Los Monstera i Shivera w 2006!
-
- Kontakt:
"Wnosze bez problemu, a jestem slaby" jakbys mieszkal w bloku badz kamienicy....
"Dojechalem do szklarskiej i wepchalem go w sloneczny dzien po bardzo trudnym szlaku w 4.5 hodziny na szczyt snieznego kotla - w podobnym czasie na wiele innych miejsc."
"nie mowie o pojedynczym wypadzie, pojedz sobie na caly dzien w gorki i wnos go kilka razy jak to sie nie raz zdarza
NIESAMOWITA! To jest wlasnie to cos co mnie kreci w rowerach, jazda na czyms czego pod soba nie czuje nie sprawia mi przyjemnosci. Tam gdzie wiekszosc rower podskakkuje, telepie, wypada z trasy ty sobie siedzisz.."
no a Twoja predkosc nie jest zbyt imonujaca...a wlasnie to kreci wielu.jezdzisz bez ochraniaczy? nie jest to powod do dumy/// nie ma co sie sprzeczac, mamy inne poglady i watpie aby argumenty przez nas wystawiane przemowily do Ciebie badz do mnie. end
"Dojechalem do szklarskiej i wepchalem go w sloneczny dzien po bardzo trudnym szlaku w 4.5 hodziny na szczyt snieznego kotla - w podobnym czasie na wiele innych miejsc."
"nie mowie o pojedynczym wypadzie, pojedz sobie na caly dzien w gorki i wnos go kilka razy jak to sie nie raz zdarza
NIESAMOWITA! To jest wlasnie to cos co mnie kreci w rowerach, jazda na czyms czego pod soba nie czuje nie sprawia mi przyjemnosci. Tam gdzie wiekszosc rower podskakkuje, telepie, wypada z trasy ty sobie siedzisz.."
no a Twoja predkosc nie jest zbyt imonujaca...a wlasnie to kreci wielu.jezdzisz bez ochraniaczy? nie jest to powod do dumy/// nie ma co sie sprzeczac, mamy inne poglady i watpie aby argumenty przez nas wystawiane przemowily do Ciebie badz do mnie. end
Poczułem nagłą chęć wypowiedzenia się w tym temacie :). Otóż Max jeździłem na Armageddonie z rissem i całą masą częći które ważą sto ton i wrażenia-Masakryczne!!!!!!! Zero kontroli w zakrętach poprosty się czuję jakby zaraz się grunt miał zawlić, nie lecisz na takim rowerku piecem bo jak przyśpieszysz masz p.rzejebane rowery w trudnej sytacji nie opanujesz. A swój rower który posiadam na własność jest to typowa racingowa maszyna, odchudzona jak się tylko da, i to jest jazda w pełnym wydaniu wg. mnie. Za.pierdalasz masz nad nim pełną kontrolę (v10 rowerek waży ponizej 19 kilo) na kamienie czy korzenie nie wpadasz na takim klocy i wszystkie po kolei je przejeżdzasz tylko je przelatujasz piecem albo nad nimi. Rower sie tak pewie prowadzi w powietrzu, w zakrętach, i na kamieniach czy korzeniach że to jest niedowiary!!!!!!!!! Mi osobiście pasuje że firma Marzocchi będzie miała w przyszłym sezonie tyle widelców zjazdowych przynajmniej na wiosnę jak będe kupował jeden będe miał w czym wybierać. Mogą ich mieć sto było by jeszcze lepiej. I tym którzy tak krytykują Marzocchi za brak widelca do fr niech wpadną do nas do ustronia do gregorio i poproszą o rozmowę z Panem Krzyśkiem a potem niech rozmawiają. Rozmawiałem z nim i takich jakich on mi udzielił informacji to jeszcze nikt w zyciu. To jest człowiek który tak jak nasi rodzice jadą na szkolenia z zakładów pracy to on jeździ na szkolenia do firmy Marzocchi i się uczy cały czas czegoś o tych widelcach. Najnowsze 888 przez swój zakres regulacji który naprawdę stoi na bardzo bardzo wysokim poziomie ma bardzo szeroki zastosowanie od typowego ścigania na trasach PŚ do FR. I mówicie że te 888 sa takie srakie delikatne. A pytanie czy aby najwieksze gwiady FR tego świata w filmach i na zawodach nie ujeżdzają produktów ze stajni Marzocchi?? To chyba wystarczy jako odpowiedz!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
-
- Kontakt:
Budka ten wypad byl na caly dzien :)
Oj dobra wiadomo, ze jest ciezko... Po calym dniu przychodzi sie do domu i umiera :D
Mieszkam w bloku :) Bez windy...
