.::REVOLUTION::. wersja poprawiona!!!!!!
Ehhh... i znowu kłótnie i tyry :/ sciągam z Megaupload i mam 39 kb/s. Zobaczymy co wyprodukowaliscie. Wydaje mi się, że częśc osób z tego forum ma jakieś kompleksy, każdy jedzie każdego, ciągle słychać o latających workach z ziemniakami. Jak ostatnio przeczytalem tekst jakiegos kolesia a propos Bendera : "Ciekawe co ten Bender umie" to myślalem, ze epilepsji dostane.
Pozdrwiam, jak obejrzę, dam znać. Cya
Aha i wesołych świąt :)
Pozdrwiam, jak obejrzę, dam znać. Cya
Aha i wesołych świąt :)
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
szczeki:
ja sie nie kloce, nie odbieraj wypowiadania swojego zdania na temat filmiku jako atak na swoja osobe albo zaczynanie kolejnej klotni na dh-złomie. wypowiadam swoje zdanie, ze montaz kuleje,ujecia tez. a jezdzicie na prawde super wiec tu jest problem. super smigacie a pokazac na filmie tego nie potraficie. i nie ma na to wplywu to czy ci sie 3F podobalo czy nie [lub jakikolwiek inny filmik] po drugie porownanie do 3F jest troche...hmmm dziwne skoro ty miales parenascie o ile nie paredziesit gigabajtow materialu a ja mialem niecale 100 mb co sie przekladalo na 6 minut w sumie. wiec jak chcesz to porownuj ale nie wydaje mi sie zeby mialo to sens. niewazne, zrozumcie wreszcie o co mi chodzi. NIE NAJEZDZAM NA NIKOGO,WYPOWIADAM TYLKO SWOJE ZDANIE. wiec nie zachowujcie sie jak panny i przyjmijcie do wiadomosci ze film pod wzgledem TECHNICZNYM jest do dupy. i to nie tlyko moje zdanie tylko paru innych osob ale jakos do mnie sa tylko pretensje i zarzuty ze zachowuje sie jak baba w ciazy etc. szczerze mnie to wali , ale chyba lepiej uslyszec konstruktywna krytyke niz slodkie pier.dolenie ze jest super i wiecej takich produkcji. rozumiesz?
ja sie nie kloce, nie odbieraj wypowiadania swojego zdania na temat filmiku jako atak na swoja osobe albo zaczynanie kolejnej klotni na dh-złomie. wypowiadam swoje zdanie, ze montaz kuleje,ujecia tez. a jezdzicie na prawde super wiec tu jest problem. super smigacie a pokazac na filmie tego nie potraficie. i nie ma na to wplywu to czy ci sie 3F podobalo czy nie [lub jakikolwiek inny filmik] po drugie porownanie do 3F jest troche...hmmm dziwne skoro ty miales parenascie o ile nie paredziesit gigabajtow materialu a ja mialem niecale 100 mb co sie przekladalo na 6 minut w sumie. wiec jak chcesz to porownuj ale nie wydaje mi sie zeby mialo to sens. niewazne, zrozumcie wreszcie o co mi chodzi. NIE NAJEZDZAM NA NIKOGO,WYPOWIADAM TYLKO SWOJE ZDANIE. wiec nie zachowujcie sie jak panny i przyjmijcie do wiadomosci ze film pod wzgledem TECHNICZNYM jest do dupy. i to nie tlyko moje zdanie tylko paru innych osob ale jakos do mnie sa tylko pretensje i zarzuty ze zachowuje sie jak baba w ciazy etc. szczerze mnie to wali , ale chyba lepiej uslyszec konstruktywna krytyke niz slodkie pier.dolenie ze jest super i wiecej takich produkcji. rozumiesz?
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
Jak dla mnie filmik jest ok, przyznaje, ze mi sie podobal. Jezeli chodzi o umiejętności to u was jest grubo, naprawde te dropy są ogromne, i nie wiem, jak mozna widziec tu brak techniki ?? - No hander lander!! Film ogolnie fajny ale nie lepszy od Mud brothersow (pod wzgledem montazu ofkoz). Ale nie moge powiedziec, ze jest do dupy bo to by byla dosc duza przesada.
Pozdro! Wesolych świąt!
Pozdro! Wesolych świąt!
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
nie wiem czego wy chcecie od tego filmu. moze nie byl wybitny ale na pewno dobry... jesli chodzi o czesc techniczna to widac ze sie staraliscie, ale do konca wam to nie wyszlo tak jak, chyba, chcieliscie. ogladalac kawalek szczekiego mialem wrazenie jakbym ogladal jakiegos starego krankeda albo disordera (zajebista sceneria, chyba austria). akcje tez konkretne ale naucz sie ladnie triki robic bo niektore ci wychodza tak jak raczkujacemu freeride'owcowi (np one-touch). reszta konkretna, respect. mam jednak wrazenie ze reszta filmu byla tylko przykrywka dla czesci ze szczekim. w zadnym wypadku nie zaluje ze sciagnalem
poza tym dodam, ze jesli na temat tego filmu rozpetala sie awantura, to nie moze byc zly, inaczej wszyscy by go po prostu zlali.
poza tym dodam, ze jesli na temat tego filmu rozpetala sie awantura, to nie moze byc zly, inaczej wszyscy by go po prostu zlali.
www.trialshop.pl