FOX 40 OSZUST!! UWAGA!!
-
- Kontakt:
szkoda ze tak sadzisz nie znajac mnie, tymbardziej ze moja wypowiedz nalezy traktowac z przymrużeniem oka mimo iż zasadniczo nie powinna nikogo wprowadzac w bladkonewka pisze:ze w glowie to masz bardzo malo
Myslicie ze dlaczego mam tak duze powodzenie?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
dowcip roku na DHZ, po za tym ja słyszałem jaki BikerJG
z Ciebie żyd i jakie ty "interesy" próbujesz robić, aż żal dupę ściska
a i jeszcze http://www.ridebike.pl jeśli sądzisz że:
"Strona nie stanowi oferty handlowej.
Zawarte tu informacje mają być jedynie pomocą w wyborze sprzętu i zorientowaniu sie co można nabyć za posiadane pieniądze"
że to Ci coś pomoże to się mylisz, kiedyś trafisz na takiego co cie podpierdoli i będziesz miał

BikerJG no teraz to dowaliłeś <lol2> a ty ile masz lat co? każdy wie ze napis "Strona nie stanowi oferty handlowej.
Zawarte tu informacje mają być jedynie pomocą w wyborze sprzętu i zorientowaniu sie co można nabyć za posiadane pieniądze" jest tylko po to żeby nie było ze to ogłoszenia. co jak co ale nie rozśmieszaj mnie. Dobrze wiesz ze jakby ktoś zainteresował się twoimi transakcjami to skarbówka by była bardzo zadowolona wiec lepiej nie poruszaj tego tematu.
Zawarte tu informacje mają być jedynie pomocą w wyborze sprzętu i zorientowaniu sie co można nabyć za posiadane pieniądze" jest tylko po to żeby nie było ze to ogłoszenia. co jak co ale nie rozśmieszaj mnie. Dobrze wiesz ze jakby ktoś zainteresował się twoimi transakcjami to skarbówka by była bardzo zadowolona wiec lepiej nie poruszaj tego tematu.
adrian99 Myślę że trudno było by mu cokolwiek udowodnić...po pierwsze taki napis mu dużo daje...na stronie nie prowadzi aukcji...ma tylko podane ceny towarów...idąc dalej i myśląc nad tym...spoko...wygląda to jak "półka sklepowa" i nawet jak by ktoś się postarał a on coś sprzedał z tej "strony" i miał by sprawę...to trudno było by znaleźć rzeczoznawce od tego typu towarów...udowodnić mu ile transakcji dokonał...za ile co kupił za ile sprzedał...co za tym idzie nikt mu nie udowodni dochodów...albo było by to arcy trudne...
BikerJG z ciekawości i w temacie jak się mają sprawy?? starałem się czytać w miarę posty ale pominąłem wątek o 15 latkach, i nie wiem co i jak dalej wygląda??
BikerJG z ciekawości i w temacie jak się mają sprawy?? starałem się czytać w miarę posty ale pominąłem wątek o 15 latkach, i nie wiem co i jak dalej wygląda??
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
Noldorek a popatrz dalej oto cytat z jego strony
"05.09.08
Dziś doszło trochę sprzętu.
Wkrótce na stronie pojawią się także ubrania i gogle.
22.06.08
Otrzymujemy wiele zapytań odnośnie sprowadzania sprzętu z zagranicy.
Jeśli szukasz czegoś konkretnego, czego nie ma na stronie, napisz do nas.
Zobaczymy co da się zrobić."
albo
"Damper w bdb stanie, po wymianie oleju, idealny stan techniczny, długość 222mm, sprężyna stalowa 500 LBS, za dopłatą 250zł dodaję tytanową 400 LBS.
Cena: 850zł"
albo
"
Marzocchi 888 RC2X
O info pytać.
Cena: 1800zł "
albo
"Za dopłatą 700 zł możliwość sprzedaży z damperam dhx 5.0 i ew. (+ 200zł) tytanową sprężyną 400 LBS."
ewidentnie widac ze jest to oferta handlowa, a po 2 pewnie przez allegro tez sprzedaje.
"05.09.08
Dziś doszło trochę sprzętu.
Wkrótce na stronie pojawią się także ubrania i gogle.
22.06.08
Otrzymujemy wiele zapytań odnośnie sprowadzania sprzętu z zagranicy.
Jeśli szukasz czegoś konkretnego, czego nie ma na stronie, napisz do nas.
Zobaczymy co da się zrobić."
albo
"Damper w bdb stanie, po wymianie oleju, idealny stan techniczny, długość 222mm, sprężyna stalowa 500 LBS, za dopłatą 250zł dodaję tytanową 400 LBS.
Cena: 850zł"
albo
"
Marzocchi 888 RC2X
O info pytać.
Cena: 1800zł "
albo
"Za dopłatą 700 zł możliwość sprzedaży z damperam dhx 5.0 i ew. (+ 200zł) tytanową sprężyną 400 LBS."
ewidentnie widac ze jest to oferta handlowa, a po 2 pewnie przez allegro tez sprzedaje.
konewka chodzilo mi o kontekst tego co on napisal, napisal to i jego celem bylo ublizenie mi wiec spytalem dlaczego mi ubliza. Nie mam nic do zydow, moj dobry kumpel jezy zydowskiego pochodzenia, jestem w 100% tolerancyjny.
Noldorek mialem juz 1 wniosek do urzedu skarbowego, calkiem nedawno, mozliwe ze od kogos z forum. Ale sprawa zakonczyla sie szybko i bez problemow.
Co do sprawy foxa, nic sie nie zmienilo, sprawa na policji w toku...
Noldorek mialem juz 1 wniosek do urzedu skarbowego, calkiem nedawno, mozliwe ze od kogos z forum. Ale sprawa zakonczyla sie szybko i bez problemow.
Co do sprawy foxa, nic sie nie zmienilo, sprawa na policji w toku...
adrian99 przez allegro nie sprzedaje, poza tym
Cena: 850zł" jest cytatem ze strony, serwisu aukcyjnego.
Tak jak jest napisane na stronie, jest ona pomocna przy doboze sprzetu, sluzy do rozeznania sie.
A kiedy ktos bardzo poprosi powiem mu jak sciagnac sprzet za ta wlasnie cene

