180'ka ... jak sie tego gówna nauczyc :)

himan

Post autor: himan »

hej. ja mam mamutha na tyle i przodzie i tez sie uczylem 180 i za pierwszymi razami mi poszly 2 szprychy i kolo scentrowane bo jest bardzo duzy oopor boczny i nawetjka moj kumpel ma single wide to tez mu sie scentrowalo ale troche mniej ;] ostatnio juz bardzo sie nie centruje bo mam naciagniete dobrze szprychy . I wlasenie w tym jest zawsze problem ze kolo sie krzywi bo gdyby tego nie bylo to by mozna sie nauczyc w parenascie min. tego tricku;] ja 180 robie tak ze lekko przykucam i jade z 10-15km/h robie skret lekki w lewo potem w prawo i odbijam cialem na maksa w lewo i mi sie udaje 180 tylko zazwyczaj nie ustoje na rowerze;]
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

a ja mam mtx'a i sie nie centruje od 180 :)

co najwyzej szprychy nie wytrzymuja i sie ostro luzuja, tak ze prawie wypadaja :D
pan_saper71
Kontakt:

Post autor: pan_saper71 »

hehehe ...niezly abjerz ta centra ja mam mavicka d521 cd i nic sie nei centruje...a jak polamalem 2 szprychy to smigalem ejszce pzrez tydzienz anim zauwazylemz e ich nie ma bo kolo nie mialo najmniejszej centry...hehehe warto zainwetstowac wiecej kasy czasem:D:D:D
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
ODPOWIEDZ