Zamalowywanie rys na goleniach dolnych
Zamalowywanie rys na goleniach dolnych
Czy wie ktoś jak zamalować rysy na goleniach dolnych? Istnieje jakiś inny sposób oprócz malowania farbą, bo wtedy najlepiej malować całe golenie a ja chcę tylko pomalować rysy?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bo nie znosze tego. Jak widze, że kumple naklejają na piękną, czarną rame z ładnych malowaniem jakieś szity ze wzorami Mostera, DC itp to rzygać mi sie chce. Jak ktoś sam zrobi jakieś fajne wlepy to spoko, jeżeli mało jest tego to też przejdzie, gdzieniegdzie pasuje - owszem ale zazwyczaj wręcz obrzydza rower. Takie moje zdanie, jak chcecie to sie z nim nie zgadzajcie.galgan pisze:Czemu mówisz że to tandetna wiocha?
jestem za... już wcześniej pisałem co jest idealne, ewentualnie można nawet samym lakierem do paznokci. Kiedyś pomieszałem tak lakiery do paznokci, że dostałem prawie idealny kolor do klamek Juicy 7 grafitowometaliczny.AveFreeride pisze:Bo nie znosze tego. Jak widze, że kumple naklejają na piękną, czarną rame z ładnych malowaniem jakieś szity ze wzorami Mostera, DC itp to rzygać mi sie chce. Jak ktoś sam zrobi jakieś fajne wlepy to spoko, jeżeli mało jest tego to też przejdzie, gdzieniegdzie pasuje - owszem ale zazwyczaj wręcz obrzydza rower. Takie moje zdanie, jak chcecie to sie z nim nie zgadzajcie.
stickerbomb ma tysiące wzorów.
nie muszą to być kolorowe naklejki dla zniewieściałych chłopców.
a folijka jest spoko- przynajmniej bez malowania-można sobie zmienić design.
osobiście te kolorowe dc,monster i mordeczki też mi się nie podobają, ale widziałem zajebiste motywy z tłem przedstawiającym krzaki,trawe itp.
fota roweru na łące wyglądała jakby rama lewitowała nad kołami
bo amor i wahacz zlały się z tłem-niesamowity widok.
drewniane fakturki też fajnie wyglądają do highendowych rowerów
nie muszą to być kolorowe naklejki dla zniewieściałych chłopców.
a folijka jest spoko- przynajmniej bez malowania-można sobie zmienić design.
osobiście te kolorowe dc,monster i mordeczki też mi się nie podobają, ale widziałem zajebiste motywy z tłem przedstawiającym krzaki,trawe itp.
fota roweru na łące wyglądała jakby rama lewitowała nad kołami
bo amor i wahacz zlały się z tłem-niesamowity widok.
drewniane fakturki też fajnie wyglądają do highendowych rowerów