Poznań Junior Freeriders III :D
SlaY ty chyba nie umiesz czytac, czy ja pisalem ze chce komus cos udowodnic???? wydaje mi sie ze nie wiec mowie otwarcie ze nie umiem dobrze jezdzic, ale jazda a ocena filmu to inna sprawa
Pozatym ja nie chcialem ani pojechac po ambicji ani wojtkowi ani tobie Slay, zreszta nic nie napisalem w tym kierunki, chcialem obiektywnie ocenic klip to wszystko , kazdy chyba moze miec opinie
Pozatym ja nie chcialem ani pojechac po ambicji ani wojtkowi ani tobie Slay, zreszta nic nie napisalem w tym kierunki, chcialem obiektywnie ocenic klip to wszystko , kazdy chyba moze miec opinie
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
SlaY ty chyba nie umiesz czytac, czy ja pisalem ze chce komus cos udowodnic???? wydaje mi sie ze nie wiec mowie otwarcie ze nie umiem dobrze jezdzic, ale jazda a ocena filmu to inna sprawa
ja nie ocenialem Wojtka , wiem ze koles zajebiscie jezdzi, MI CHODZI O KLIP, wiesz troche siedze w filmach itp i glownie chodzi mi o montaz itp. wiele rzeczy bym pozmienial, np chronologie w kolesiach, inaczej graficznie itp, ok nie chce mi sie juz pisac na ten temat pozdroo
so2ry ze robie Ot, ale topic który załozyłem w tej sprawie dziwnym trafem zniknął (post o tej samej tresci zamiescił tez wczesniej sam kszyvy, ale tam ten tez gdzies sie "zawieruszył"), tak jak pewnie zniknie zaraz ten post
mianowicie chciałem przytoczyc rozmowe na gg cszyvego i nikoma:
http://forum.bikeaction.pl/viewtopic.php?t=1654
nom
to tyle
przepraszam za OT i spamowanie, ale pomyslalem ze moze warto zebyscie to zobaczyli
mianowicie chciałem przytoczyc rozmowe na gg cszyvego i nikoma:
http://forum.bikeaction.pl/viewtopic.php?t=1654
nom
to tyle
przepraszam za OT i spamowanie, ale pomyslalem ze moze warto zebyscie to zobaczyli
Wojtaz to trzeba było od razu napisać w temacie że ci co im się nie podoba won z forum i byś tylko przyklaskiwaczy miał. Co do moich fot: to jeśli ci 1,8 metra murek do skakania na kole się z krawężnikiem kojarzy - to wysokie macie krawężniki w tym Poznaniu. Przyjadę i obczaję(zresztą str. powstała w 2 godziny jednego wieczora, z jednorazowej sesji jak będe miał porządne foty to wrzucę, pewnie nie za szybko bo u nas każdy woli jeździć niż z aparatem stać).
A muzy disco polo też nie wolno ruszać kolesiowi co na organkach nie umie wymiatać jak Zenek z kapeli? hehe rozśmieszacie mnie.
A muzy disco polo też nie wolno ruszać kolesiowi co na organkach nie umie wymiatać jak Zenek z kapeli? hehe rozśmieszacie mnie.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-
- Kontakt:
lol pitikupo, nie przeszkadza mi to że film Ci się nie podobał, każdy ma swoje zdanie, nie przeszkadza mi to że słabo jeździsz, jeździ się dla samego siebie, lecz przeszkadza mi to, że piszesz jakieś totalne pierdoły, że jakies tricki przypadkowo wychodzą i inne pierdoły. Ogólnie to hmmmm napisz sobie na brudno długopisem na kartce najlepiej A3 drukowanymi, przeczytaj co napisałeś, potem ulepszoną wersje napisz na kartce A2, a potem tą najbardziej przemyślaną powoli wstukaj do kompa :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
-
- Kontakt: