wookie85 nie wyzywaj mnie *****... zarobku maja tyle co za produkcje odjac 22% Wiem o produkcji wiecej niz wy wszyscy wiec morda!! "iile godzin poszlo" jestes smieszny bo doskonale zdaje sobie z tego sprawe.
piotrex to jak azonic nie posiada to zumbi napewno <buahahahahaa> i kogo do cholery obchodzi koszt produkcji-zumbi jak chce zarobic niech zamawia po kilkaset sztuk. Wiem ze wyglad nie ma znaczenia, nie wypowiadam sie na temat samej ramy zumbi tylko na temat kosztow wiec prosze mi nie ublizac bo ja nikomu nie ublizam.
wookie "kolejny ktory ma pojecie o technoligii i tego co sie dzieje na tajwanie , chyba ci bilet zasponsoruje zebys sie przekonal jak to teraz wyglada , ale w jedna strone tylko..." o przepraszam za urazenie twojej osoby... Naucz nas debili czegokolwiek <hahahahahaa> baran z ciebie
wookie85 "w koncu sprzedadza 1000szt i na kazdej po 100 zl to wyzyja nie ? baran z ciebie i tyle" 10000zl to malo nie??

a 1000 szt moze sie sprzedac w ciagu roku i zarobek z kazdej wyniosl by po 500zl spokojnie... gdyz zumbi nie sprzedaje w sklepach itp.
I NIECH MI KURWA NIKT NIE MOWI ZE AZONIC NIE MA DOSWIADCZENIA A ZUMBI MA jestescie smieszni
I jak kazdy z was pisze to : taiwan ma technologie lepsza niz w pl wiec chyba lepiej jak sie tam rame produkuje!!
Pie dole takie nadzorowanie produkcji jak ktos tu powiedzial... wole jak mi spawa robot z dokladnoscia co do mikrona i w razie przegrzania spawu rama trafia na przetop a nie jakiegos jozia z mielcas ktory gowno wie o rowerach i ramy pozniej pekaja/krzywia sie (widzialem foto kilku krzywych zumbi... a przy tym ile oni ram sprzedali to bardzo duzo!! z 30%??

hehe zajbisci ludzie jestescie) Pozdrawiam i polecam sie nie wypowiadac jak sie nie jest przekonanym do czegos w 100%
Aha i jeszcze 1... koszt materialow bez ti= okolo 250zl (najwiecej) spawanie 250zl+ malowanie i lozyska tuleje itp czyli 200zl odjaz podatek to wyjdzie z 1500zl... NO TO DO CHOLERY ZKAD TE 4000zl?? Sklepy na tych ramach nie zarabiaja wiec prsze nie *********. Pzdr