nju frejm.... problem O_o
-
- Kontakt:
Uwaga paqman to bedzie nie na temat!!;] a wiec cały czas piszesz że posty sa nie na tema... znasz lustro? takie szkło z folią... popatrz w nie a potem powiedz to do siebie. Sam odbiegasz od tematu piszac "twoj post nie wnosi nic nowego" + bluzganie jakiegoś dzieciaka. Jak go nie lubisz to wez go olej i niech se robi co chce, chyba ze akurat tobie cos zrobił, np z Zidana ci wypuścił, ale ty mu sie nie dasz to mu oddasz... Sory ale tak z punktu widzenia syna dobrego psychologa to ty masz jakies kompleksy. plus pewnie "super muscule" czy inne pierdoły na sniadanko...
O nie, ale zrobiłem OT!!;/ wiec aby choc w 0,0001% moj post nie odbiegał od topica, bierz to co ci wszyscy radza czyli bitch... a jak zajedziesz to w ciagu roku na miescie to daj znac. a czy 1.0 czy 2.0 to wedle gusty... adios amigo :*
O nie, ale zrobiłem OT!!;/ wiec aby choc w 0,0001% moj post nie odbiegał od topica, bierz to co ci wszyscy radza czyli bitch... a jak zajedziesz to w ciagu roku na miescie to daj znac. a czy 1.0 czy 2.0 to wedle gusty... adios amigo :*
Hec<JABIKES> popieram cie w 100 %
KM!L ty myslisz ze pussy to slaba rama co ciezkiego nie wytrzyma?? do tej pory byla tylko jedna pogieta pussy wiec to chyba o czyms swidczy a uburban to slyszalem wiele zlaman wiec ja bym jednak wolal pussy bo napewno bedzie 10000000x mocniejsza od tego peknieego dm ds...
KM!L ty myslisz ze pussy to slaba rama co ciezkiego nie wytrzyma?? do tej pory byla tylko jedna pogieta pussy wiec to chyba o czyms swidczy a uburban to slyszalem wiele zlaman wiec ja bym jednak wolal pussy bo napewno bedzie 10000000x mocniejsza od tego peknieego dm ds...
pussy <---kick ass shit
-
- Kontakt:
Dzisiaj na beyondbikes.com jest promocja na wszystkie ramy 20% więc razem z przesyłką wyszedłby cie jakies 750$... nie wiem jaki jest teraz kurs $ ale chyba troche sie dolar podnisl i osiaga 3,3 albo cos kolo tego wiec nie masz tyle kasy ;] 2 kafle to dużo ale i tak na elsa troche zamalo... cock powinien dac rade xD
Ahh... Ah... Jak fajnie się śmiga rowerkiem po deszczu ;]
-
- Kontakt:
Hec<JABIKES> Kompleksy masz Ty raczej kolego, popatrz na siebie... ja widze że Ty sie dowartościowywujesz tym postem, to nie twój temat, tylko ja go założyłem, ja jestem jego autorem kolego i to ja wymagam aby reszta pisła na temat, to jest proste ale nie dla Ciebie niestety.
Kończe ten temat, tak naprawde nową rame już mam, a ten post jest tylko po to żeby pokazać tym dojrzalszym jakie to forum jest gówniane... banda gówniarzy tutaj jest, nic więcej, zawsze jak wchodze na to forum to mam polewke z tego wszystkiego, temat miał pewnie koło 100 postów, z czego tylko 3 były na temat, to obrazuje jacy fachowcy tu siedzą, nawet gównianej ramy nie potraficie doradzić, znam kilku wymiataczy moi drodzy i mają w dupie całe to forum bo mają o nim takie samo zdanie jak ja, poprostu to forum jest ŻAŁOSNE HAHAHAHAHA, teraz możecie sobie psać poniżej co chcecie, ssijcie mi jaja hahaha mnie tu już niema.....
Kończe ten temat, tak naprawde nową rame już mam, a ten post jest tylko po to żeby pokazać tym dojrzalszym jakie to forum jest gówniane... banda gówniarzy tutaj jest, nic więcej, zawsze jak wchodze na to forum to mam polewke z tego wszystkiego, temat miał pewnie koło 100 postów, z czego tylko 3 były na temat, to obrazuje jacy fachowcy tu siedzą, nawet gównianej ramy nie potraficie doradzić, znam kilku wymiataczy moi drodzy i mają w dupie całe to forum bo mają o nim takie samo zdanie jak ja, poprostu to forum jest ŻAŁOSNE HAHAHAHAHA, teraz możecie sobie psać poniżej co chcecie, ssijcie mi jaja hahaha mnie tu już niema.....
