dangerous mike 3.0!!!!

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja jezdzilem, mial ja taki ziomek krotko sciety, wkolko zapominam jego xywki ;/ SOrki ziom :) Mial i chyba nadal ma czarnego dm wlasnie z psylo, mial bardzo miekka sprezynke, ja dobijalem siadajac ale on na tym wymiatal. Byl i w szczawnie i w szklarskiej. Normalnie sie jezdzilo , taka ciezsza dualowka z miekka dupa :) Dla mnie mocno za miekka. Jak tam wrzucisz sprezyne np 900 to bedziesz mial zawieche prawie sztywna ktora bedzie dzialac na mocnych jebnieciach :p

Aha, w zestawie jest burner 210mm z sprezynka baczkiem :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
thomson
Kontakt:

Post autor: thomson »

Max możesz mnie oświecić co to znaczy "z sprezynka baczkiem" ??

a ma ktoś może fotki tak złożonego bika??
www.gkkg.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Wiesz jak wyglada UL ? To tak wyglada taka sprezynka :)

Smiesznie :) Nie wiem czy wszystkie takie beda. Bardzo dobrze to bylo widac w niektorych springach w stratosie eljefe :) Praktycznie only wyglad.

Zlozonego bajka jescze nie ma :)

Aha, stary wachacz bedzie pasowac, ale bez sensu jest jego zakladanie... To wlasnie przez niego sie nie miesci zebatka , wiec po co?
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

ale czy w druga strone da rade :P z 3.0 do 2.0 ?? bo nie wiem jakie sa roznice w wymiarach - nie jestem w stanie powiedziec.
www.hcfr.pl !!
MaxDamageDA
Kontakt:

da , roznica to ksztalt dolnej rury ktora teraz jest tak wyprofilowana ze mozna wrzucic wiekszy blacik :)

Mam pelna game produktow dm. Jesli ktos chce cos zamowic zapraszam na prv.
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

jestem ciekaw jak wyglądał będzie DS3.0 z amorkiem 170mm (konkretnie Super T). Bo niestety nie wiem kiedy zdobędę kase na full`a i narazie zapodałbym jakąś sztywną ramkę. Myślałem o dragstarze czy innym destrojerze, ale jak zobaczyłem tej majka to normalnie wypas.... z tym sie zgodzę: ideał sztywnej ramki:) a i ten zielony kolor by mi odpowiadał:P ładny jest... nie zrobi sie chopper przy 170 i 24 calach na tyle??
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Kat
Kontakt:

Post autor: Kat »

[quote="MaxDamageDA"]Ja jezdzilem, mial ja taki ziomek krotko sciety, wkolko zapominam jego xywki ;/ SOrki ziom :) Mial i chyba nadal ma czarnego dm wlasnie z psylo, mial bardzo miekka sprezynke, ja dobijalem siadajac ale on na tym wymiatal. Byl i w szczawnie i w szklarskiej. Normalnie sie jezdzilo , taka ciezsza dualowka z miekka dupa :) Dla mnie mocno za miekka. Jak tam wrzucisz sprezyne np 900 to bedziesz mial zawieche prawie sztywna ktora bedzie dzialac na mocnych jebnieciach :p

Aha, w zestawie jest burner 210mm z sprezynka baczkiem :)[/quote]

No kumpel z naszej mikulczyckiej haldzianej ekipy - Mody :D ...
Teraz ma bodajze sprezyne 500, on jest dosc lekki wiec nie dobija tego, ale wkurzajace jest jak siodlo haczy o opone. W sumie ta jego ramka ma 13"... No wlasnie taka ciezka "dualowka" o sporym skoku :)
Teraz ma w nim Drop Off'a tripla, super sie na tym jezdzi.
Pozdrowka
thomson
Kontakt:

Post autor: thomson »

A jak jest w fr 3.0 z przednią przerzutką? podejdzie taka na suport? tylko nie pytajcie się po co mi ona i nie mówcie ze mam ją wy**bać :]
www.gkkg.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

masz ja wyjebac.

Nigdy sie nad tym nie zastanawialem, edukacje z przerzutkami skonczylem na ostatnim rowerze jak mialem 10 lat.
667
Kontakt:

Post autor: 667 »

wiem że to o dm 3.0 ale kupiłem ds 2.0 i są problemy z założeniem v-breakow pod koło 24 cale, hamulce ocierają o gniazda na 26 cali ;(
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

teraz właśnie w ds 3.0 piwoty pod chamulce są dłuższe, przyuważ na zdjęciach, cą 2x dłuższe:)
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
Malpa_TG
Kontakt:

Post autor: Malpa_TG »

Co lepiej kupic DM DS 3.0 czy NS Bitch ? :) ? ! ! !
EmaUpEa.....
ODPOWIEDZ