Petycja - Legalizacja Ziola
-
- Kontakt:
ludzie nie cyztam tego tematu bo mi sie nie chce ale sadze ze kazdy biker palacy czy nie powinien byc przeciw teraz juz sa problemy z kradziezami bikow z tym ze drechy sie czepiaja kradna i inne pierrdoly teraz oni se pala w domu w piwnicy czy innym zadupiu a jak zielsko bedize legalne to kazdy bedzie chodzil zjarany to rowery beda ginac masowo zreszta nie tylko rowery to jets poroniony pomysl wogule w polsce prawo chroni bandyte o tym wie kazdy ale teraz chcecie dac bandycie uzywki jak ktos chce palic niech se pali na wlasna reke
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
-
- Kontakt:
forest guma jak ty max to pijesz z naparstka 1 piwo i czujesz ze mozesz sie kontolowac. niepierdo*l ze umiesz bo to gowno prawda ty pewnie po 0.3 puscil bys pawia i nie wiedzial gdzie jestes....a czlowiek jak sie nawet mocno nastuka to bedzie mial albo zamule albo smiechawe ale nie zrobi zadnej glupoty LEGALIZE IT!!!!!!!!!!!
<OTR>
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie dobrze mi jak to czytam...
polecam kupic gazete "slizg" tam jest plyta i takich 2 warszawskich raperow( vienio & pele ) wypowiadaja sie na temat marihuany...
i w sumie maja racje wg mnie...
dobra ten dzieciak najaral sie i skoczyl i co? a ile jest pijanych kieroowców?? ile? ile dzieci ginie w wypadkach potraconych przez alkoholikow?
ile malzenstw rozpadlo sie poprzez alkohol? ile??
juz to widze gdy legalizujemy marihuane... jednego dnia nikt nie palil a drugiego 3/4 polski chodzi zmulonych... dajcie spokoj.. kto palił to bedzie palił dalej...
ja powiem tak...
jestem za paleniem ale srednio za legalizacja...
wg mnie powinno byc nie karane palenie w miejsach ppublicznych i tak do 2gram zeby mieec przy sobie... a sprzedawanie trawy w kiosku to przesada wg mnie
pozdro elo szacunek pokoj
ja tez mam 15 lat i nie jestem ******..
polecam kupic gazete "slizg" tam jest plyta i takich 2 warszawskich raperow( vienio & pele ) wypowiadaja sie na temat marihuany...
i w sumie maja racje wg mnie...
dobra ten dzieciak najaral sie i skoczyl i co? a ile jest pijanych kieroowców?? ile? ile dzieci ginie w wypadkach potraconych przez alkoholikow?
ile malzenstw rozpadlo sie poprzez alkohol? ile??
juz to widze gdy legalizujemy marihuane... jednego dnia nikt nie palil a drugiego 3/4 polski chodzi zmulonych... dajcie spokoj.. kto palił to bedzie palił dalej...
ja powiem tak...
jestem za paleniem ale srednio za legalizacja...
wg mnie powinno byc nie karane palenie w miejsach ppublicznych i tak do 2gram zeby mieec przy sobie... a sprzedawanie trawy w kiosku to przesada wg mnie
pozdro elo szacunek pokoj
ja tez mam 15 lat i nie jestem ******..
hueheuheue
Jesli ktokolwiek z was mysli w swej naiwnosci, ze legalizacja trawy zmniejszy liczbe alkoholikow, albo liczbe wypadkow powodowanych przez pijanych kierowcow to sie GRUBO myli. Ilosc dzieci maltretowanych przez pijanych rodzicow tez nie spadnie.
Alkohol pije wiekszosc Polakow i pewien ich procent sobie z tym nie radzi. To samo jest i bedzie z marihuana- na wszystkich ktorzy pala przypada statystycznie pewien odsetek ludzi, ktorzy przeginaja. Zwieksz ilosc wszystkich palacych (a legalizacja na pewno by do tego doprowadzila), a wzrosnie tez liczebnosc grupy, ktora z trawa sobie nie radzi. I wtedy do calej masy problemow wywolanych przez alkohol dojdzie wiele nowych, o ktorych byc moze nie mielismy pojecia, dopoki trawa byla uzywana na mala skale.
Alkohol pije wiekszosc Polakow i pewien ich procent sobie z tym nie radzi. To samo jest i bedzie z marihuana- na wszystkich ktorzy pala przypada statystycznie pewien odsetek ludzi, ktorzy przeginaja. Zwieksz ilosc wszystkich palacych (a legalizacja na pewno by do tego doprowadzila), a wzrosnie tez liczebnosc grupy, ktora z trawa sobie nie radzi. I wtedy do calej masy problemow wywolanych przez alkohol dojdzie wiele nowych, o ktorych byc moze nie mielismy pojecia, dopoki trawa byla uzywana na mala skale.