Znowu zaczyna sie gadanie, jesli ktos chce, prosze bardzo urzad skarbowy otwarty (u mnie) 7:30-16:30
Pieniedze jesli juz cos sprzedaje (moge sprzedawac ludzie, jesli nie mam dochodu ktorego nikt mi nie pokaze powyzej 2000zl rocznie) to czesto na wieksze sumy wysylam za pobraniem :P
Pozdrawiam,
Aha i jak by ktos chcial jeszcze cos dodac na moj temat, zapisalem sobie numery gg i pocekam az napisze z prosba do mnie.
Cena: 850zł" jest cytatem ze strony, serwisu aukcyjnego.
Tak jak jest napisane na stronie, jest ona pomocna przy doboze sprzetu, sluzy do rozeznania sie.
A kiedy ktos bardzo poprosi powiem mu jak sciagnac sprzet za ta wlasnie cene

Znowu zaczyna sie gadanie, jesli ktos chce, prosze bardzo urzad skarbowy otwarty (u mnie) 7:30-16:30

Pieniedze jesli juz cos sprzedaje (moge sprzedawac ludzie, jesli nie mam dochodu ktorego nikt mi nie pokaze powyzej 2000zl rocznie) to czesto na wieksze sumy wysylam za pobraniem :P
Pozdrawiam,
Aha i jak by ktos chcial jeszcze cos dodac na moj temat, zapisalem sobie numery gg i pocekam az napisze z prosba do mnie.
adrian99 Na allegro to proszę Pana może sprzedawać bo z tego co się orientuje to od tego jest portal...pisałem że to wygląda jak "półka sklepowa" no i co ?? na stronie widzę ramę (powiedzmy teoretycznie ) 2 tyś zł...pytam na priv...dostaje linka do allegro..dziękuje dokonałem legalnej transakcji kupna...
sprowadza za granicy?? a znajdź mi w google ile jest prywatnych osób co tak auta sprowadza...on kupuje za granica a mi sprzedaje w pl np. na allegro...i co ?? nie masz dowodu na to że on zarabia na tym, ale to nie w temacie...
Rozumiem że policja potrzebuje swojego czasu na takie sprawy, na przyszłość polecam ostrożność
sprowadza za granicy?? a znajdź mi w google ile jest prywatnych osób co tak auta sprowadza...on kupuje za granica a mi sprzedaje w pl np. na allegro...i co ?? nie masz dowodu na to że on zarabia na tym, ale to nie w temacie...
Rozumiem że policja potrzebuje swojego czasu na takie sprawy, na przyszłość polecam ostrożność

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
Noldorek a no niestety, za tydzien mniej wiecej zostanie wszczete jako takie sledztwo, teraz przesluchiwni sa swiadkowie, rozpartywany material dowodowy.
Szkoda ze sprzedajacy nie liczy sie z tym iz po rozpoczeciu postepowania w prokurturze nie bedzie odwrotu, teraz sprawe moge jeszcze wycofac.
Pozzdrawiam, odezwe sie za jakis czas.
Szkoda ze sprzedajacy nie liczy sie z tym iz po rozpoczeciu postepowania w prokurturze nie bedzie odwrotu, teraz sprawe moge jeszcze wycofac.
Pozzdrawiam, odezwe sie za jakis czas.
-
- Kontakt: