zajebali mi rower- wd40
-
- Kontakt:
[quote="budka"]szkoda ze jezdzisz street...chetnie bym sobie z Toba pogadal w cztery oczy...tylko ze wtedy mialbys spora przerwe w jezdzeniu...wkurwias zmnie. wez wpdanij do szklarskiej...[/quote]
"ku-rwo nie strasz bo sie zesrasz" bardzo madre slowa...
"ku-rwo nie strasz bo sie zesrasz" bardzo madre slowa...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
emat-e lubi pisac po prostu.
to jest jego jedyny sposob na wyladowanie swojej agresji internetowej...
cziekawe chlopczyku czy ty tyle czasu poswiecasz nauce..
jezeli to pisanie pomaga emat-e'owi to niech pisze, moze wtedy mlodszych w szkole nie leje
oj chlopczyku....nadzieja i przyszlosc Polski
pisssssssssss
jezeli to pisanie pomaga emat-e'owi to niech pisze, moze wtedy mlodszych w szkole nie leje
pisssssssssss
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
-
- Kontakt:
e-mate (a moze wolisz zebysmy cie nazywali ...:::::thug till I die:::::...???), teraz bedzie (przynajmniej na dolnym slasku) taki projekt co go moja mama wymyslila 'Want2learn - Chcę sięuczyć', dla blokersow i innej 'trudnej mlodziezy', jak bedzie w warszawie to sie zapisz
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
[quote="wd40"]Taa.... Poprosilem wczoraj Nikoma, aby cos zrobil z tymi genialnymi postami.
-o ja... poskarz sie lepiej mamie...
Powiem tyle, ze emat-e jest teraz dla mnie smieciem z ulicy i nawet nie zwroce uwagi na na to, ze tam lezy.[/quote]
- o kur-waaaa, ty wez... to ja ide sie powiesic... ulzy ci? buahaha... lamus...
[quote="budka"]nom masz chyba racje wd40... tylko jedno juz napisze, nie zesram sie emat-e... i lepiej uwazaj na siebie...[/quote]
kurwa mowilem ci... nie strasz mnie... 3ci raz juz tego nie powiem...
[quote="cocot"]emat-e lubi pisac po prostu.
pisssssssssss[/quote]
ten post mnie rozje-bal... leze i nie moge wstac...
[quote="Kuba z Wrocka"]e-mate (a moze wolisz zebysmy cie nazywali ...:::::thug till I die:::::...???), teraz bedzie (przynajmniej na dolnym slasku) taki projekt co go moja mama wymyslila 'Want2learn - Chcę sięuczyć', dla blokersow i innej 'trudnej mlodziezy', jak bedzie w warszawie to sie zapisz[/quote]
want2learn... przetlumacz bo wiesz, ja blokers jestem i nie rozumiem innych jezykow... wez... albo daj mi na jakis kurs, bo poki co wychowuje mnie ulica i nie umiem sie sam zaangazowac w takie rzeczy... no weeeeeeeez pomoz mi...
buahahahahaha...
[quote="Bkillah"]ty ty blokerskie jeden !!
-buehehehe:) yo yo ziom... bialy czarnuch ze mnie w koncu... wychowany na ulicy... buehehehe:) pozdr. :]
Kwiat mlodziezy.. phii blokers motyla noga !!
=>proste:) swietnie ujete... sam bym lepiej tego nie ujal... :D
gardze toba !! i... twoim rowerem !!
;][/quote]
- mna rozumiem, ale moim rowerem... zginiesz za to:) heh...
-o ja... poskarz sie lepiej mamie...
Powiem tyle, ze emat-e jest teraz dla mnie smieciem z ulicy i nawet nie zwroce uwagi na na to, ze tam lezy.[/quote]
- o kur-waaaa, ty wez... to ja ide sie powiesic... ulzy ci? buahaha... lamus...
[quote="budka"]nom masz chyba racje wd40... tylko jedno juz napisze, nie zesram sie emat-e... i lepiej uwazaj na siebie...[/quote]
kurwa mowilem ci... nie strasz mnie... 3ci raz juz tego nie powiem...
[quote="cocot"]emat-e lubi pisac po prostu.
pisssssssssss[/quote]
ten post mnie rozje-bal... leze i nie moge wstac...
[quote="Kuba z Wrocka"]e-mate (a moze wolisz zebysmy cie nazywali ...:::::thug till I die:::::...???), teraz bedzie (przynajmniej na dolnym slasku) taki projekt co go moja mama wymyslila 'Want2learn - Chcę sięuczyć', dla blokersow i innej 'trudnej mlodziezy', jak bedzie w warszawie to sie zapisz[/quote]
want2learn... przetlumacz bo wiesz, ja blokers jestem i nie rozumiem innych jezykow... wez... albo daj mi na jakis kurs, bo poki co wychowuje mnie ulica i nie umiem sie sam zaangazowac w takie rzeczy... no weeeeeeeez pomoz mi...
buahahahahaha...
