wrocław
spoko, gwozdzie postaram sie zalatwic. Oczywiscie jesli chodzi o mnie, to ja tez jestem laikiem:) Hardcorowe odcinki proponuje nisko nad ziemia, aby czlowiek bez zbroi nie mogl sobie zrobic wiekszej krzywdy. Oczywiscie sprzet tez mniej ucierpi. Jeszcze troche, a bedzie najlepszy NS we wrocku, a moze na dolnym slasku:DDD
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No fajnie bylo, gdyby nie moja gleba i tego tam jednego jeszcze co nie widzialem bo bylem troche pozniej. Poki co kolano troche boli, duzo bardziej niz po skoku ale stykac pisiorkami sie moge nadal, naszczescie moja opona nic mi tam nie pourywala.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
spoko, jest taki kolo emtecc z wrocławia, skakal przed wakacjami ze schodow kolo papierza na pl.bema, rozpedzil sie za bardzo i zeskoczym na sam dol, na hrdtailu trudno to ustac i spadl jajami na tylne kolo a ze mial opone bierznikowana porzadnie to mu wciagnela jadra i pale pod rame, 3 tyg nie mogl chodzic.......
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
a ja was podziwiam wszystkich (tych ktorzy potrafia) za to ze ot tak sobie z malymi wyjatkami ;) skaczecie
spokojnie przygotowuje sie, chociaz nie siebie, rame - na przyjecie nowego dumpera :), nowe pedaly bo plastiki jak lod w zimie sie zachowuja i moze jumpne sobie w koncu :)
milej nocki i milo dzis bylo :)
spokojnie przygotowuje sie, chociaz nie siebie, rame - na przyjecie nowego dumpera :), nowe pedaly bo plastiki jak lod w zimie sie zachowuja i moze jumpne sobie w koncu :)
milej nocki i milo dzis bylo :)
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
Szczur ja jestem prawia caly czas na gg.
Ale o jaki bank ci chodzi bo cos nie kojaze?
No x-fly ja sie nie wydupczysz to nie poczujesz co to skakanie. Widzales dzisiaj jak ludzie sie wywalai i dalej skakali no moze oprócz jednej osoby :P
Ale o jaki bank ci chodzi bo cos nie kojaze?
No x-fly ja sie nie wydupczysz to nie poczujesz co to skakanie. Widzales dzisiaj jak ludzie sie wywalai i dalej skakali no moze oprócz jednej osoby :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
no endrju, musze najpierw moja maszyne podrasowac i stuningowac amorki (tyl i przod) i wtedy moze jak sie wypier... i sie polamie zrobie cos na Nakamurce :) a narazie czuje wielka potrzebe uczenia sie na mniejszych, nie wiem czy pamietasz jak pojechalismy na bsk2 na male i znalazlem taka na 10 cm wysokosci prawie co sie nie wypapralem na rure kroczem ;)
pozdro i dobranoc, jak cos sie jutro ma dziac i ma byc ciekawie piszcie gdzie co i jak!
narazka
pozdro i dobranoc, jak cos sie jutro ma dziac i ma byc ciekawie piszcie gdzie co i jak!
narazka
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...