[ Wincenty] Kona Stinky Six 2009 + Rock Shox r2c2 2012

Wincenty
Kontakt:

Post autor: Wincenty »

Dzwonek jest jednak lepszy niż krzyczenie na ludzi, a założyłem go kiedy rower służy jak środek transportu. Odblaski były od nowości i ich nie ściągałem. Chciałem jeszcze wymienić kierownice na coś ładniejszego w kolorze i lepsze hamulce.
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

W sumie większośc osób teraz zamiast dzwonka uzywa ultra głośnej tylnej piasty ;) Mnie z 20m spokojnie słyszą i grzecznie sie usuwają w razie potrzeby... co nie zmienia faktu, ze głosna piasta mnie wkurza ;)
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
damianksiazek9
Kontakt:

Post autor: damianksiazek9 »

Wincenty pisze:Dzwonek sie przydaje, szczególnie gdy jeździ się rowerem również w mieście do pracy. Ale cóż o pracy wie gimbaza :)
Gimbaze to ja przeżyłem już 2 lata temu :D nie masz się co denerwować ja tylko piszę co myślę :D Fajny rower, ale gdybym miał takim jeździć to na pewno bez odblasków i dzwonka bo tak mi się podoba :) Pozdro!
Moherek993
Kontakt:

Post autor: Moherek993 »

ja do miasta zakładam takie odblaskowe nakładki na szprychy, nie rzucają się tak w oczy w dzień a w nocy lepiej jeszcze działają, a zamiast dzwonka Hope Pro 2 Evo wystarczy :)
lollex
Kontakt:

Post autor: lollex »

deviz pisze:Lampki rozumiem, sam z lampkami czasem jadę, ale dzwonek na zjeździe wkurwia konkretnie ;)
sam dzwoni :D
no i dobrze, jak bedziesz jechać za wolno, to ci gosc bedzie dzwonić ;)
proceptor
Kontakt:

Post autor: proceptor »

Po co dzwonek? lepsze są głośne piasty z dużą ilością zapadek :twisted:
(sory nie doczytałem posta wyżej z piastą hope)
http://www.serenityriders.pl - Zapraszam na strone Teamu Serenity Riders
Wincenty
Kontakt:

W połowie roku z tego zestawu zostanie tylko amor, który zaadaptuje do nowej ramy, jeszcze się zastanawiam nad mondraker summum pro team 2013 a czymś innym... W konie wymienię kierownicę i mostek na błękit taki jak na malowaniu ramy i oddam go swojej dziewczynie :)Ma 177 cm więc będzie pasował :)
Wincenty
Kontakt:

Chciałbym kupić tą kierownicę w wersji niebieskiej - http://sklep.dh-zone.com/czesci/kierown ... r_osx_2013

oraz mostek w wersji białej - http://sklep.dh-zone.com/czesci/mostki/answer_dh_one

Jakie proponujecie do tego stery...?
Rusior .
Kontakt:

Post autor: Rusior . »

dzwonek, lampki, odblaski, mostek ~110mm do tego boxxer? :D
dobry all round :mrgreen:
ODPOWIEDZ