[off_road] Antidote LL + Avalanche DHF + DBair CS 2014
-
- Kontakt:
Czy ja wiem nowe dorado ma o 1mm szersze lagi gorne i węższe o 1mm dolne :P Ava mały jest w realuGgG pisze:tylko ten brzydki przerośnięty amortyzator zmienić i będzie ok

Mniej sztywny bocznie jak juz:P Przod tył jest lepiej niz w monsterze :PSpaced pisze:Mniej sztywny, troche czulszy.
Zbuduje drugi rower to wsadze do niego boxxa :P Tak coby sie z tłumu nie wyróżniał

Każda sekcja roweru w innym kolorku mi calkiem wybornie siedziImpus pisze:Ale dlaczego fiolet? Niebieski by tak ładnie grał z tarczami

Poza tym będzie co pimpować przez cały sezon :P Szkoda by bylo odbierać sobie taka przyjemność na stracie.
Za maszynkę do czyszczenia łańcucha dałem 30zł.Scottoiler: 180zł w tym płyn do smarowania i czyszczenia.
Zestaw szczotek do czyszczenia lancucha + płyn lekką reką idzie 140zł. Kup np finish line do smarowania lancucha i masz 180zł :P
Wszystko trwa 5 minut.
zakładam maszynkę z środkiem odtłuszczającym(z obi pół litra 5 zł) kilka obrotów korbą i łańcuch jak nowy
-
- Kontakt:
Pierwszy konkretny argumentSpaced pisze:usd są ladne
o wiele wiele bardziej czulszySpaced pisze:troche czulszy.

Znów bijatyka o wagę klocka w tyłku?GgG pisze:Bo waży więcej niż rama?
No i jest niższy i fajniej wygląda, no i mało jest avy w tym wykoaniu w plSpaced pisze:usd są ladne
Back in black
W monsterze nie narzekasz na czułość? Nie wiec troche sam sobie zaprzeczasz.LestatBiker pisze:o wiele wiele bardziej czulszy
To żaden argument. Rower słuzy do jazdy. Za cene za, która było Avy jako nowy amor jasne ale nizszy amor dla mnie nie jest zaletą. Boxxer jest juz niski dostatecznie. Jak sie jezdzi w górach to amor o wysokosci dirtowej 1 półki nie jest super rozwiazaniem.LestatBiker pisze:No i jest niższy i fajniej wygląda, no i mało jest avy w tym wykoaniu w pl
-
- Kontakt:
W monsterze nie narzekałem na czułosć i narzekać nie będę.Spaced pisze:W monsterze nie narzekasz na czułość? Nie wiec troche sam sobie zaprzeczasz.
Dla Ciebie każdy argument, to żaden argument.Spaced pisze:To żaden argument.
A sam mnie się czepiasz że mam monstera na maxa podniesionego;) tym samym zaprzeczyłeś sam sobie wielokrotnie wypowiadajac sie o tym że im niżej tym lepiej, jednoczesnie potwierdzając, że ze sprzętem jest jak z gaciami, każdy ubiera pod własny tyłek.Spaced pisze: nizszy amor dla mnie nie jest zaletą.
Back in black
Z Glorią Ava super pasował, set był taki masywny. Tutaj, może i lepiej by faktycznie siedział jakiś Boxxer. Mi osobiście Ava kojarzy się z setami pokroju http://www.pinkbike.com/photo/5778864/. U siebie bym bardzo taki widełek widział
Tak czy owak wyszło super 
(BTW Dlaczego ruscy zawsze budują takie czołgi? Po wojnie im zostało?)

(BTW Dlaczego ruscy zawsze budują takie czołgi? Po wojnie im zostało?)