Składanie roweru,czy kupno całego
-
- Kontakt:
Składanie roweru,czy kupno całego
Witam nie długo będę składał rower albo kupie gotowy,(prosze o radę), zastanawiam się czy złożyć rower na nowych częsci czy kupić nowy rower i to co mi nie bedzie się podobało to sprzedać i kupić inne częsci.
Napewno w nowym rowerku będę chciał mieć foxa 40 i tu moje pytanie czy myslicie ze ten fox 40 rad pojawi się w 2014 roku czy raczej odpuśćić temat RAD i kupić tą konstrukcje co jest obecnie na rynku.
A co do ram to raczej 2 ramy tylko biorę pod uwagę.
1 - Mondraker - Summum Pro Team 2012 zielona
2 - Commencal Supreme DH V3
Dlaczego te 2 ramy albo rowery bo mam dosyć patrzenia i wiszących pancerzy na ramie a te 2 ramy maja wprowadzanie w główce a więc idealnie tak jak chce ja tego.
Napewno w nowym rowerku będę chciał mieć foxa 40 i tu moje pytanie czy myslicie ze ten fox 40 rad pojawi się w 2014 roku czy raczej odpuśćić temat RAD i kupić tą konstrukcje co jest obecnie na rynku.
A co do ram to raczej 2 ramy tylko biorę pod uwagę.
1 - Mondraker - Summum Pro Team 2012 zielona
2 - Commencal Supreme DH V3
Dlaczego te 2 ramy albo rowery bo mam dosyć patrzenia i wiszących pancerzy na ramie a te 2 ramy maja wprowadzanie w główce a więc idealnie tak jak chce ja tego.
Jestem w teamie KONA FACTORY TEAM !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Twoim głównym kryterium są przewody w ramie ...
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt:
Tak jak mam teraz zmienić rower to tylko na ramę z tym właśnie puszczeniem pancerzy.nopainnogame pisze:woim głównym kryterium są przewody w ramie
Tam myślę ze chyba składał bym raczej , bo np seryjny summum pro team kosztuje 20k a ja złoże coś koło 16 k, bo np niepotrzebne mi są kola EASTON HAVOC które kosztują ponad 2 k ,mi myśle stykną koła do 1k itd.
Jestem w teamie KONA FACTORY TEAM !!!