[quote="Bkillah"]ty ty blokerskie jeden !!
-buehehehe:) yo yo ziom... bialy czarnuch ze mnie w koncu... wychowany na ulicy... buehehehe:) pozdr. :]
Kwiat mlodziezy.. phii blokers motyla noga !!
=>proste:) swietnie ujete... sam bym lepiej tego nie ujal... :D
gardze toba !! i... twoim rowerem !!
;][/quote]
- mna rozumiem, ale moim rowerem... zginiesz za to:) heh...
a ja tam z ematem dzis zapodawalem na rowerze (co prawda zorientowalem sie dopiero w domu ze to byl on ale spoko :P) i w zyciu bym nie pomyslal ze to on na forum takie texty wypisuje
<nonono> prowokator :P fakt faktem nie ladnie zes pojechal tutaj ludzi... niegrzeczny chlopczyk
<nonono> prowokator :P fakt faktem nie ladnie zes pojechal tutaj ludzi... niegrzeczny chlopczyk
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
emate sie dobrze bawi. Jak zwykle cwaniakuje sobie razno przed klawiatura, sam zaczyna od rynsztokowego jezyka, a takowy skierowany przeciw niemu smie bezczelnie wypomniec i przy okazji sie powywyzszac. Biedak nie widzi, ze sam smieje sie z tego, co pisze. Stosunkowo jasny dowod na to, ze ma swoj swiat, do ktorego nikogo nie wpuszcza. A moze to jego alter ego internetowe? Moze tak naprawde do dobry chlopak? Nieee... raczej nie :P
No nic, niereformowalny typ. Powinien miec bana na zycie.
emate, ja na swoj rower zapracowalem, a ty? Komu ukradles?
No nic, niereformowalny typ. Powinien miec bana na zycie.
emate, ja na swoj rower zapracowalem, a ty? Komu ukradles?
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="Looka MKNX"]emate, ja na swoj rower zapracowalem, a ty? Komu ukradles?[/quote]
eee... rame takiemu gimnazjaliscie... amorka jednemu przedszkolakowi... aaa... naped, kola i reszte takiemu qmplowi z klasy...
[quote="Rufus"]emate... piszesz jak cham. szkoda. po co to robisz?[/quote]
no bo to lamusy... uznali mnie za blokersa bez podstaw... za bialego czarnucha bo pisze wuwua zamiast wwa... i jada mi po rodzinie...
kto jest na nizszym poziomie? ja? spekulowalbym... ale tutaj to nie ma sensu...
i jeszcze jeden mnie straszy, zebysmy sie nigdy nie spotkali... no bez komentarza... hehe:) (nie mysl sobie, ze ja to jakos przekrecam i ze niby sie boje, a udaje, ze mnie to smieszy... bo ty czlowieku smieszny jestes... ale moze sie kiedys spotkamy...)
[quote="Cszyvy"]a ja tam z ematem dzis zapodawalem na rowerze (co prawda zorientowalem sie dopiero w domu ze to byl on ale spoko :P) i w zyciu bym nie pomyslal ze to on na forum takie texty wypisuje
[/quote]
wiesz... 1h jezdzilismy razem... nie wqrzyles mnie, to nie znasz mojej drugiej strony:) jak z kims sie w porzadku gada to zupelnie inna sprawa... wiekszosc osob co uwazam za w porzadku nic zlego na mnie nie powie... bo nie ma podstaw...
ale jak ktos jest debilem, to bede z nim rozmawial jak z debilem... pozdr
eee... rame takiemu gimnazjaliscie... amorka jednemu przedszkolakowi... aaa... naped, kola i reszte takiemu qmplowi z klasy...
[quote="Rufus"]emate... piszesz jak cham. szkoda. po co to robisz?[/quote]
no bo to lamusy... uznali mnie za blokersa bez podstaw... za bialego czarnucha bo pisze wuwua zamiast wwa... i jada mi po rodzinie...
kto jest na nizszym poziomie? ja? spekulowalbym... ale tutaj to nie ma sensu...
i jeszcze jeden mnie straszy, zebysmy sie nigdy nie spotkali... no bez komentarza... hehe:) (nie mysl sobie, ze ja to jakos przekrecam i ze niby sie boje, a udaje, ze mnie to smieszy... bo ty czlowieku smieszny jestes... ale moze sie kiedys spotkamy...)
[quote="Cszyvy"]a ja tam z ematem dzis zapodawalem na rowerze (co prawda zorientowalem sie dopiero w domu ze to byl on ale spoko :P) i w zyciu bym nie pomyslal ze to on na forum takie texty wypisuje
[/quote]
wiesz... 1h jezdzilismy razem... nie wqrzyles mnie, to nie znasz mojej drugiej strony:) jak z kims sie w porzadku gada to zupelnie inna sprawa... wiekszosc osob co uwazam za w porzadku nic zlego na mnie nie powie... bo nie ma podstaw...
ale jak ktos jest debilem, to bede z nim rozmawial jak z debilem... pozdr