W powyższej aukcji znajduje się amorek z roku 2004, na zdjęciu głównym widać jakby miał ośkę skręcaną 2 imbusami. Na dodatkowych zdjęciach podanych przez sprzedawcę na aukcji ten amorek ma od spodu motylki trzymające ośkę. Mam pytanie do którego roku były motylki? Czy to ten sam amortyzator co z1? I czym różnią się obydwa od drop offa z tych lat?
FRmaniak pisze:Z150 były produkowane tylko w 2004r.
Z1 i Z150 były na hscv.
Drof off na SSV.
dzięki za wypowiedź, czym różni się praca tych tłumików tak w jednym zdaniu? Słyszałem, że te hscv były chyba w monsterach tylko w większym rozmiarze, a w z1 zminimalizowane czy to prawda?
szukam taniej alternatywy do roweru enduro/fr i w dragstarze mam stery pół zintegrowane myślę, że może by dało radę, przed zakupem zmierzyłbym ile mi potrzeba rury sterowej. No i cena nie zachęca bo amor ma swoje lata a stan na idealny nie wygląda
Uszczeliki do wymiany, zaprawka na ladze lakierem do paznokci..śruba od komory powietrznej jest przygnieciona...i to jest bardzo dobry stan??
Ja się też zastanawiałem, chciałem dać 400zł ale nie widziałem tych zdjęć i teraz nie wiem czy 350zł było by spoko.