FOX 40 OSZUST!! UWAGA!!
Ogólnie zauważyłem ostatnio wśród moich znajomych i nie tylko ze na tym forum jest tendencja do jakby pisaniu na forum jeśli mnie jest coś potrzebne a nie dawaniu nic od siebie..i jeśli człowiek chce sie potem czegoś dowiedzieć musi liczyc na ekipe w skaładzie moderatorzy + kilka chętnych i naprawde pomocnych osób i..właściwie tyle..(nie chce powiedziec że co poniektórzy sie nie angarzuja czy cos bo przeciez nie mozna wszystkiego wiedzieć ale troche mnie wkurza takie podejście...)
Naprawde sorry za takiego Offtopa ale uwazam ze ta dyskusje moze jednak troche wnieść...
Naprawde sorry za takiego Offtopa ale uwazam ze ta dyskusje moze jednak troche wnieść...
http://czarny-biker.pinkbike.com/
TK
Napisz oszuscie co o mnie pisali, pamietasz jak koledze z forum chciales rame w cisnac?? poprosic go o posta tutaj?? My sobie kolego porozmawiamy, na zywo! Mocny jestes bo tu w sieci mozesz pisac co ci sie tylko podoba, na zywo bedziesz inaczej mowil, bo klamstwem sie nie poslozysz. Arthur, i kupa innych ludzi poreczy za to co mowie, ze klamiesz, ze dajesz zdjecia nie swojego sprzetu w w aukcjach...
Lisek-Tmdziekuje, ja juz nie mam sily poprostu
ZAMKNAC TEAMT, BARDZO PROSZE JAKIEGOS MODA, Bo to juz sie mija z celem!!
Napisz oszuscie co o mnie pisali, pamietasz jak koledze z forum chciales rame w cisnac?? poprosic go o posta tutaj?? My sobie kolego porozmawiamy, na zywo! Mocny jestes bo tu w sieci mozesz pisac co ci sie tylko podoba, na zywo bedziesz inaczej mowil, bo klamstwem sie nie poslozysz. Arthur, i kupa innych ludzi poreczy za to co mowie, ze klamiesz, ze dajesz zdjecia nie swojego sprzetu w w aukcjach...
Lisek-Tmdziekuje, ja juz nie mam sily poprostu
ZAMKNAC TEAMT, BARDZO PROSZE JAKIEGOS MODA, Bo to juz sie mija z celem!!
BikerJG, spokoooooojnie. Po co w ogole zwracac uwage na te wypowiedzi? Gosc po prostu chce wyprowadzic Cie z rownowagi i puki co dobrze mu to wychodzi^^ Po prostu zignoruj pana TK i po problemie. Jego wypowiedzi nic nie wnosza do tematu wiec po co sobie tym nawet glowe zawracac
A wracajac do foxa.. mam nadzieje, ze sprawa zakonczy sie szybko i bezbolesnie ;] Tyle ode mnie, pozdro.

