s-klasa 200km/h i przypal

Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

ChaRlie.FR Chodzi mi tylko że nikt nie ma mowic na kogoś SKURWYSYN :/ Wszystkie inne słowa, ale nie to.

thomas1988 HEH fajny TXT:D

POZDRO!
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

thomas1988 pisze:bez obrazy dla wszyskich z wawy którzy sa naprawde wporzo:)

no! :)
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

zbyszek ma chwile refleksji używając swojego OU w czaszcze (Unidentified object) analizuje sytuacje. Coś go nie słychać, pewnie jedzie przez łazienki 290.
http://karolek.free.fr/
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

żenada poprostu, Ty się Zbyszek już tu lepiej nie odzywaj bo naprawde polegleś jeśli faktycznie masz 14 lat, i co byś teraz nie powiedział wyjdziesz na idiote, co będzie tylko przypieczętowaniem tego co zostało ustalone 2 strony temu.!
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

jest skurwysynem jak dla mnie. szczezrze mowiac srednio mnie interesuje jak sie poczuje. on sie nie przejmowal i myslal jak zapierdlala eska yo 200 po wawie.
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
GÓRNIK
Kontakt:

Paul pisze:będzie tylko przypieczętowaniem tego co zostało ustalone 2 strony temu

Ładnie powiedziane... :]
www.cykloza.pl

johny
Kontakt:

Post autor: johny »

moim zdaniem:
nie sztuka jest rozpedziec sie do 200 km/h ale potem wyhamowac..
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

a i jeszcze dodam, ze dobrze by ci zrobil wypadek gdzie zgineli by pasazerowie ktorych wiozłes..
na pogrzebie zobaczyl bys rodziny zabitych przez ciebie niewinnych osób, zostalbys nazwany zabójcą itp..
czy dopiero śmierć innej osoby uświadamia jakie jest zagrozenie ??
;/
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

-Przemooo- pisze:poza tym jesli bys nawet wpadl na psa
**** ze sie kontekst nie zgadza :> ale gdyby przy tej predkosci wpadl na psa, to nie dosc ze by go zabil, to przy okazji i siebie a woz bylby do kasacji. no chyba ze ska posrod swoich elektronicznych bajerow ma system wczesnego rozpierdalania psow.

cos mi sie wydaje ze nasz kolega juz sie na tym forum przez dlugi czas nie odezwie :]
www.trialshop.pl
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

Junior pisze:jest skurwysynem jak dla mnie. szczezrze mowiac srednio mnie interesuje jak sie poczuje. on sie nie przejmowal i myslal jak zapierdlala eska yo 200 po wawie.
etymologia slowa skurywysyn to zapewne

s|kurwy|syn co by dalo z kurwy syn czyli dziecko prostytutki co jednoznacznie obraza jego matke, ktora zapewne jest madra kobieta a w ferworze pracy zapomniala o dziecku i zapomniala wytlumaczyc mu co to jest odpowiedzialnosc...

domyslam sie, ze osoby jadac tym autem wszystkie mowily zeby jechal szybciej, wiem jak jest ;-)

i powiesz mi, ze w aucie nie bylo urzadzenia wykrywajacego sygnaly wydawane przez radar to nie uwierze ;-)

pozdrawiam
GÓRNIK
Kontakt:

Ludzie!Czy Wy mu naprawdę wierzycie?
www.cykloza.pl

Hope
Kontakt:

Hahahahahha ale zenada
konastab
Kontakt:

Post autor: konastab »

na pierwzej stronie kolega co jezdzil s-klasa napisal ze ma abs, edb, esp, i inne cuda montowane w samochodach w tych czasach. ale praw fizyki nie da sie przechutrzyc przy pomocy sysemu np. esp - nie wyprowadzi samochodu z poslizgu przy 150 k/h a kolega mial 194 tak wiec zycze powodzenia. nastepnym razem jak bedziesz jechal s-klasa to nie bierz nikogo na poklad samochodu, bo jeszcze niepotrzebnie zabijesz niewinna osobe.
Fukai
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

dobra kazdy powiedzial to co chcial powiedziec. EOT
www.trialshop.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A ja przeczytalem calosc, niestety wczesniej jakos mnie watek ominal i wymieklem.

Pomijajac juz kretynska fantazje, to potem tacy ludzie maja czelnosc wyzwac mnie od pozerow... heh.

Najgorsze jest to, ze takie fantazje to na ogol niespelnione marzenia. Rodzice kolezki zapewne maja fiata 126p, kolezka jezdzi na dragu z duro, a jego wszystkie laski dotychczas koncza sie na .jpg

Coz...

Nio i jak moge zostawic temat otwarty, bo leca tu takie teksty ze spadam z krzesla :D

Rozpierdalator psow rulez :>

A te filmiki mnie przerazily, mimo, ze ja akurat jezdze bardzo rozwaznie, praktycznie nigdy nie jezdze szybko, to jednak bardzo sie boje ze kiedys trafie na wariata. Mam prawko dopiero pol roku, jak pierwszy raz jechalem do szklarskiej z Aga tow drodze powrotnej , najpierw na zakretach cisnal mnie, a potem na prostej na przejsciu. minal jakis kretyn w porsche cayene. Prawie uderzyl w babke na przejsciu ktora wlasnie przepuszczalem...

Jezdzic mi sie odechcialo, ale pojechalem dalej... Nio i nagle z przybocznej drogi wyjechala za mnapelna ( obracala sie ) betoniara, zapierdalala z 100/h ( dojazdowka z piechowic, tam sie dolacza do ruchu, ale nie tak... ) , w koncu mnie wziela, leciala tak lewym pasem z pol kilometra az w koncu zjechala spowrotem na swoj.

Takich przykrych doswiadczen mam juz sporo , a jezdze nie wiele.

Kretynow nie brakuje i nigdy nie zabraknie ;/ Szkoda tylko, ze moga zabrac ze soba niewinnych ludzi.

;/ Wogole jestem zalamany, kiedys tak sobie dywagowalem na tematy egzystencionalne i zdalem sobie sprawe, ze jak chcialbym zoorganizowac taki katharsis i zabic kazdego kto jest ewidentnie kretynem i elementem aspolecznym, to wybilbym ladny kawal ludzkosci ;/

:(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Hope
Kontakt:

MaxDamageDA pisze:Kretynow nie brakuje i nigdy nie zabraknie ;/ Szkoda tylko, ze moga zabrac ze soba niewinnych ludzi.
Popieram! *** W DUPE FRAJEROM! To jest masakra. Ile sie szłyszy ze zatrzymano kolesia ktory:

Miał tyle i tyle promili, spalił tylei tyle zioła, wpierdolił tyle i tyle piguł. ON JEDZIE i zabiła albo swoich ludzi na pokładzie albo idacych przez ulice :/
Zablokowany