Najlepszy Sztywniak DH
Najlepszy Sztywniak DH
Przeszukał forum lecz nic o tym nie znalazłem.
Jaki sztywniak jest najlepszy do DH?
Najlepszy czyli: geo, szywność i wytrzymałość.
Nie mam pojęcia ale wydaje mi się że DC Cocker
Jaki sztywniak jest najlepszy do DH?
Najlepszy czyli: geo, szywność i wytrzymałość.
Nie mam pojęcia ale wydaje mi się że DC Cocker
-
- moderator
- Kontakt:
Dla kazdego jest lepsze co innego... Ja np wole pitbulla niz cockera.
a banshee morphine wcale nie jest dobra
a banshee morphine wcale nie jest dobra
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
co do morphine to wiecej płącisz za markę niż za wykonanie ramy... niestety bo mogła to być baaardzo dobra rama
SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu 

cocker to puszka, była dobra rama DCcock, to ją zrobili na modną dirtówe...
evil imperial - z dala się trzymajcie od tego, u nas poległy dwa, gdzie jeden koles nic takiego nie robił zabardzo a drugi miał fess skill-a
o morphine nie wypowiem się bo nie miałem okazji pojeździć
evil imperial - z dala się trzymajcie od tego, u nas poległy dwa, gdzie jeden koles nic takiego nie robił zabardzo a drugi miał fess skill-a
o morphine nie wypowiem się bo nie miałem okazji pojeździć
http://www.pinkbike.com/photo/1612744
benek sie ku*** znasz jak wilk na gwiazdach, zaraz powiesz, że streetlegal to do freeride. Wsadz do jackala dużego amorka, i idz na dh, powodzenia. Wybrałeś same drogie ramy i myslisz że jesteś fajny.
I tak każdy chwali to co ma, albo co chce mieć, eh.
IMHO-
Bitch, cock, cocker, dm ds 3.0/4.0 evil imperial etc... do tych ramek wstawić można duży amortyzator, i nie bać się , że się rozleci...
pzdr
I tak każdy chwali to co ma, albo co chce mieć, eh.
IMHO-
Bitch, cock, cocker, dm ds 3.0/4.0 evil imperial etc... do tych ramek wstawić można duży amortyzator, i nie bać się , że się rozleci...
pzdr
-
- Kontakt:
Ja od siebie mogę polecić bitcha, śmigam na nim trochę w DH i powiem Ci że rower prowadzi sie świetnie
Jak do tej pory miałem go w setupie z amorkiem 140, ale bez problemu wytrzyma też większe amory. Dla niektórych minusem jest to że jest trochę długi, ja traktuję to jako + bo jestem wysoki 

http://www.pinkbike.com/photo/8281895/
matejGK długi ? Lol... Jak jest dla niego długi to niech sobie kupi meride umf...
serek1990 jak ktoś chce, i ma ochote to może nawet na SL latać w szczyrku ,ale jaki to sens? "Liczy sie rider, a nie sprzęt " to powiedzenie też ma swoje granice - rozsądku.
piotrex jesteś z krakowa, wiec napewno chodzi o coś w stylu DC / prodigy... ;]
serek1990 jak ktoś chce, i ma ochote to może nawet na SL latać w szczyrku ,ale jaki to sens? "Liczy sie rider, a nie sprzęt " to powiedzenie też ma swoje granice - rozsądku.
piotrex jesteś z krakowa, wiec napewno chodzi o coś w stylu DC / prodigy... ;]