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
Tak, tak, ja też nie napisze na temat. Możecie się do mnie o to "przyczepić".
paqman założył topic, żeby mu ktoś doradził jaką ramę ma kupić. Ktoś zaproponował DC Pussy. Pan paqman napisał że dowiedział się od Panów z DC, że Pussy ma błąd konstrukcjny. Pan Paul zaprzeczył. Powstała kłótnia, ponieważ każdy uparcie trzymał się tego co wcześniej napisał. W ruch poszły jakieś wyzwiska i "groźby". Może lepszym rozwiązaniem było napisanie oficjalnego maila do Panów DC z zapytaniem czy rama Dc Pussy ma wade konstrukcyjną, niż uświadamianie sobie że Pan X ma rację a Pan Y nie i odwrotnie, przez 2 strony ? Czasem należy popatrzeć na sprawe z innej perspektywy. Z dystansem. A jeżeli koniecznie Panowie chcieliście napisać prawdę dotyczącą tego czy rama Dc Pussy ma wade konstrukcyjną czy nie, to mogilście napisać oficjalnego maila do DC tak jak wyżej napisałem. Owszem rozumiem że jeżeli uznasz że ktos napisał nieprawdę i nie chcesz żeby ludzie w to wierzyli i próbujesz odwieść ich od tego, to napiszesz ze to co pisze Pan X jest nie prawdą. Lecz jeżeli dochodzi do tego że zarówno Pan X i Y używają dobrych argumentów popierających to co piszą, to należy poszukać jakiegoś kompromisu bądz wyjaśnienia, którym mógł by być mail do Dc jak wyżej wspomniałem. Jeżeli chcesz aby ludzie piszący i czytający to forum, wierzyli Ci i mieli jakikolwiek szacunek do Twojej osoby, to nie należy wywyższać sie ponad innych. "Wszyscy jesteśmy tacy sami". Należy pomyslec nad tym co sie napisało, przed wcisnięciem przycisku "Wyslij" to co piszesz swiadczy o Tobie. Za jakiś czas, jak topic spadnie na dół, można wrócić do topicu aby go "przeanalizować" i wyciągnąć wnioski.
Można wtedy zobaczyc czy wtedy co się napisało w topicu, było mądre czy nie.
Tego małego wywodu nie kieruje specjalnie do jakiejś konkretnej osoby.
Pozdro
paqman założył topic, żeby mu ktoś doradził jaką ramę ma kupić. Ktoś zaproponował DC Pussy. Pan paqman napisał że dowiedział się od Panów z DC, że Pussy ma błąd konstrukcjny. Pan Paul zaprzeczył. Powstała kłótnia, ponieważ każdy uparcie trzymał się tego co wcześniej napisał. W ruch poszły jakieś wyzwiska i "groźby". Może lepszym rozwiązaniem było napisanie oficjalnego maila do Panów DC z zapytaniem czy rama Dc Pussy ma wade konstrukcyjną, niż uświadamianie sobie że Pan X ma rację a Pan Y nie i odwrotnie, przez 2 strony ? Czasem należy popatrzeć na sprawe z innej perspektywy. Z dystansem. A jeżeli koniecznie Panowie chcieliście napisać prawdę dotyczącą tego czy rama Dc Pussy ma wade konstrukcyjną czy nie, to mogilście napisać oficjalnego maila do DC tak jak wyżej napisałem. Owszem rozumiem że jeżeli uznasz że ktos napisał nieprawdę i nie chcesz żeby ludzie w to wierzyli i próbujesz odwieść ich od tego, to napiszesz ze to co pisze Pan X jest nie prawdą. Lecz jeżeli dochodzi do tego że zarówno Pan X i Y używają dobrych argumentów popierających to co piszą, to należy poszukać jakiegoś kompromisu bądz wyjaśnienia, którym mógł by być mail do Dc jak wyżej wspomniałem. Jeżeli chcesz aby ludzie piszący i czytający to forum, wierzyli Ci i mieli jakikolwiek szacunek do Twojej osoby, to nie należy wywyższać sie ponad innych. "Wszyscy jesteśmy tacy sami". Należy pomyslec nad tym co sie napisało, przed wcisnięciem przycisku "Wyslij" to co piszesz swiadczy o Tobie. Za jakiś czas, jak topic spadnie na dół, można wrócić do topicu aby go "przeanalizować" i wyciągnąć wnioski.
