Kupno Specialized p.2 vs Dartmoor + Duro triple

Kacper Czewa
Kontakt:

Post autor: Kacper Czewa »

Bierz speca ! Bedziesz zadowolony ;) nie ma nad czym myśleć , rzadka okazja . Kolory ma takie same jak moje demo 8 heheh moze kogoś zainspirowalem heheh
Kacper Czewa
Kontakt:

Jak chcesz byc pewny czy nie był spawany to mozesz poprosić gościa aby ci wysłał dokładne zdjecia ramy i wysłał na maila ;) w szczególności zdjecia pod główką ramy , przy miejscu gdzie znajduje sie suport i dokladne foty miejsc gdzie są spawy ;) ale z tego co widziałem to spoko wyglada to wszystko ;) korba i cześć osprzetu to nic szalowego ale to co jest najwazniejsze jest z wysokiej Półki i nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz :)

Jak bedziesz miał jakies wątpliwości co do tegomczy była spawana czynnie wrzuc fotki tutaj i Ci powiemy co i jak ;)
Gulczas
Kontakt:

Post autor: Gulczas »

Poszukaj Krossa Signa Dsa 2 . Ja kupiłem w bardzo dobrym stanie za niecałe 800złotych i na prawdę spoko rowerek.
Kacper Czewa
Kontakt:

Urb91 masz jakies ogłoszenie tego speca ? Podeslij mi jak mozesz bo ciekaw jestem jednej rzeczy ;)
urb91
Kontakt:

Post autor: urb91 »

ten Spec był na allegro przez długi czas ale nikt go nie kupił i niestety nie mam już tego ogłoszenia, tylko te fotki i nr do gościa ;) wiem że jest z Wołowa niedaleko Wrocławia i nie mam jak po niego jechać za bardzo bo sam jestem z trójmiasta...chyba że pociągiem pojadę, na studencki niewyjdzie dużo tylko lipa jakby się okazało że go nie kupię i ok 20 godzin zmarnowanych w pociągu...
Kacper Czewa
Kontakt:

To wyślij mi nr do gościa ;) Ja moze kupię sobie ;)
ODPOWIEDZ