A wracajac do foxa.. mam nadzieje, ze sprawa zakonczy sie szybko i bezbolesnie ;] Tyle ode mnie, pozdro.
BikerJG 223 było sprawne, zawsze, nigdy nie było z nim problemu, kupione na allegro za ciężkie pieniadze, szanowny Pan zaborowski zalozyl temat, bo na zdjeciach w aukcji na wahaczu był założony neopren, wiec oczywiście to jest doskonały argument na to, że pod neoprenem było pekniecie prawda? boxxer nie miał żadnej wady, a różnice w kolorach lag to wina producenta i nie wplywa na nic, tak kupilem, od super sprzedawcy na allegro, więc ty prawy sprzedawczyku mi tu nie mów jak jest, bo jedyni którzy Cie popieraja to Twoi koledzy lub ludzie którzy nie kupili ode mnie sprzetu za tyle ile chcieli kupić, lub ludzie którzy słyszeli coś o mnie i nie znaja pojecia jakim jest obiektywizm oraz nie stosuja go w praktyce
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Wiele razy Konrad zamawiał mi wiele rzeczy i nigdy nie było żadnych problemów. TK nie wiem czy Konradowi sprzedałeś tego boxxera co miałeś w myslenicach ale pamietam ze robiłem Ci wtedy z Boxxerem który był w tragicznym stanie. Przy tym ile Konrad sprzedaje to naprawde sa małe problemy.
www.mtb.interia.pl
-
- Kontakt:
ale mi sie śmiać chce hehehehh.... jak dzieci, miazga temat... a z tą złotówką to fakt Konrad mozesz mieć problem. A mojego foxa kupiłem tak samo jak ty za złotówke tylko ja miałem tyle szczęscia i był w idealnym stanie i całkowicie zgodnie z opisem, tylko oleju niemiał.
http://www.pinkbike.com/photo/2924458/
http://www.pinkbike.com/photo/2924458/
TK, kiedys kumpel kupil od Ciebie nowego pika race, jako nowy amortyzator oczywiscie posiadal juz spore "fabryczne" rysy i zadrapania na naklejkach. poza tym byl nawet spoko wiec kumpel sie nie odzywal, teraz jak czytam o Twoich walkach zastanawia mnie czy byl on nowy czy moze jezdzony, bo kiedys przegladajac Twoj album na pb natrafilem na zdjecie Jackala z tamtym oto "nowym" Pikiem - http://www.pinkbike.com/photo/1104105/ wiec prosze Cie szczylu zniknij z tego forum i skoncz te walki w koncu bo ktos kiedys nie wytrzyma i Ci twarz obije, dziwie sie Tobie ze masz czelnosc nazywac Konrada oszustem.
BikerJG grozisz pobiciem na forum publicznym >? Po Twoim tonie mozna wnioskowac ze jest to grozba mozliwa do spelnienia, ja bym Cie podal do sadu, wez sie czasem zastanow zanim cos napiszesz, wogole Twoj ton nastraja na myslenie ja jestem najlepszy a wszyscy sa winni ...
Od razu mowie ze to nie ma na celu obrony kumpla z miasta, bo niewatpliwe jest ze sprzet niezgodny z opisem ...
Od razu mowie ze to nie ma na celu obrony kumpla z miasta, bo niewatpliwe jest ze sprzet niezgodny z opisem ...
konewka gdzie tak napisałem, pokaż mi
Lisek-TmTwój kolega był zadowolony z widelca, zdjęcie które pokazałeś to pike sl, nie pike race, pike race byl jezdzony o czym doskonale Twoj kolega wiedział, więc nie pisz rzeczy o których najmniejszego pojęcia nie masz, a szczylem to swojego ojca co najwyżej możesz nazwać, nie mnie.
ddex nie tylko tutaj ale też na gadu gadu, narazie nie bede publikował tych rozmow...
konewka gdzie tak napisałem, pokaż mi
Lisek-TmTwój kolega był zadowolony z widelca, zdjęcie które pokazałeś to pike sl, nie pike race, pike race byl jezdzony o czym doskonale Twoj kolega wiedział, więc nie pisz rzeczy o których najmniejszego pojęcia nie masz, a szczylem to swojego ojca co najwyżej możesz nazwać, nie mnie.
ddex nie tylko tutaj ale też na gadu gadu, narazie nie bede publikował tych rozmow...
[S]2x yeti 4x roz. s i l
ale jaja
tak to w skrócie skomentuje nie zamierzam się odnosić do sytuacji ale pozwolę sobie na ogólny komentarz
jak zaczniecie latać ze sobą na policje to wszyscy dostaniecie ładne kary, jak w końcu ktoś się zainteresuje tym Waszym nieopodatkowanym i nieudokumentowanym handlem na bądź co bądź większą niż przeciętny człowiek skale. Tym bardziej, że wnioskuje z niektórych postów iż jesteście nieletni, aczkolwiek mogę się mylić
konewka a Ty też nie masz za dużo skoro tak piszesz. w prawie nie ma różnicy gdzie się komuś grozi - groźba to groźba za którą jest przewidziana kara wg kodeksu. W szkole w moim mieście kolega krzyknął do nauczyciela "masz wpie***" i teraz może się pochwalić ze ma zawiasy. obecnie trzeba bardzooo uważać na to co się mówi, nie mówiąc już o tym co się pisze
gdybyś miał wątpliwości:
Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
wiec uprzejmie poproszę, nie pisz do kogoś sugerując że ma pusto w głowie, jeśli nie wiesz jak jest.

jak zaczniecie latać ze sobą na policje to wszyscy dostaniecie ładne kary, jak w końcu ktoś się zainteresuje tym Waszym nieopodatkowanym i nieudokumentowanym handlem na bądź co bądź większą niż przeciętny człowiek skale. Tym bardziej, że wnioskuje z niektórych postów iż jesteście nieletni, aczkolwiek mogę się mylić

konewka a Ty też nie masz za dużo skoro tak piszesz. w prawie nie ma różnicy gdzie się komuś grozi - groźba to groźba za którą jest przewidziana kara wg kodeksu. W szkole w moim mieście kolega krzyknął do nauczyciela "masz wpie***" i teraz może się pochwalić ze ma zawiasy. obecnie trzeba bardzooo uważać na to co się mówi, nie mówiąc już o tym co się pisze

Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
wiec uprzejmie poproszę, nie pisz do kogoś sugerując że ma pusto w głowie, jeśli nie wiesz jak jest.