DC vs. Zumbi
zuku biorac pod uwage ile ich zrobia to raczej cena bedzie ponad 4k , przynajmniej ja tyle obstawiam
i co ty porownujesz wszystko do kony ? tak jakby faktycznie ona byla jakims protoplasta pewnych rozwiazan , teraz 90% n owych ram opiera sie na starych , przeciez tak jest ze wszystkim , tylko niektore sa jota w jote zerzniete a inne mniej
i co ty porownujesz wszystko do kony ? tak jakby faktycznie ona byla jakims protoplasta pewnych rozwiazan , teraz 90% n owych ram opiera sie na starych , przeciez tak jest ze wszystkim , tylko niektore sa jota w jote zerzniete a inne mniej
www.mm-foto.pl
wookie85....no to wiesz wszystko :))
...:) a nowe samochody to kopie FORDA T.
...itd.
....technologia spawania aluminium znana jest na świecie,obrabiarki numeryczne dostępne są w kraju,wiedza techniczna zdobywana na uczelniach....o co wam biega ??? ze zaprojektowana i wykonana w POLSCE to zle...??? Jak ktoś woli płacić 7 koła za ramę w tej samej jakości ale made in usa to jego sprawa :))
POzdro i miłego zimowania :))
...:) a nowe samochody to kopie FORDA T.
...itd.
....technologia spawania aluminium znana jest na świecie,obrabiarki numeryczne dostępne są w kraju,wiedza techniczna zdobywana na uczelniach....o co wam biega ??? ze zaprojektowana i wykonana w POLSCE to zle...??? Jak ktoś woli płacić 7 koła za ramę w tej samej jakości ale made in usa to jego sprawa :))
POzdro i miłego zimowania :))
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
ja tylko zacytuje...
Święte słowa.
A konstrukcja f-44 z samego wyglądy bardzo mi się podoba, tylko ta cena....jaka będzie?
zuku pisze:Dc cane corso to przecież kopia SantaCruz Vp-free.....
stara tosa inu to przeciez kopia stinkacza
a takich Dc pitbulów jest milion podobnych.
taak wiem, czepiam sie, ale powiedzcie ze Wy tego nie robicie......
o co tu sie kłucic ? ze rama jest podobna do innej ? ***** a ram o konstrukcji stinkacza to ile jest ?
w ogóle to czemu sie kłócicie ?
Święte słowa.
A konstrukcja f-44 z samego wyglądy bardzo mi się podoba, tylko ta cena....jaka będzie?
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
wookie85...Ty zapewne robiłeś testy i znasz się na materiałach ....:)) Jak masz coś konkretnie to podajesz....
ReplaY jakiej dyskusji ??? konkretnie poproszę bo jak narazie to Ty zaczepiasz moją osobę pisząc z wielkiej litery.....
troyo to mało wiesz o materiałach dostepnych na rynku :)) i o jakości....
..śmiesznę są te dywagacje ;)) ciekawe kto kiedyś magisterkę o tym napisze ??
ReplaY jakiej dyskusji ??? konkretnie poproszę bo jak narazie to Ty zaczepiasz moją osobę pisząc z wielkiej litery.....
troyo to mało wiesz o materiałach dostepnych na rynku :)) i o jakości....
..śmiesznę są te dywagacje ;)) ciekawe kto kiedyś magisterkę o tym napisze ??
Prosze bardzo chociażby z czwartej strony:
...a wypowiadanie się większości specjalistów na tematy sprzętowe to czysta parodia !!! są tu obecni i tacy co nie widzieli na oczy z bliska a mondralują nieustannie :))
.jakieś konkrety ?? moze go DC podkupi za nowa ramę :))0 hihihi...stać ich na to!!!
ehehhehh :))) sporo dzieciarni tu się wypowiada ....nie ??? :))
zastanów się co pleciesz....to znaczy się że wszystko co nowe to zle ??? bo stare super było !!!to pewnie skikasz na reksiu....bo nowe konstrukcje sa podejrzane....
========================================
Oczywiście według siebie pewnie nie masz sobie nic do zarzucenia. Niespecjalnie mnie to dziwi. Ktoś kto ma moderatora (może i admina?) na dh-zone.com musi faktycznie czuć władze w portkach i te światło nieomylności.
Nie jesteś w stanie określić kto ile ma lat na czym jeździ ani kim jest na codzień. Podaruj sobie te wszechwiedzące wypowiedzi o innych. Może być z okazji świąt.
