Bos Idylle uszczelki
Bos Idylle uszczelki
Ktos orientuje sie czy w Polsce mozna kupic uszczelki do ww Bos-a? Podobno pasuja uszczelki od Fox-a 36, czy to prawda? Ewentualnie jakis zamiennik?
Btw ma ktos moze manual serwisowy na dysku?
Pozdro i z gory dzieki za info!
Btw ma ktos moze manual serwisowy na dysku?
Pozdro i z gory dzieki za info!
Serwis... Bosa rozbiera się jak 888 żadna filozofia, poziomy oleju masz e pdfie na stronie bosa.
uszczelki... "Tak samo" są podwójne jak w boxxerze czy 888 mozna zamowic u bosa we Francji i czekać... albo pójść do sklepu z uszczelkami i kupić zamienniki np noka ( w bosie na szczęście uszczelki są wymiarowe)
uszczelki... "Tak samo" są podwójne jak w boxxerze czy 888 mozna zamowic u bosa we Francji i czekać... albo pójść do sklepu z uszczelkami i kupić zamienniki np noka ( w bosie na szczęście uszczelki są wymiarowe)
90 euro to sporo kasy jak by nie patrzec. W sumie nie jestem pewien czy kwalifikuja sie do wymiany, golen jest jakby leciutko zwilzona olejem ale widelec przechodzil niedawno serwis - moze to kwestia jego smarowania. Pojezdze wiecej i podejme decyzje.Godryk pisze: mozna zamowic u bosa we Francji i czekać...
Wielkie dzieki za odpowiedzi, temat do zamkniecia!
os Idylle uszczelki
Pogarda to jedynie to własnej wiedzy i zdolności manualnych chyba, wiem co mówię bo użytkuję takie uszczelniania w 3 amorach z Boxxerem włącznie tak w 2 półkowcach x 2 jak i AM nic nie straciły na czułości a co więcej mniej syfu trafiało do wnętrza amora z olejem, ale trzeba prawidłowo założyć uszczelniania olejowe (co najmniej 2 razy zmieniałem nie znamym raiderom te uszczelki, gdzieś w górach bo założyli odwrotnie) a reszta to typowe błędy, bo młoteczkiem się wbijało uszczelki - na pałę- deformując fartuch zgarniający. Osobiście uważam, że największa kupa to oryginalne uszczelki kurzowe RS, w których cały syf trafia do środka a z racji kształtu uszelek, jak dostniesz piachem, to sprężynki firmowe zadbają o stosowne rysowanie teflonu na goleniach.