DZiewczyna??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Boszzzz, ile juz sie oberwalo mojej maszynce oid mojej ukochanej :D jakie to wyzwiska padaly? ... Moze nie bede przytaczal, bo to przeciez "kulturne" forum ;))) W kazdym razie wojna jest, moze nie o czas, ale raczej o "marnowanie pieniedzy". Coz, kobiety nigdy nie zrozumieja pasji swoich facetow :)
Da sie pogodzic milosc i pasje, ale trzeba wiedziec, kiedy isc na kompromis a kiedy walczyc o swoje przekonania. Oczywiscie wszytsko z umiarem i argumentowac odpowiednio. W razie potrzeby powtarzac argumenty w kolko :)
Da sie pogodzic milosc i pasje, ale trzeba wiedziec, kiedy isc na kompromis a kiedy walczyc o swoje przekonania. Oczywiscie wszytsko z umiarem i argumentowac odpowiednio. W razie potrzeby powtarzac argumenty w kolko :)
http://tiny.pl/8mm
a jak one sobie kupuja szminki po 150pln to jest ok- w druga strone tez trzeba sie klucic o swoje, ja bylem oskarzany o sypianie z rowerem- one sa poprostu zazrdosne- trzeba im tlumaczyc (ja przynajmniej tak robie) ze rower powoduje to ze jestem taki jaki jestem a bez roweru i jezdzenia zwiedne jak niepodlewany kwiatek- i to poskutkowalo, nawet bardzo bo jestesmy ponad rok juz ze soba
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
HAHAHAHA :D Ja raz dostalem zwrotem "to idz sie pookochaj z rowerkiem". Boze, jak mnie to denerwuje! Jak mozna nazwac moja mszyne ROWERKIEM????
MOja kariera z zwiazku to juz ponad 2 lata, ale po kolei wszelkie niedomowienia rozwiazujemy :) Moze kiedys Ala i moj rower beda ze soba rozmawiac? :D
MOja kariera z zwiazku to juz ponad 2 lata, ale po kolei wszelkie niedomowienia rozwiazujemy :) Moze kiedys Ala i moj rower beda ze soba rozmawiac? :D
http://tiny.pl/8mm
Ja ze swoja jestem juz od 6 lat i gdzies 4 miesiecy. Jest git. Tyle co ześmy przeżyli razem to jush moje. O rower w sumie nie była zazdrosna nigdy. Tylko czasem jak miałem pojechać do niej a pojechałem sobie poskakać to sie na mnie pogniewała :P Ale czasem tak musi być.
Ostatnio sama zaproponowała żebyśmy wzieli rowery do Przesieki i pojeżdzili do Karpacza i Szklarskiej. No niewiele myślac rowerki do bagażnika i jazda.
Do szklarskiej nie dojechaliśmy juz bo po Karpaczu bylyśmy wykończeni. A ja tak chciałem na trase wjechać :(
Podsumowując sieszę się ze ma tak wyrozumiałą drugą połowę :D
Ostatnio sama zaproponowała żebyśmy wzieli rowery do Przesieki i pojeżdzili do Karpacza i Szklarskiej. No niewiele myślac rowerki do bagażnika i jazda.
Do szklarskiej nie dojechaliśmy juz bo po Karpaczu bylyśmy wykończeni. A ja tak chciałem na trase wjechać :(
Podsumowując sieszę się ze ma tak wyrozumiałą drugą połowę :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
Ja mam lepsza sytuacje , moja jest taka ze na poczatku sie bala ze bede z nia spedzal malo czasu , ale glownie juz nie oto sie bala tylko o to zebym sobie nic nie zrobil na nim , wytlumaczylem jej ze rower jest dla mnie duuuza rozrywka i nie moge bez niej zyc , ona tez sie z tym pogodziala , ale nie ma takich sytuacji zebym mial dla niej zamalom czasu . wiec wszystko jest dobrze , aha zeby nikt nie mysal ze jestesmy ze soba 2 dni i jest tak dobrze , razemj estesmy od 6 miechow i wszystko Si :) kazdemu zycze takiej laski :D
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..