Moda na rower? Kwestia lansu?

Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

przynajmniej potem czesci tanie... :D
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

W sumie to fajnie żeby byli tacy co wymieniają części co sekundę... Można później za fajną kasę kupić części które sprzedają :D:D
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
re5pect
Kontakt:

Post autor: re5pect »

Zaborowski1 no troche racja, ale dziś znów jechałem przez miasto i oczywiście spotkałem ekipę lanserską 6 osób. Zaraz były kpiny z boxxera i z uwaga... tulejki od dampera. Bardzo ich to śmieszy że mam wygiętą tuleje od dołu dampera. Powiedziałem im, że przyczyną tego wygięcia był wielokrony lot z dropa, na którego bali by się spojrzeć, a ich rowery przy lądowaniu złożyłyby się w przysłowiowe pizdu. Wkurzyłem się i powiedziałem co myśle o nich i o całej ich jeździe. Tyle...

ps. spójżcie na pinkbike'u na foty z miasta Zawiercie. 5% = foty z jazdy, 10% = foty wzięte z neta, reszta to foty typu http://www.pinkbike.com/photo/1988134/ Zobaczcie komemtarze. Zostałem uznany za kozaka i psychopatę z umiejętnościami mniejszymi niż przeciętny zawierciański lanser... yyyyy, czy ktoś mnie nie lubi? :wink:
gg: 4709451
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

re5pect Wiesz może i ta fota od niej z deka lanserska, ale cieszy fakt że jest na nim dziewczyna co chociaż potrafi coś tam polecieć.
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

re5pect co wy w zawierciu macie do tej dziewczyny? Kiłą was zaraziła? Bo juz któras osoba od was wali tu jej foty. Ja np. tez mam tylko 1 fote z jazdy i 5 fot bików na pb i co? Ja np. nie biore ze soba za każdym razem fotografa ;) Kto tu lubi sie wozic? Bo jednak branie ze soba wszedzie fotografa...
re5pect
Kontakt:

Do usunięcia ponieważ ktoś się oburzył z powodu trafienia w sedno sprawy :shock:
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

re5pect po tym poście to już widać kto ma kompleksy.
Miałem okazje zobaczyć kiedyś tą dziewczynę w akcji i mnie zamurowało, bo potrafi więcej niż 70 - 80% użytkowników dh-złoma a należy pamiętać, że to jest dziewczyna. Co do fotek "muchówki na pedale" miła fantazja, bardzo pozytywna. A co do Twojego tekstu "dziewczynka może ma kompleksy i (bez obrazy) twarz się jej nie udała(Wink), " nawet nie skomentuję. Jesteś poprostu głupim debilem i prostakiem. Kultury trochę. Mam nadzieję, że moderator coś z tym zrobi. Dziewczyna ma pasje do roweru, przykład tutaj: http://www.pinkbike.com/photo/1701800/
Spaced
moderator
Kontakt:

re5pect dała ci kosza, ze tak pieprzysz? Bo poważnie wy jakis problem macie. Na kazdej z linkowanych fotek BYŁ ROWER wiec nie wiem co za problem. Chce sobie dziewczyna tak zrobic to nie rozumiem czemu mialaby sie powstrzymywać.
Mam wrażenie, ze zalatwiasz tu jakies osobiste zatargi i stad ten link. A co do tematów z dupy to wiecej tego tworza wlasnie cwaniaczki bulwersujace sie, ze wszystko jest z dupy wiec nie kompromituj sie prosze.
re5pect
Kontakt:

Do usunięcia ponieważ ktoś się oburzył z powodu trafienia w sedno sprawy :shock:
PutekKona
Kontakt:

Post autor: PutekKona »

Szczerze przyznam że temat fajny, można się pośmiać. Po przeczytaniu stwierdzam że większość użytkowników naszego forum jest żałosna. Rower to maszyna która powinna dawać nam przyjemność z jazdy, nie liczy sie to na czym śmigasz tylko czy Cie to kreci i sprawia Ci przyjemność. Mnie nie obchodzi czy nazwiecie mnie lanserem czy nie, rower mam nie tani ale bywa że trzeba w nim dojechać do szkoły w stroju cywilnym bo poprostu oszczędzam 15 minut czasu, gdyby ktoś zobaczył mnie tak nazwałaby mnie lanserem bo jade takim rowerem w dżinsach. Jeżdże tylko i wyłącznie dla siebie. Mam gdzieś to co o mnie i mojej maszynie sądzą inne osoby, ja i rower jesteśmy dobraną parą, on współpracuje ze mną ja z nim. I nie rozumiem dlaczego czepiacie się innych, kogoś stać na rower to kupuje i jeździ nie ważne jak, ważne że sprawia mu to przyjemność. A co do komentarzy osób trzecich to spływa to po mnie, sam wiem co potrafie i na co mnie stać. Jeżdże tylko i wyłącznie dla siebie!! Ride For Fun, dużo osób z tego forum bo poprostu to jest modne.
www.pogoda.czasnawakacje.pl
re5pect
Kontakt:

Jako założyciel proszę o zamknięcie tamatu...
gg: 4709451
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

Post autor: pIOTRAS_OSW »

mnie teraz zaczeli pojezdzac ze czyszcze rower ciagle hahhhah xD ale zalezy mi zeby dłuug ozłoty kolor byłu mnie na ramce hahahah xD
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

re5pect = złam
Ogur, myślałem ze jesteś pożądniejszy.

Żal mi waszych kompleksów, a to wszystko jedynie przez zazdrość. Sami odwiedźcie Kasi album na pb, i sami oceńcie czy to co Ona robi to lans czy jazda.

http://kasiadarska.pinkbike.com/

:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
Back in black
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

LestatBiker ...

09.05.2008 21:11:48
madmaxorr
Kontakt:

Post autor: madmaxorr »

Dobra ale jak już LestatBiker odświeżył to napisze że Kasia bardzo dobrze śmiga i się nie lansuje. A co powiedzie o tym http://syll.pinkbike.com/
http://trujok.pinkbike.com-ta to już całkowicie mnie denerwuje ;|
osato
Kontakt:

Post autor: osato »

madmaxorr link do galerii ktory zamieściłeś w poście dotyczy raczej jakiejs emo pozerki ktora się robi na "fajna" laskę z usa w stylu tej piosenkarki Avril jakoś tam.
czyste pozerstwo
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Panowie, nie to żebym bronił lanserstwa, ale uwarzam że to co odróżnia prawdziwego biikera od pozera jest to że pozer jeździ dla chwilowej mody, a biker wyłącznie po to, aby sprawić wyłącznie sobie przyjemność.
A, i napiszę ze Kasia faktycznie umie dobrze śmigac :twisted: Pośmigałem z Nią trochę czasu i twierdzę ze potrzeba Jej jedynie nieco ostrzejszego treningu niż na jej miejscówkach, a wierzcie mi ze będzie miała osiągi naprawdę dobrego bikera faceta jak nie lepsze, już ja o to zadbam :wink:
Back in black
Spaced
moderator
Kontakt:

Mam dosyc. Pierwszy raz nie zlookalem, ze proszono o zamkniecie ale to nie bedzie temat do jechania sobie po innych ludziach. Niezaleznie od tego co robia to ich sprawa wiec chłopcy dajcie sobie na luz. Chcecie sie oburzac na wszystko i szukac sobie komplikacji to wstapcie do pis.
Zablokowany