Street - sport ekstremalny
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kurde q[]-[]ta z takim podejsciem to kazdy sport mozna zaliczyc do extrem bo np jak ktos uprawia gimnastyke akrobatyczna to moze spasc z jakiegos przyzadu i sie polamac albo pozrywac sobie sciegna czy co tam !!
wiec daruj sobie przyklady z szosy bo ten sport nie jest powszechnie uwazany za sport ex. i ty tego nie zmienisz a tak btw to jak grasz w szachy to tez sobie mozesz cos zrobic :P
wogole to ten temat nie ma najmniejszego sensu heh
wiec daruj sobie przyklady z szosy bo ten sport nie jest powszechnie uwazany za sport ex. i ty tego nie zmienisz a tak btw to jak grasz w szachy to tez sobie mozesz cos zrobic :P
wogole to ten temat nie ma najmniejszego sensu heh
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="q[]-[]ta"]e mate nie wiesz to nie ******* [ moj znajomy , instruktor w szklce narciarskiej , jezdzi na kolazowce...] mial kilka wypadkow... i uwierz mi niektore skonczyly sie gorzej, niz wypadek podczas zawodow dh i 4crossi jechal 80 km /h po odcinku gorskim... rower mu sie posliznal na zakrecie... wyjebala go sila odsrodkowa i wpadl na ploty, za droga... wiec nie ******* ze to jest 100 % bezpieczne...:| nie mowie, ze jazda po szosie [ rodzaj drogi ] jest hardkor ale w gorach trzeba uwazac na kazdym bike'u....[/quote]
wiesz jesli zalicza typ glebe prawie kazdego dnia, spada z roweru zeby nauczyc sie jakichs trickow (w kolarskim tlumaczeniu, awansowac=byc lepszym) to ok... a jesli potlucze sie raz od swieta to dla mnie zaden extreme...
mnie tam tak samo jak chrabala je-bie szczerze mowiac to pojecie... jak by nie bylo robie sie swoje...
wiesz jesli zalicza typ glebe prawie kazdego dnia, spada z roweru zeby nauczyc sie jakichs trickow (w kolarskim tlumaczeniu, awansowac=byc lepszym) to ok... a jesli potlucze sie raz od swieta to dla mnie zaden extreme...
mnie tam tak samo jak chrabala je-bie szczerze mowiac to pojecie... jak by nie bylo robie sie swoje...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: