zasysanie NFS underground2
-
- Kontakt:
Ja przechodze od początku na hardzie z kierownicą. Gra jest ok fajny klimat fajne samochody można se pośmigać po mieście gra wciągnęła mnie maksymalnie A L E realistyka jest do dupy.
np
-im większa prędkość tym mniejszy promień skrętu
-pojęcie takie jak przyczepność sprowadza się nie do tego że samochód wpada w poślizgi albo nie tylko koła skręcają bardziej lub mniej
- nie możliwe jest to żeby np toyota supra o pojemności 3.0 litra seryjnie 280 KM miała gorsze osiągi niż mazda mx-5 2.0 140 KM po takim samym tuningu
Może jestem zbyt wymagający ale realistyka taj gry nie ma nawet porównania z need for speed porshe 2000
np
-im większa prędkość tym mniejszy promień skrętu
-pojęcie takie jak przyczepność sprowadza się nie do tego że samochód wpada w poślizgi albo nie tylko koła skręcają bardziej lub mniej
- nie możliwe jest to żeby np toyota supra o pojemności 3.0 litra seryjnie 280 KM miała gorsze osiągi niż mazda mx-5 2.0 140 KM po takim samym tuningu
Może jestem zbyt wymagający ale realistyka taj gry nie ma nawet porównania z need for speed porshe 2000
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=572248
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja tak czekałem tak na kochaną supre (jak ktoś oglądał szybcy i wściekli to wie o czym mówie) ale okazała się samochodem którym nie da się brać zakrętów w porównaniu z miatą.Moim zdaniem miata i celica to przy 55% najlepsze samochody bo reszta nie ma przyczepności a powera też mają
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=572248
Re: zasysanie NFS underground2
[quote="tensam"]Siemka !
Skąd można ściągnąć NFS underground 2 ?
wiem że można bo był już taki temat tylko skąd :/
Prosze napiszcie...[/quote]
z półki w sklepie.
Skąd można ściągnąć NFS underground 2 ?
wiem że można bo był już taki temat tylko skąd :/
Prosze napiszcie...[/quote]
z półki w sklepie.
Styleliga - on a highway to hell
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moze mi ktos wyslac na maila save z 100% gry?? Bo zapisuja sie niestety w ustawieniach uzytkownika (chyba) a format to kasuje :/
maciek_pi@wp.pl
::reaktywacja:: :D
maciek_pi@wp.pl
::reaktywacja:: :D
"spoko BikerBo ale czy słyszałeś kiedyś o firewallu działającym w sieci lokalnej który blokuje niektóre mozliwości programów typu P2P więc"
To napisz palancie od razu, że nie możesz używać programów p2p!
A swoją drogą, to firewall nie jest problemem, bo wystarczy go odpowiednio skonfigurować. Choć podejrzewam, że w twoim przypadku raczej chodzi o to, że provider blokuje Ci używanie programów p2p.
To napisz palancie od razu, że nie możesz używać programów p2p!
A swoją drogą, to firewall nie jest problemem, bo wystarczy go odpowiednio skonfigurować. Choć podejrzewam, że w twoim przypadku raczej chodzi o to, że provider blokuje Ci używanie programów p2p.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery