amor od WSK
-
- Kontakt:
Mój brachol ma wsadzony amor od wski w swojego ht... a raczej miał... urwał główkę.... teraz kombinuje nową rame i myśli jak go skrócić, bo z tego co wyszło one poprostu są za długie do hardtail'i. Warto wymienić sprężyny od jakiegoś rowerowego amora i skrócić golenie. Jeździłem na tym amorze i faktycznie da się na nim bunny hopy robić, do przodu też nie znosi (tylko że ja waże 85kg a rowera rower z tym amorem koło 20 kg, więc różnica 3-4 kg z przodu nie robi różnicy).
Amor faktycznie pracuje coolaśnie.
Właśnie mój brachol odbiedy chyba go sprzeda, bo wtedy rodzice dorzucą mu się do nowej ramy :) Jak coś to go zapytam czy opchnie.. ale raczej dużo za niego nie będzie chciał.
Amor faktycznie pracuje coolaśnie.
Właśnie mój brachol odbiedy chyba go sprzeda, bo wtedy rodzice dorzucą mu się do nowej ramy :) Jak coś to go zapytam czy opchnie.. ale raczej dużo za niego nie będzie chciał.
.::GOD HATES US ALL::.
-
- Kontakt:
birol kilka pytań o ten amor:)
-z jakiego materiału są zrobione dolne golenie? aluminium?
-ta piasta którą dozucasz jest pod tarcze? jesli tak to na ile śrób?
-amor wydaje się na fotkach strasznie wysoki jak na 170mm skoku. mogłbys podac odległość od osi do dolnej półki? chodzi mi o to czy jest duzo wyższy od juniora.
-jaką on ma charakterystyke skoku? jest progresywny czy raczej liniowy?
to narazie tyle:)
-z jakiego materiału są zrobione dolne golenie? aluminium?
-ta piasta którą dozucasz jest pod tarcze? jesli tak to na ile śrób?
-amor wydaje się na fotkach strasznie wysoki jak na 170mm skoku. mogłbys podac odległość od osi do dolnej półki? chodzi mi o to czy jest duzo wyższy od juniora.
-jaką on ma charakterystyke skoku? jest progresywny czy raczej liniowy?
to narazie tyle:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=434847