...a wypowiadanie się większości specjalistów na tematy sprzętowe to czysta parodia !!! są tu obecni i tacy co nie widzieli na oczy z bliska a mondralują nieustannie :))
.jakieś konkrety ?? moze go DC podkupi za nowa ramę :))0 hihihi...stać ich na to!!!
ehehhehh :))) sporo dzieciarni tu się wypowiada ....nie ??? :))
zastanów się co pleciesz....to znaczy się że wszystko co nowe to zle ??? bo stare super było !!!to pewnie skikasz na reksiu....bo nowe konstrukcje sa podejrzane....
========================================
Oczywiście według siebie pewnie nie masz sobie nic do zarzucenia. Niespecjalnie mnie to dziwi. Ktoś kto ma moderatora (może i admina?) na dh-zone.com musi faktycznie czuć władze w portkach i te światło nieomylności.
Nie jesteś w stanie określić kto ile ma lat na czym jeździ ani kim jest na codzień. Podaruj sobie te wszechwiedzące wypowiedzi o innych. Może być z okazji świąt.
www.foesracing.com
-
- Kontakt:
a czy ktos mowi ze ramy z polski zle ? wiekszosc ludzi poprostu nie ma zaufania do firmy bikepol w ktorej robione sa ramy dla zumbi . Rama Birola wykonana przez niego samego , mimo ze tez byla klockiem jak team dh nie wyglada tak "prowizorycznie" . Tak samo rama Dzikusa , to nie wyglada jak cos robionego na sztuke jak ramki z mielca , wyglada jak produkt wysokiej jakosci
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
Grochas ale powiedz mi szczerze czy uwazasz ze w mielcu mozna produkowac ramy na wieksza skale ? przeciez oni z koshmarami sie nie wyrabiali i mieli straszne problemy gdzie wyprodukowano z 40 ram w przeciagu 2-3 lat :/ poza tym za jakis czas pewnie mielec bedzie sprzedawal ramy takie jak f-44 pod inna nazwa i powie ze kij w oko zumbi tak jak to bylo z Koshalem
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
groochas a moze cos wiecej niz wierz mi? Niewatpliwym plusem spawania w Mielcu jest możliwość zamówienia małej serii czyli powiedzmy 8 sztuk. Na Tajwanie liczby minimalne dla własnych projektów zaczynają się od 30 albo 50 w wypadku droższych bardziej zaawansowanych technicznie ram.
www.foesracing.com
ReplaY...czego nie zrozumiałeś z moich wypowiedzi ??? poświęcę jeszcze chwilkę .....;)) jak coś !!!
-Przemooo-...to było dawno temu jak Koszal z nimi kooperował :)) zmieniaja się czasy i wymagania rynku.....
...Ciekawe gdzie Karpiel będzie spawał swoje ramy skoro powrócił do kraju ??? I czy jak powie 8 koła za ramkę to zapłacisz na luzie bo to legenda !!! Nic do niego nie mam :))) Bo szacuneczek dla niego :))
...strasznie miałkie argumenty podajecie :))
POzdro
-Przemooo-...to było dawno temu jak Koszal z nimi kooperował :)) zmieniaja się czasy i wymagania rynku.....
...Ciekawe gdzie Karpiel będzie spawał swoje ramy skoro powrócił do kraju ??? I czy jak powie 8 koła za ramkę to zapłacisz na luzie bo to legenda !!! Nic do niego nie mam :))) Bo szacuneczek dla niego :))
...strasznie miałkie argumenty podajecie :))
POzdro
nie wiem o co wogule sie tu klocicie? po co to PIERDOLENIE po co? zamiast sie cieszyc ze polskie firmy rowerowe sie rozwijaja to najezdzacie jeden na drugiego po co? lepiej wam? wiec naprawde dajcie se siana, nie mowcie ze dc podobne do santy ze zumbi do karpiela hehe jesli nawet to i co z tego? boli was to? boli was ze bedzie rama podobnej konstrukcji do karpiela ze 30% ceny oryginalu? bo mnie jakos to nie boli...
ReplaY...widziałes kiedyś jak się spawa Alu ?? znasz ten proces...byłeś kiedyś w fabryce rowerów....widziałeś stoły traserskie....o co Ci chodzi ???
...tak samo się spawa Santy i Nicolaie jak inne ramy ....pytanie tylko jak jest to kontrolowane i czy spawacz chce to pospawac solidnie ....
BASTA !!!
...tak samo się spawa Santy i Nicolaie jak inne ramy ....pytanie tylko jak jest to kontrolowane i czy spawacz chce to pospawac solidnie ....
BASTA !!!