo inne kosztują krocie),a rowerów prawie nie widać w kraju.
<wysmiewacz><wysmiewacZ> chbya sobei zartujesz 4 tys za rame z damperem a 10 tys za caly rower , znizke 15% dostales w 7annie ze takie glupoty opowiadasz .
boogiel pisze:No jest tak powiedzmy ok cenowo, jedynie geo mogloby byc nieco bardziej agresywne np hta 64* w ustawieniu dh
To rower enduro/fr. 65-66 jak w rune i byłoby spoko ale ja mam pare innych zastrzeżeń do tej ramki. 64 to nie wiem jaki kat podsiodłówki i długą dupe musiałbys zrobic zeby się dało podjezdzac.