Ramka Prodigy- Johnny Bravo jezdzil ktos na tym ?
-
- Kontakt:
no dobra to hakach przezutki już wiemy chyba wszystko, ale cwaniak sie pytał mongoła o HAKI KÓŁ!! I na jego pytanie nie padła jeszcze odpowiedź.
K@M!L czemu uważasz ze rama peknie? To nie ejst takie pewne, fakt okaże się to w po pewnym czasie, ale np. drag, tania i jak się okazała mocna ramka, jak na arzie widiząłme tylko jedną pęknętą, i to przez za hamulce(mocne v-ki + brak boostera)
K@M!L czemu uważasz ze rama peknie? To nie ejst takie pewne, fakt okaże się to w po pewnym czasie, ale np. drag, tania i jak się okazała mocna ramka, jak na arzie widiząłme tylko jedną pęknętą, i to przez za hamulce(mocne v-ki + brak boostera)
Powered by Drop OFF Service
-
- Kontakt:
A mnie jeszcze ciekawi jedna rzecz. Gdyby GARY albo któryś z innych testujących powiedziałby że połamał Prodigy to nie wróżyłbym sukscesu tej ramie, wiec zastanaiwa mnie jedno, skoro testują ramki pewno mają "coś" z tego od DC i nie wiem czy "mogliby" powiedzieć że rozjebali tą rame. Nie mówie oczywiscien ze któryś z nich kłamie, nic z tych rzeczy tylko po prostu ciekawi mnie ta kwestia, ale to tak na marginesie, sam zarzyzkowąłem i zamówiłem Prodigy, i mam nadzieje ze się będzie dobrze sprawował .
Mam jeszcze tylko takie pytanko czy Johny ma duzo nizej środek suportu niż drag? Bo nisko osadzony srodek ma sens w 4X, ale w streecie to chyba będzie to troche przeszkadzało.
Mam jeszcze tylko takie pytanko czy Johny ma duzo nizej środek suportu niż drag? Bo nisko osadzony srodek ma sens w 4X, ale w streecie to chyba będzie to troche przeszkadzało.