Gathered on a field of clouds
Czasem odnosze wrazenie, ze wielu ludzi pali trawe bo jest ona nielegalna. To tak samo jak dzieciaki pijace alkohol. Pija bo to jest zabronione i to ich kreci. Sam pamietam, ze to byla niezla zabawa zeby wykombinowac i gdzies sie chowac po bramach. Nie uwazam, ze po legfalizacji nagle polowa ludzi zacznie jarac trawe. Beda palic ci co teraz i moze troche innych osob. A poza tym wydaje mi sie, ze wiele osob jest przeciwko legalizacji, bo w przeciwienstwie do alkoholu i tytoniu ktory jest obecny w naszej kulturze od ladnych paru wiekow, marihuana dalej jest jakas czarna magia i nowoscia. A Polacy sa raczej konserwatywni i niechetni do naglych zmian. POzdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
he he dobre podejscie cos wtym jest ja sie wsumie nie udzielam na te tematy bo wszystko jest zludne i ciezko jest cokolwie powiedziec kazdy ma wybor wazne zeby kazdy czulsie dobrze ztym co robi i kim jest:):):)axel pisze:NIEEEEEEE!!! Ten swiat i tak juz jest po*******, a co to dopiero bedzie jak jeszcze w Polsce zaczna masowo ziolo palic???? Moglby tem murzyn zostac papiezem (bo podobno wtedy bylby koniec swiata), wszyscy do paciorkow przysiedliby i nie przychodzilyby wam takie takie pomysly do glowy.A tak swoja droga to palenie ziola to zwykle cpanie, dobrowolne spychanie siebie na margines. Aaaaa coooo tam, palcie sobie, wiecej miejsc pracy dla mnie bedzie :]
NIEEEEEEEEEE CO ZA IDIOCI !! NIEE ! kurde zal mi Was... Nie czytałem co pisaliscie u góry... mi wystarczy, ze miałem dzień profilaktyki w szkole i przyjechali do nas ludzie z odwyków... Dziewczyna o której bym powiedział ,ze jest w 100% normalna dawała w kanały przez rok, oczywiscie przed tym 3 lata inne uzywki.. Dobra a co to ma do zioła ?! Wszyscy od trawki zaczynali... Oni i znajomi... na początku maryśka potem hasz i... Przyszedł do nas potem czlowiek który leczy narkomanów.. Jak nam zaczał mówic co sie teraz dzieje w Holandi to nieźle się zdziwiłem.. Oni płacą miliony euro ,zeby zatrudnić takich ludzi jak on zeby leczyli tych narkomanów... Tam jest teraz hard... Najgorsze ,ze tacy ludzie jak Wy (palcze) budują nową Polske... Sam paliłem przez 4 lata szlugi, rzuciłem gdy zobaczyłem bezradność rodziców, gdy sie dowiedzieli ze pale... Jednak mieli szczescie,ze ja takie rzeczy rozumiem... Bo co Wy zrobilibyscie gdybyscie sie dowiedzieli ze Was syn pali... Kazali mu jeść pety ?! Zresztą rzucenie nałogu to bardzo przydatna rzecz gdyz człowiek moze sobie cos udowodnic... Co ja tu bede gadał... zrobicie co chcecie... Trzymajta sie chłopaki i zdejmijcie klapki z oczu
http://www.pinkbike.com/photo/1368698/
-
- Kontakt:
Przeciez legalizacja nikogo nie zmusza do palenia to po pierwsze primo po drugie sekundo albo priomo albo inaczej trawa nikomu nic zlego nie robi jedynie uspokaja czy jakies wypadki mordersta czy napady bylo wykonane pod wplywem trawnika to alkokohol powinien byc nielegalny a dzieki legalizacji podniesie sie poziom naszego rolnictwa ( w **** sie polepszy) i nie bedzie dealerow ktorzy beda dodawac trutke na szczury
sprzedam nintendo DS korki nike obrecz sun rims gg 5541451
GRAFENWALDER pisze:Przeciez legalizacja nikogo nie zmusza do palenia to po pierwsze primo po drugie sekundo albo priomo albo inaczej trawa nikomu nic zlego nie robi jedynie uspokaja czy jakies wypadki mordersta czy napady bylo wykonane pod wplywem trawnika to alkokohol powinien byc nielegalny a dzieki legalizacji podniesie sie poziom naszego rolnictwa ( w **** sie polepszy) i nie bedzie dealerow ktorzy beda dodawac trutke na szczury
:D bueheheh twoja wypowiedz byla aktualna w latach 70 :D jak to powiedzial slynny juz bodek
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
ja jestem przeciw legalizacji. Uważamże mi to do życia nie jest potrzebne niektórzy wydają na trawę etc. sporo kasy że możnaby uzbieraćna jakiś pożądny rowerek... Pozatym tacy ludzie mają tak beret zryty później że szok.
Uważam że większość małolatów jara zioło dla lansu.Te wszystkie akcesoria chodzi mi tu o koszulki paski czy coś w tym stylu barwy jamajki albo znaczek marychy to już wogóle wioska jak nic(do ludzi na wsi mieszkających nie mam nic). Ale aż się żygać chce.
Ja tego nie podpiszę i wogóle ta petycja jest jakaś chora...
Jak ktoś chce sobie zmarnować zdrowie to proszę bardzo ale ja się nie będe przyczyniał do tego...
POzdroofka
Uważam że większość małolatów jara zioło dla lansu.Te wszystkie akcesoria chodzi mi tu o koszulki paski czy coś w tym stylu barwy jamajki albo znaczek marychy to już wogóle wioska jak nic(do ludzi na wsi mieszkających nie mam nic). Ale aż się żygać chce.
Ja tego nie podpiszę i wogóle ta petycja jest jakaś chora...
Jak ktoś chce sobie zmarnować zdrowie to proszę bardzo ale ja się nie będe przyczyniał do tego...
POzdroofka
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
przyszłość to zagadka czy podpiszemu i stanie się to legalne czy nie...boję się niestety czarnych scenariuszy i chyba w obu przypadkach to ludzie będą dążyć do twardszych dragów:/i hooj im w doope tyle samo argumentów za jak i przeciw,niemam zamiaru teraz się silić żeby tu wypisywać mam to gdzieś>>>ja już i tak niepalę:P wolę adrenalinkę hehe