BECAUSE WE CAN, fr-street [śruba&wojtus
-
- Kontakt:
Inur, na metrowy murek to wskoczylem z bunnego...Inur pisze:Kid wydaje mi sie ze zielony ma juz wysokiego bunnego, 1m to nie jest malo.
ale bunnego to tak 70 cm robie :)
ale mi sie wydawalo ze chodzi o bunnego z manuala, ze tego trkia brakowolo :) hehe
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
b(WC) zostało przez Wojtka zaprezentowane na PinkBajku..
uśmiałem się nieco czytając komenty zagraniaczniaków
my sie tu w polska widać bardziej potrafimy zorganizowac i poświecić zeby zdobyć filma.
Sam topik cięzko jest wyłowić spośród tysięcy innych, mimo zachowanego podziału na kategorie tematyczne...
strzała do boardu kibluje tuz poniżej.
http://vpfree.pinkbike.com/bb/viewtopic.php?t=112810
...przybyłem... zobaczyłem... ...jaaaa stamtąd s_pierr_rrd__l_uem...
oczywicie podczas czytania boardu - przygrywa nam orkiestra dęta z "wochocku"
uśmiałem się nieco czytając komenty zagraniaczniaków
my sie tu w polska widać bardziej potrafimy zorganizowac i poświecić zeby zdobyć filma.
Sam topik cięzko jest wyłowić spośród tysięcy innych, mimo zachowanego podziału na kategorie tematyczne...
strzała do boardu kibluje tuz poniżej.
http://vpfree.pinkbike.com/bb/viewtopic.php?t=112810
...przybyłem... zobaczyłem... ...jaaaa stamtąd s_pierr_rrd__l_uem...
oczywicie podczas czytania boardu - przygrywa nam orkiestra dęta z "wochocku"
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
-
- Kontakt:
Powiem tak Wyjebista robota Panowi wielkie gratulacje dla całej ekipy pracującej przy tym krótkim ale jak świetnym filmiku.Muzyka dobrze dobrana może sie każdemu podobać,znakomicie zgrany i poskładany.scena freeraidowa jak i streetowa bardzo dobrze rozwinięta.Naprawde świetny, czekam na dalsze produkcje w Waszym wykonaniu.
Siemano!
oukejejej
BWC grasuje na różnych forach już od ponad tygodnia... czas na jakieś podsumowanie.
film ściągnięto około 700-1000 razy, trodno powiedzieć ile razy ktoś miał wajchę z tytułu ze mu/nam łącze siadło, zupa była za słona, albo nie trafił w link...
Zapalaeńcom pomimo problemów - udało sie w ogromnej większości obejrzeć film w formacie real audio, format pliku wybrałem taki celowo.
Najlepsi spryciarze sobie filma przekonvertowali do avi, reszta - którym sie coś "nie chce" - niech sie dyma...
Efekty: Bardzo ciekawa dyskusja sie w tym temacie wywiązała... z socjologicznego punktu widzenia mam niezłą z tych wszystkich poruszających ten temat zwałę...
Wiele osob ma własne pojęcia efektu, w sumie zlewka z mojej strony była na każdy koment do "efektów" jesli ktoś nie podał czasu w filmie oraz, konkretnego zastrzerzenia...
z czystym sumieniem moge wyjawić ze najwiecej efektów jest podczas przejazdu zielonego w sekcji street... tylko sądze ze mało kto zwrocił na to uwagę bo tam sie nie błyska... są tam ujęcia na których jest ponakładane na siebie nawet 6-8modyfikacji.. ta część filmu jest również najbardziej poszatkowana...
..cokolwiek to znaczy... dla szarego klikacza linków.
Odnośnie samego BWC i reszty produkcji które upubliczniłem do tej pory - chcę zrobić ustwkę u siebie w domu, podyskutowac przy orzeszkach, chipsach i piwku na zywo jakie są opinie i jakie są oczekiwania... macie już w końcu jakiś pogląd na moje produkcje, można wyciągnąć wnioski...
info wbije niebawem na www.street.bike.prv.pl
zależy mi aby udział w dyskusji zabrały wszystkie ekipy: mtb/trial/bmx - ustawkę proponuję w pietek - lub w weekend.
Jak powtarzam od początku gdy przejąłem projekt pefcy - nie umiem jeszcze robić filmów, wypuściłem wiec kilka produkcji żeby słuchać co lud sądzi, rozijać sie...
