GTA San Andreas
kurde nie mogę znaleźc gdzie jest link do tego , wiem że jest to na stronie http://gta.gry-online.pl/
ej nie wiecie moze dlaczego mi san andreas nie chodzi:( jka chce wlaczyc to wyskakuje blad ze cos tam gta wykonalo nie prawidlowa operacje i nalezy sie z kims tam skontaktowac:) ze jest o prawiej zamknij i nizej szczegoly... moj komp:duron750 256mb ram i radeon 9200 128mb (mozecie sie juz smiac) u qmpla na podobnym sprzecie gierka chodzi dopsze... moze to byc wina moje systema mam 98se jak zainstaluj xp-ka bezie dopsze jka myslicie?:>:D
-
- Kontakt:
kopcik pisze:ej nie wiecie moze dlaczego mi san andreas nie chodzi:( jka chce wlaczyc to wyskakuje blad ze cos tam gta wykonalo nie prawidlowa operacje i nalezy sie z kims tam skontaktowac:) ze jest o prawiej zamknij i nizej szczegoly... moj komp:duron750 256mb ram i radeon 9200 128mb (mozecie sie juz smiac) u qmpla na podobnym sprzecie gierka chodzi dopsze... moze to byc wina moje systema mam 98se jak zainstaluj xp-ka bezie dopsze jka myslicie?:>:D
ja mialme 98 to tak mialem ale na xp tez mi sie tak robi jak chce włączyć bez cd;p
gram, gram, jakies 42% przeszedlem no i nie wiem co dalej. Przeszedlem (chyba 2 miasto), mam dostep bez problemu do 3 (znaczy juz do calosci mapy). Kupilem lotnisko, w 2 miesice przeszedlem wszystko (mam sklep modelarski, eksportuje samochody), w trzecim miescie kilka misji przeszedlem od Toreno, no i dupa, nie pojawiaja mi sie nowe:(( Czy moze trzeba ukonczyc wszystkie szkoly?? A co z wysigami (flagi startowe na mapie)? Przeszedlem na razie jedna, bo nie mam za bardzo czasu grac. NAPISZCIE CO DALEJ.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: