[Coolman1]Tomac Magnum 204 - Marzocchi monster T
Gdzie takie opony dostałeś? Tego nokiana już dawno nie widziałem a kiedyś w rozmiarze 2,6 i był ogromny.
Szacunek, kojarzy mi się z pierwszymi8 częściami nwd wtedy latali na takich czołgach, teraz moda na lekkie rowery, opony ludzie wsadzają max 2,35 większe to już według nich to balony. Podziwiam, rower piękny
Szacunek, kojarzy mi się z pierwszymi8 częściami nwd wtedy latali na takich czołgach, teraz moda na lekkie rowery, opony ludzie wsadzają max 2,35 większe to już według nich to balony. Podziwiam, rower piękny
Re: [Coolman1]Tomac Magnum 204 - Marzocchi monster T
Witam oto nowe zdjęcia ze zmienionymi częściami .
Po dziwnych trasach jezdzisz skoro 3/4 ludzi na zawodach ma 2.5''. A nie moda tylko cos sie sprawdza to ludzie przyjmuja. W samochodach obecnie jest moda na ABS?juraski pisze:opony ludzie wsadzają max 2,35 większe to już według nich to balony

A rower fajny chociaz ja nigdy nie moglem przetrawic wyglądu naklejek na tomacach.
Trzeba kupic dobra opone 2.5'' To nie od szerokosci, a od bieżnika zależy. Pamietam za młodu miałem czołg to miałem też dziwne opony w tym szerokie flaki i w dobrej gumie 2.5 maxxisa, hutchinsona czy schwable po prostu od starych cegieł spisują sie lepiej. Jasne kiedys tez myslalem, ze 2.7'' lepsze bo gówniany bieżnik 2.7'' sie lepiej od gównianego bieżnika 2.5'' trzymał do tego z gówniana guma ale świat idzie do przodu. Pomijam już fakt, jak sie wielki balon źle toczy.coolman1 pisze:Dla mnie 2.5 słabo się prowadziła a gazela dobrze sie trzyma,sprawdzałem różne opony a ta przypadła mi do gustu.
To zależy czy jeździsz po mieście czy po górach. Na miasto szkoda dobrych opon, po za tym na miękkich nie da się jeździć po chodniku.
A wogóle to zacny rower, wygląda zdecydowanie nowocześniej niż Pirata
A wogóle to zacny rower, wygląda zdecydowanie nowocześniej niż Pirata
http://www.pinkbike.com/photo/9231318/ <--- Mój Bike