NSX STREETLEGAL's PHOTOS
[quote="dualboy"]bicer ja tesh wole le toya niż tosa inu
ale hofek troche naciaga wiek swojej ramy :D
ale kupuj od niego bo w sumie spox sprzęt:D[/quote]
Stary co ty **********?? wogole mnie nie znasz,ramy nie widziales, kur.wa jak naciagam wiek swojej ramy , gosciu chetnie bym ci wyje.bał . stary zastanow sie co mówisz. na jakiej podstawie twierdzisz ze oszukuje, to jest ****** pomowienie frajerze i oczernianie mnie w oczach innych , geju zasrany
ale hofek troche naciaga wiek swojej ramy :D
ale kupuj od niego bo w sumie spox sprzęt:D[/quote]
Stary co ty **********?? wogole mnie nie znasz,ramy nie widziales, kur.wa jak naciagam wiek swojej ramy , gosciu chetnie bym ci wyje.bał . stary zastanow sie co mówisz. na jakiej podstawie twierdzisz ze oszukuje, to jest ****** pomowienie frajerze i oczernianie mnie w oczach innych , geju zasrany
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
[quote="dualboy"]hy hy tak to jest jak się bez kasku jeździ :D
solidna gleba i uuu
hyhy nie ma to jak hardcore :D
Fajne słownictwo ale nie zniżam się do takiego poziomu :D[/quote]
to moze znizyl bys sie do tego poziomu i przeprosil mnie?
solidna gleba i uuu
hyhy nie ma to jak hardcore :D
Fajne słownictwo ale nie zniżam się do takiego poziomu :D[/quote]
to moze znizyl bys sie do tego poziomu i przeprosil mnie?
TwoFourPlayer
Jaki rozmiar tego Duro z tyłu ? 3.0 czy 2.6 i czy opłaca sie te oponki montować na streetlegala 24" ? Abb prosze podaj szerokość oponki przy napompowianiu na 3,5atm (chodzi o maxymaną szerokość na bierzniku chce zobaczyć czy mi sie w rame zmieści)
pzd
pzd
"Śmierć jednego to tragedia, śmierć milionów to statystyka" - J.Stalin
widelec od treka bruisera tak jak powiedzial erenes ( pozdro rns :P )
oponki duro 24x2,6 ( stwierdzilem ze wiekszych nie ma sensu) szerokosc opony to 58mm na obreczy o szerokosci 30mm i cisnieniu 2bar. duro maja dziwne rozmiary bo 2,6" jest takie jak nokian gazza 2,3 a duro 3.0" jest jak nokian gazza 2,6"
wlasnie wrocilem z bika bo zaczelo padac ale jezdzi sie swietnie...
oponki duro 24x2,6 ( stwierdzilem ze wiekszych nie ma sensu) szerokosc opony to 58mm na obreczy o szerokosci 30mm i cisnieniu 2bar. duro maja dziwne rozmiary bo 2,6" jest takie jak nokian gazza 2,3 a duro 3.0" jest jak nokian gazza 2,6"
wlasnie wrocilem z bika bo zaczelo padac ale jezdzi sie swietnie...
NIE MAM DUZEGO CZARNEGO ROWERU :(