Można wtedy zobaczyc czy wtedy co się napisało w topicu, było mądre czy nie.
Tego małego wywodu nie kieruje specjalnie do jakiejś konkretnej osoby.
Pozdro
-
- Kontakt:
hmm juz topic spadl troche w dol ze na glownej stronie go nie ma. wiec tak sobie przeanalizowałem i oszedłem do wniosków:
1.Bardzo sie dowartościowałem moim postem=)
2.Autor topicu może wszystko(wydedukowałem metodą logicznego rozumowania że takie paqmany i inne mario brosy czują się potężniejsi na forum od jakiego kolwiek admina...)
3.Zajmuje pierwszy kolejke do ssania, bo pewnie pqmanek ma takiego duuuuuużego skoro pewnie wszystko lata z palcem w dupie i czuje sie prosem. z tym ze raczej sie ssie to co jest w pobliżu jaj... uwierz mi, bedzie ci przyjemniej;] mrry tygrysie:*
2.Autor topicu może wszystko(wydedukowałem metodą logicznego rozumowania że takie paqmany i inne mario brosy czują się potężniejsi na forum od jakiego kolwiek admina...)
3.Zajmuje pierwszy kolejke do ssania, bo pewnie pqmanek ma takiego duuuuuużego skoro pewnie wszystko lata z palcem w dupie i czuje sie prosem. z tym ze raczej sie ssie to co jest w pobliżu jaj... uwierz mi, bedzie ci przyjemniej;] mrry tygrysie:*
kolejna wypowiedz 7 latka... stary powiedz mi szczeże kiedy odłozyłeś łopatki i grabie z piaskownicy na półke??mexiko pisze:andruta to zamknij ryj bo nie do ciebie pisze
a ja słyszałem ze jestes mądry...mexiko pisze:a uburban to slyszalem wiele zlaman
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gg 5732171
Hec<JABIKES> pisze:hmm juz topic spadl troche w dol ze na glownej stronie go nie ma. wiec tak sobie przeanalizowałem i oszedłem do wniosków:
naprawde, kolejny popier*olony dzieciak na forum... skąd wiesz jak jest przyjemnie jak ktos ci ssa? próbowałeś? albo sam ssasz pałe...
autor może wszystko.. ciekawa interpretacja, naprawde potrafidsz logicznie myśleć... ?? idz najpierw do podstawówki , a potem KOZACZ na forum
kupie
gg 5732171
gg 5732171
-A ja slyszalem ze twoj stary ma chója i rucha kobiety...andrut pisze:kolejna wypowiedz 7 latka... stary powiedz mi szczeże kiedy odłozyłeś łopatki i grabie z piaskownicy na półke??mexiko pisze:andruta to zamknij ryj bo nie do ciebie pisze
-Odlozylem odkad twoja stra mi ssie pale codziennie frajerze....z reszta twoja stara specjalizuje sie ssaniem od 7 roku zycia
a ja słyszałem ze jestes mądry...mexiko pisze:a uburban to slyszalem wiele zlaman
pussy <---kick ass shit
widze że nie zrozumiałeś tej aluzji... powiem tak SŁYSZAŁEŚ!!!??? my nie, widzieć a słyszeć to sa 2 różne sprawy gówniarzumexiko pisze:mexiko napisał:
a uburban to slyszalem wiele zlaman
a ja słyszałem ze jestes mądry...
-A ja slyszalem ze twoj stary ma chója i rucha kobiety
AAA DODAM JESZCZE ŻE PODJEZDZANIE NA RODZICÓW(NIE STARYCH), JEST JUŻ MAX PRZEGIĘCIEM... JA SWOICH SZANUJE , TY WIDAC NIE,... TO ŚWIADCZY TYLKO O TOBIE
kupie
gg 5732171
gg 5732171