"nie wpadasz na takim klocy i wszystkie po kolei je przejeżdzasz " ::D:D:D
hihi , nio wiadomo , tutaj masz bezsprzecnie racje. Tam gdzie ja sie paluje zeby wytrwac ty po prostu przelatujesz ;]
"I mówicie że te 888 sa takie srakie delikatne. A pytanie czy aby najwieksze gwiady FR tego świata w filmach i na zawodach nie ujeżdzają produktów ze stajni Marzocchi?? To chyba wystarczy jako odpowiedz!!!"
E to jest akurat gowniany argument... Peknie, to koles krzyczy 'need new fork' i podrzucaja nastepny z ciezarowki, a ile ich poleglo nie masz pojecia. Jezdza na nich bo im za to placa.
Niemniej jednak po to mamy tyle tych wszystkich rowerow, zeby kazdy znalazl cos dla siebie i to chyba dobrze? :)
Mnie w tych 888 wkurza najbardziej praca - nie lubie jak amor chodzi jakby nie mial tlumienia, on plywa. Nio a w nowych najbardziej nie podoba mi sie design. Nie potrafie zaufac czemus co ma polki i podkowe grubosc okladki od zeszytu ;/
Oj dobra wiadomo, ze jest ciezko... Po calym dniu przychodzi sie do domu i umiera :D
Mieszkam w bloku :) Bez windy...
"nie wpadasz na takim klocy i wszystkie po kolei je przejeżdzasz " ::D:D:D
hihi , nio wiadomo , tutaj masz bezsprzecnie racje. Tam gdzie ja sie paluje zeby wytrwac ty po prostu przelatujesz ;]
"I mówicie że te 888 sa takie srakie delikatne. A pytanie czy aby najwieksze gwiady FR tego świata w filmach i na zawodach nie ujeżdzają produktów ze stajni Marzocchi?? To chyba wystarczy jako odpowiedz!!!"
E to jest akurat gowniany argument... Peknie, to koles krzyczy 'need new fork' i podrzucaja nastepny z ciezarowki, a ile ich poleglo nie masz pojecia. Jezdza na nich bo im za to placa.
Niemniej jednak po to mamy tyle tych wszystkich rowerow, zeby kazdy znalazl cos dla siebie i to chyba dobrze? :)
Mnie w tych 888 wkurza najbardziej praca - nie lubie jak amor chodzi jakby nie mial tlumienia, on plywa. Nio a w nowych najbardziej nie podoba mi sie design. Nie potrafie zaufac czemus co ma polki i podkowe grubosc okladki od zeszytu ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Ale maxiu te półki są grube tak naprawdę to tak na zdjęciach wygląda :P naprawde te półki wydają się solidne. I pewnie są zrobione z solidnego materiału tak żeby wytrzymawyły bo firma Marzocchi jest szanującą się firmą i z byle gówna półke nie zrobi. Dla mnie kwintesencją kolarstawa extremalnego to: Orange 223, Santa Cruz v10 2005 wzywż, Intense M1 i M3 dampery typy 5'th element, 6way itd oraz najnowsza technika jaka się tylko da. No i najlepiej żeby bike nie ważył więcej niż 18,5 kilo bo potem jest już ciężki :D A max ja mam do Ciebie pytanie: co ty to masz za zeszyty z takimi grubymi okładkami co hmm?? :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
-
- Kontakt:
Rock shox to wiekszy syf, jeżeli już mamy mówic o syfie, spójrzcie poza tym na reszte amorow zamiast narzekać na samego marcoka, wedlug mnie cały ten travis to porażka, nowy boxxer WC też mnie nie zachwyca poza tym że fajnie wygląda, ale zjazdówka to nie cruiser więc wygląd ma tu najmniejsze znaczenie...Sulring pisze:Dlatego kupujcie amorki RS :)
Re szakal: Rst to bardzo dobra firma, tylk oze jak ktos kupuje amor typu gila tl i dziwi sie ze mu strzela i peka po 2 miechach to juz jego problem. Kup sobie amorek rst za 1 k to bedziesz zadowolony.
