ERENES: zaje***li mi rower
-
- Kontakt:
[quote="alicef"]A no i Stadion XX-lecia oraz stoisko rowerowe na stadionie ( starszy ma tam stoisko )[/quote]
Juz sie pojawili? To bede czesciej tam zagladal, bo czasem wsrod makrokeszy trafiaja sie zajumane rowerki...
Ernes - a ten sms to byl z jakas konkretna trescia, czy sadzisz ze ktos sobie jaja glupie robil?
Nie martw sie chlopie, znajdziemy rower:)
Juz sie pojawili? To bede czesciej tam zagladal, bo czasem wsrod makrokeszy trafiaja sie zajumane rowerki...
Ernes - a ten sms to byl z jakas konkretna trescia, czy sadzisz ze ktos sobie jaja glupie robil?
Nie martw sie chlopie, znajdziemy rower:)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
Olej to, zawsze znajdzie sie gnojek ktory chce porobic sobie jaja. Jutro albo pojutrze wpadne na stadion i popatrze czy nikt nie chce sprzedac roweru albo czesci.
Aha, rozumiem ze moge wydrukowac info z Twojej strony opisujace rower? Bo mam plan zeby porobic kilkadziesiat kopii i na najblizszej masie krytycznej (ten piatek bodajze) porozdawac ludziom, niech popatrza po swojej okolicy.
Aha, rozumiem ze moge wydrukowac info z Twojej strony opisujace rower? Bo mam plan zeby porobic kilkadziesiat kopii i na najblizszej masie krytycznej (ten piatek bodajze) porozdawac ludziom, niech popatrza po swojej okolicy.
www.mushroomhead.prv.pl