La'Vorta- freeriders spot, Bieszczady...

Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

groochas poczytaj temat w całości, wysil te kilka szarych komórek jakie chyba masz... pomagałem mu ile mogłem a teraz ciśniemy wesołe obozy w Białym. Jak masz znowu jakiś problem to się ustaw ze mną na wymianę zdań a nie szukasz na forum zaczepki....

spływa deszcz po szybie...

Steel2 kuma baze jak mało który...jak ma ktoś kłopoty z ogarnięciem tematu to niech idzie napic się mleka i śmiga na rower...

Do Myślenic PKP nie smiga, do Szczyrku też a miejsca sa odwiedzane przez wiarę...czego wam więcej trzeba ?? Lotniska i linii metra pod wyciąg ???

Jak ktoś ma daleko to jego problem, jak ktoś nie ma ochopty tam jechać to siedzi w domu ale jeśli ktoś ma ochote coś zrobić i wykminić sibie fajny park z zajawkowymi elementami to zawsze znajdzie drogę kontaktu do kierownika budowy i zaproponuje mu swe pomocne dłonie ;)

Pozdro z wakacji gdzie tłuste triki same się kleją..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Schodek narazie to Ty szukasz zaczepki, ja tylko grzecznie zapytałem... A teksty o szarych komórkach sobie odpuść.
Tom@s
Kontakt:

Post autor: Tom@s »

Steel2, w jakim sensie takie zapisy są sprzeczne z prawem? Wchodząc na jakiś teren musisz zaakceptować jego regulamin, jeśli nie akceptujesz, to nie wchodzisz.

dwe, i tak nie zmienia to faktu, że jesteś kretynem... i koniec ;)
43RIDE magazyn rowerowy
Wjtk
Kontakt:

Post autor: Wjtk »

Schodek Trochę za bardzo spiąłeś poślady :wink: . Mi chodziło o pomysł, który mógłby przyciągnąć trochę więcej osób. Bo mi np najszybciej do Czech(Szczecin) i nie ze względu na odległość tylko jakościowo. Moja propozycja nie była formą narzekania, absolutnie jara mnie ta inicjatywa i życzę powodzenia.
[b] Monkeyman [/b]
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Steel2, w jakim sensie takie zapisy są sprzeczne z prawem? Wchodząc na jakiś teren musisz zaakceptować jego regulamin, jeśli nie akceptujesz, to nie wchodzisz.
W takim, że wszelkie zapisy o zrzeczeniu się odpowiedzialności są prawnie nieważne. Jeżeli wejdziesz na teren, zaakceptujesz, a nawet podpiszesz regulamin, to pomimo zapisów o tym, że przebywasz na własną odpowiedzialność, odpowiedzialność prawna nadal spoczywa na udostępniającym teren, gdyż polskie prawo nie dopuszcza by obywatel sam, świadomie, wziął na siebie ryzyko. Niestety jeśli chodzi o tego typu przepisy to jesteśmy daleko za murzynami i państwo chroni obywatela, czy on sobie tego życzy, czy nie. I to co jest normalne na zachodzie u nas jest nie do przeprowadzenia.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Wojtekrk
Kontakt:

Post autor: Wojtekrk »

Steel2 Ten kraj jest jedną, wielką ironią.
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

organizatorzy - nie przejmujcie sie jakimis forumowymi szumowinami tylko trzymajcie sie planu a ja z przyjemnoscia wpadne zobaczyc wasze wypociny, choć mam daleko.

W razie czego bede po 6-7 osob do busa brać więc na pewno nie raz wpadnę a i pare osob ze slaska/krakowa sie zalapie na transport.

Jedyne, z czym przesadziliscie to tekst o otwarciu tego wszystkiego w sierpniu. Mam nadzieję ze chociaz kilka dobrych linii bedzie juz w sierpniu to wpadne :)

Powodzenia!
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Fajny pomysł i miejmy nadzieje, ze sie uda. W takiej lokacji jakos nie widze europejskiego obłozenia bo własciwie 2/3 PL ma daleko, a dojazd samochodem stwarza problemy (czasowe) ale jesli sie uda byloby super.
Szczerze to uwazam, ze lepiej by nawet bylo zeby bylo mniej tras, a lepszych niz multum, a srednich. W myslonach jest ich koło 7, a i tak mało kto korzysta wiecej niz z połowy.
Wlodek_DH
Kontakt:

Post autor: Wlodek_DH »

Fajnie bo bede miał niedaleko dość;p
Mój bike:
http://www.pinkbike.com/photo/5223668/
tentego
Kontakt:

Post autor: tentego »

czy ktos wie na jakim etapie sa prowadzone obecnie prace i czy za ok. 2 tygodnie bedzie mozna posmigac po jakiejs trasce?
eMDe
Kontakt:

Post autor: eMDe »

Tez bym sie wybral w pierwszy tydzien sierpnia. Da sie posmigac? Jaki tam jest wyciag?
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

eMDe pisze:Da sie posmigac? Jaki tam jest wyciag?
Na razie to są 2 linie ot tak zrobione zeby było na czym śmigać.
Co do wyciągu krzesełko 2 osobowe.
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
raczus
Kontakt:

Post autor: raczus »

http://www.pinkbike.com/photo/3654232/ to rozumiem jest ta góra tak ? to kiedy można się spodziewać jakiś zdjęć chociażby tych 2 linii ?
http://raczus.pinkbike.com/
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Tak to ta góra raczus
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

off_road tylko zapomniałeś dodać że to zdjęcie bardzo wypłaszczylo Lawortę.
ablee
Kontakt:

Post autor: ablee »

Kilka zdjęć z budowy trasy:

http://qajo.pinkbike.com/album/Laworta/
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

fajne macie wszyscy ciuszki i gogle ale jak tak u was wyglada budowanie trailsow to japierdole...
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

no wlasnie na razie tylko duzo szumu, na zdjeciach nie widac zeby cos szczegolnego sie tam dzialo
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

Jaki wspanialy mamy pracowity narod. Wszyscy tutaj ciagle cos robia w kierunku budowy tras. Kopia, buduja, zalatwiaja do utraty tchu. Tylko jakies obiboki w Ustrzykach Dolnych siedza przy kompie, marudza, placza i pisza dyrdymaly a potem tylko lanserskie fotki wrzucaja. Ojejejeje co za wstyd.

Nic sie nie uda, nic sie nie zrobi, nic sie nie da i wszystko do dupy. Chodzmy sie wszyscy solidarnie powiesic bo przeciez na tym swiecie wszystko jest beznadziejne.
ODPOWIEDZ