A fox? To samo, amor 200mm powietrzny??? toz to smiechu warte, niedługo zaczną robić dwópółki na samo powietrze i z blokadą skoku..., a marzocchi ma przynajmniej jeszcze jakieś sprężyny i olej...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
Nie wiem skąd takie info ale na stronie Marzoccji sa 2x 888 i 4x 66 gdzie te "po sześć wersji" o których niektórzy pisali???
(Nie mówie o OEMach bo to chyba logiczne)
Poza tym wszysy tak jebaliście na shivera SC a teraz jak go wycofali to wielkie oburzenie i rozpacz...
(Nie mówie o OEMach bo to chyba logiczne)
Poza tym wszysy tak jebaliście na shivera SC a teraz jak go wycofali to wielkie oburzenie i rozpacz...
-
- Kontakt:
Nie no rozumiem, tylko czy rzeczywiscie warto pakowac sie w takie koszty dla kilku gramow???
Wedlug mnie 888RC to dobry amor, VF to w zasadzie sztywniejszy i stabilniejszy Junior, ale juz taki np fox 40 to przegiecie...
Jestem fanem marzocchi, i bede ich bronił, jeżdże na widelcach marzocchi ale jedno przyznac musze, z Shiverem DC dali dupy po calej linii, to jest zajebisty amor, mam nadzieje ze się buce poprawią...
Wedlug mnie 888RC to dobry amor, VF to w zasadzie sztywniejszy i stabilniejszy Junior, ale juz taki np fox 40 to przegiecie...
Jestem fanem marzocchi, i bede ich bronił, jeżdże na widelcach marzocchi ale jedno przyznac musze, z Shiverem DC dali dupy po calej linii, to jest zajebisty amor, mam nadzieje ze się buce poprawią...
-
- Kontakt:
http://marzocchi.com/Template/detailSPA ... etto=28071
Dla tych którzy twierdzą że Super T umarł, fakt, to OEM, Ale to nie drop off...
Dla tych którzy twierdzą że Super T umarł, fakt, to OEM, Ale to nie drop off...
-
- Kontakt:
kurde, ale problem masz. Opanowac ciezszy sprzet jest bardzo latwo. I zaloze sie ze na takim ciezkim, jak mowisz spokojnie bym ci siedzial na ogonie. Jakos motocykl 100kg mozna oponowac w terenie i to nie przy takich predkosciach a sporo wiekszych. W locie to samo. Jakos nigdy problemui nie mialem zeby mszyna chciala sama jechac, a co dopiero lekki 30kg rower.wujo pisze:Otóż Max jeździłem na Armageddonie z rissem i całą masą częći które ważą sto ton i wrażenia-Masakryczne!!!!!!! Zero kontroli w zakrętach poprosty się czuję jakby zaraz się grunt miał zawlić, nie lecisz na takim rowerku piecem bo jak przyśpieszysz masz p.rzejebane rowery w trudnej sytacji nie opanujesz. A swój rower który posiadam na własność jest to typowa racingowa maszyna, odchudzona jak się
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tez mialem nadzieje ze na nowy rok sobie kupie bo skladam zjazdowke. Ale wyglada na to ze papa marzocchi i przesiadam sie na RS boxxer. Marzocchi nei ma nic senswonego juz na 2006r, a nowe boxxery swietneisie prezentujaKuba_Szczecin pisze:tylko kurde .... szkoda Shivera Dc :(
miałem nadzieje ze sobie kiedys takiego zafunduje a tu lipa ....
Pawel M.
-
- Kontakt: