Napadanie na Nikoma uwazam za niestosowne. Po pierwsze to chce dla forum (i jaego urzytkownikow) jak najlepiej. Wiec jesli komuc cos sie nie podoba to nie zrobil tego specjalnie - na zlosc, tylko przez nieuwage. Po drugie wlozyl kupe pracy w forum, zeby bylo nowe i lepsze. Nie mozna tego nie docenic i jedynie nie ruszac dupy z przed komputera i nazekac co sie komu nie podoba! Na dodatek uwazam wszystkie napasci na nowe forum w stylu "pjebalo was chyba" czy podobne za naprawde nieskiego poziomu. Zamiast wyrazic co sie konkretnie nie podoba wszystko opiera sie na obrazaniu i ulzeniu swojej frustracji.
To bylo obiektywnie a teraz subiektywnie: nowe forum mi sie pdoba. Owszem nie jestem do niego jeszcze przyzwyczajony, ale to chyba jasne, nie? Jak mozna odrazu robic manuala pierwszy raz jezdzac na rowerze? Na wszystko trzeba czasu i opoanowania. Na opanowanie nowego forum tez! (kazdego, nie tylko tego). Po drugie, zmiany sa na laepsze. nie ma nic gorszego niz brak zamian, zatrzymanie sie w rozwoju i nie poszukiwaniu lepszych rozwiazan. Idac dalej, nie wiem co w forum mialo by byc nie tak - pomijajac sam fak koniecznosci przyzwyczajenia. Wszystko jest po staremu, tylko nie jest juz wymieszane w jednym worku. To chyba lepiej, nie? Wkoncu jak chce znalesc cos konkretnego to wchodze w konkretny dzial. Stare forum bylo lepsze ejdynie dla ludzi, ktozy nudza sie, nie maja co robic wiec szwedaja sie po internecie i pzregladaja co im podejdzie pod reke. Ja niestety tyle czasu nie mam.
Na koniec dodam, ze to forum jest wlasnascia Nikoma i wkurwia mnie, ze ktos rosci sobie do niego wieksze prawo niz Nikom kazac mu wypierdalac i zrobic wszystko po staremu. Kazdy znas jest tu tylko gosciem. Gdyby nie my - owszem, nie bylo by forum, ale gdyby nie forum... nie bylo by gdzie pisac! Tak wiec wezdzie pod uwage, ze to forum Nikoma i on robi co chce, co najwyzej moze wziac nasze zdanie pod uwage, o ile bedzie w miare ludzo wyrazone.
Na koniec apel do Nikoma: nie zmienaj forum na stare tylko dlatego, ze jest paru krzykaczy. Jak wiadomo z czasem im sie znudzi, a reszta sie przyzwyczai i bedzie zadowolona. Poprostu nazekaja, ze musza sie przyzwyczajac do czegos nowego... jak starszuki konserwatysci tesknia za PRL-em bo bylo lepiej.
Jesli jestes na nie, nie zucaj bluzgow (apel do uzytkownikow) tylko sznauj zdanie inncyh!
Opnie o forum - innaczej
jeszcze cos...
Chcialem jeszcze dodac, ze nic co jest nowe nie jest odrazu doskonale... wiec pewnie za jakis czas dzialanie forum bedzie jeszcze lepsze, szybsze i wogule lepiej wypracowane.... ale musi przejsc chrzest bojowy. Tak wiec dajmy sobie wszyscy troche czasu, ok?
Drogi Juniorku
Nie przeczytales co na pisalem, bo ja popieram nowe forum, a nie stare!