dangerous mike 3.0!!!!
-
- Kontakt:
Ja jezdzilem, mial ja taki ziomek krotko sciety, wkolko zapominam jego xywki ;/ SOrki ziom :) Mial i chyba nadal ma czarnego dm wlasnie z psylo, mial bardzo miekka sprezynke, ja dobijalem siadajac ale on na tym wymiatal. Byl i w szczawnie i w szklarskiej. Normalnie sie jezdzilo , taka ciezsza dualowka z miekka dupa :) Dla mnie mocno za miekka. Jak tam wrzucisz sprezyne np 900 to bedziesz mial zawieche prawie sztywna ktora bedzie dzialac na mocnych jebnieciach :p
Aha, w zestawie jest burner 210mm z sprezynka baczkiem :)
Aha, w zestawie jest burner 210mm z sprezynka baczkiem :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Wiesz jak wyglada UL ? To tak wyglada taka sprezynka :)
Smiesznie :) Nie wiem czy wszystkie takie beda. Bardzo dobrze to bylo widac w niektorych springach w stratosie eljefe :) Praktycznie only wyglad.
Zlozonego bajka jescze nie ma :)
Aha, stary wachacz bedzie pasowac, ale bez sensu jest jego zakladanie... To wlasnie przez niego sie nie miesci zebatka , wiec po co?
Smiesznie :) Nie wiem czy wszystkie takie beda. Bardzo dobrze to bylo widac w niektorych springach w stratosie eljefe :) Praktycznie only wyglad.
Zlozonego bajka jescze nie ma :)
Aha, stary wachacz bedzie pasowac, ale bez sensu jest jego zakladanie... To wlasnie przez niego sie nie miesci zebatka , wiec po co?
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
jestem ciekaw jak wyglądał będzie DS3.0 z amorkiem 170mm (konkretnie Super T). Bo niestety nie wiem kiedy zdobędę kase na full`a i narazie zapodałbym jakąś sztywną ramkę. Myślałem o dragstarze czy innym destrojerze, ale jak zobaczyłem tej majka to normalnie wypas.... z tym sie zgodzę: ideał sztywnej ramki:) a i ten zielony kolor by mi odpowiadał:P ładny jest... nie zrobi sie chopper przy 170 i 24 calach na tyle??
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
[quote="MaxDamageDA"]Ja jezdzilem, mial ja taki ziomek krotko sciety, wkolko zapominam jego xywki ;/ SOrki ziom :) Mial i chyba nadal ma czarnego dm wlasnie z psylo, mial bardzo miekka sprezynke, ja dobijalem siadajac ale on na tym wymiatal. Byl i w szczawnie i w szklarskiej. Normalnie sie jezdzilo , taka ciezsza dualowka z miekka dupa :) Dla mnie mocno za miekka. Jak tam wrzucisz sprezyne np 900 to bedziesz mial zawieche prawie sztywna ktora bedzie dzialac na mocnych jebnieciach :p
Aha, w zestawie jest burner 210mm z sprezynka baczkiem :)[/quote]
No kumpel z naszej mikulczyckiej haldzianej ekipy - Mody :D ...
Teraz ma bodajze sprezyne 500, on jest dosc lekki wiec nie dobija tego, ale wkurzajace jest jak siodlo haczy o opone. W sumie ta jego ramka ma 13"... No wlasnie taka ciezka "dualowka" o sporym skoku :)
Teraz ma w nim Drop Off'a tripla, super sie na tym jezdzi.
Pozdrowka
Aha, w zestawie jest burner 210mm z sprezynka baczkiem :)[/quote]
No kumpel z naszej mikulczyckiej haldzianej ekipy - Mody :D ...
Teraz ma bodajze sprezyne 500, on jest dosc lekki wiec nie dobija tego, ale wkurzajace jest jak siodlo haczy o opone. W sumie ta jego ramka ma 13"... No wlasnie taka ciezka "dualowka" o sporym skoku :)
Teraz ma w nim Drop Off'a tripla, super sie na tym jezdzi.
Pozdrowka
-
- Kontakt: