4x Třinec
4x Třinec
Cześć Wam.Wiecie może czy podczas zimy jakoś tam odgarniają śnieg czy coś w tym stylu ? Z góry dzięki za odpowiedź 

Re: 4x Třinec
Chodzi Ci o tor do bmx racingu ? Jeżeli tak to póki co warunki nie sprzyjają do jazdy, za tydzień się tam wybiorę pierwszy raz w tym roku, to dam znać co i jak 

BMX National Champion
Nie, nie byłem, ale mam kontakt z lokalesami.
Bramka bodajże jest w treningi, tj. w wtorki i czwartki, ale nie zawsze i nie jestem tego pewien. Jak się dowiem to dam znać.
Odbiegając trochę od tematu, to skąd jesteś ? Jestem tam dosyć często to możemy razem pośmigać
Bramka bodajże jest w treningi, tj. w wtorki i czwartki, ale nie zawsze i nie jestem tego pewien. Jak się dowiem to dam znać.
Odbiegając trochę od tematu, to skąd jesteś ? Jestem tam dosyć często to możemy razem pośmigać

BMX National Champion
Jeśli o mnie chodzi to z Bielskabiadaczq pisze:Odbiegając trochę od tematu, to skąd jesteś ?

Ja w przyszłym tyg. się wybiorę to może się jakoś zgadamy ?
Masz moje gg 17948070 jak coś albo PW.
Hala w tamtym rejonie hmmm no nie wiem gdzie taki coś by mogło być.
PS. Tak dla informacji ja się tam męczę na HT z 100mm skoku z przodu, a Ty pewnie masz fulla to możesz zadyszki dostać przed pierwszą hopką
Ale na pewno coś pośmigacie bo tor fajny i lajtowy ;p
Masz moje gg 17948070 jak coś albo PW.
Hala w tamtym rejonie hmmm no nie wiem gdzie taki coś by mogło być.
PS. Tak dla informacji ja się tam męczę na HT z 100mm skoku z przodu, a Ty pewnie masz fulla to możesz zadyszki dostać przed pierwszą hopką

Ale na pewno coś pośmigacie bo tor fajny i lajtowy ;p
BMX National Champion
Tak jak mówiłem jest jeszcze trochę za szybko na triniec, a szkoda :/
Tor jest na prawdę fajny do nauki tej dyscypliny rowerowej i nawet się go da skoczyć całego w przeciwnym kierunku jazdy
Jakbym się wybierał to dam znać
Pozdro
Tor jest na prawdę fajny do nauki tej dyscypliny rowerowej i nawet się go da skoczyć całego w przeciwnym kierunku jazdy

Pozdro
BMX National Champion
http://www.facebook.com/photo.php?v=633 ... ike_tagged tak wygląda ten tor a raczej jego pierwsza prosta, jakby kogoś ciekawiło 

BMX National Champion