Dziękuję wszystkim którym chciało się cokolwiek napisać na temat BWC,
pokłon dla tych wszystkich któży starają się, angażują - by to co robią było na wyższym poziomie.
do zobaczenia w projekcie PFC
Piotr, "Śruba" - Potrawiak
oukejejej
BWC grasuje na różnych forach już od ponad tygodnia... czas na jakieś podsumowanie.
film ściągnięto około 700-1000 razy, trodno powiedzieć ile razy ktoś miał wajchę z tytułu ze mu/nam łącze siadło, zupa była za słona, albo nie trafił w link...
Zapalaeńcom pomimo problemów - udało sie w ogromnej większości obejrzeć film w formacie real audio, format pliku wybrałem taki celowo.
Najlepsi spryciarze sobie filma przekonvertowali do avi, reszta - którym sie coś "nie chce" - niech sie dyma...
Efekty: Bardzo ciekawa dyskusja sie w tym temacie wywiązała... z socjologicznego punktu widzenia mam niezłą z tych wszystkich poruszających ten temat zwałę...
Wiele osob ma własne pojęcia efektu, w sumie zlewka z mojej strony była na każdy koment do "efektów" jesli ktoś nie podał czasu w filmie oraz, konkretnego zastrzerzenia...
z czystym sumieniem moge wyjawić ze najwiecej efektów jest podczas przejazdu zielonego w sekcji street... tylko sądze ze mało kto zwrocił na to uwagę bo tam sie nie błyska... są tam ujęcia na których jest ponakładane na siebie nawet 6-8modyfikacji.. ta część filmu jest również najbardziej poszatkowana...
..cokolwiek to znaczy... dla szarego klikacza linków.
Odnośnie samego BWC i reszty produkcji które upubliczniłem do tej pory - chcę zrobić ustwkę u siebie w domu, podyskutowac przy orzeszkach, chipsach i piwku na zywo jakie są opinie i jakie są oczekiwania... macie już w końcu jakiś pogląd na moje produkcje, można wyciągnąć wnioski...
info wbije niebawem na www.street.bike.prv.pl
zależy mi aby udział w dyskusji zabrały wszystkie ekipy: mtb/trial/bmx - ustawkę proponuję w pietek - lub w weekend.
Jak powtarzam od początku gdy przejąłem projekt pefcy - nie umiem jeszcze robić filmów, wypuściłem wiec kilka produkcji żeby słuchać co lud sądzi, rozijać sie...
Dziękuję wszystkim którym chciało się cokolwiek napisać na temat BWC,
pokłon dla tych wszystkich któży starają się, angażują - by to co robią było na wyższym poziomie.
do zobaczenia w projekcie PFC
Piotr, "Śruba" - Potrawiak
dodatkowe 1000 pobrań zarejestrował HC squad, info tutaj
http://www.fr-squad.com/
dział
Filmy--> Kategoria: Polskie Filmy Rowerowe --> Filmy rowerowe --> bwc..
http://www.fr-squad.com/
dział
Filmy--> Kategoria: Polskie Filmy Rowerowe --> Filmy rowerowe --> bwc..
film spoko:) Zajebisty motyw z ta babcia:P hehe ogolnie montaz extra jak dla mnie... :) a co do samej jazdy to wojtus mega :D tu chyba nie trzeba nic komentowac:).. a co do zielonego.. to myslałem ze pokazesz cos wiecej...:) ale i tak nieźle.. ten bunny i abubaca great:)
pozdro miśe pyśe:*
pozdro miśe pyśe:*
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=53488/
-
- Kontakt:
Siema, kończać wątek EFEKTÓW, - pod młotek pójdzie efekt: "MOZOŁU" (prawa autorskie do nazwy dla DX-a :p
na spotkaniu wybrano najlepszy sposób przedstawienia różnych stylów jazdy w jednej dużej produkcji,
"Prawie" Ustalono datę premiery filmu...
Niebawem pierwszy oficjalny trailer.
pozdro!
na spotkaniu wybrano najlepszy sposób przedstawienia różnych stylów jazdy w jednej dużej produkcji,
"Prawie" Ustalono datę premiery filmu...
Niebawem pierwszy oficjalny trailer.
pozdro!
troche spóźnony ten komentarz, ale co tam.
8/10
za oryginalność, za pomysł, montaż
uwazam ze przesada juz byly efekty
sam koncze swoj film, premiera za tydzien
robie w Sony vegas 6.0 i racja ze podobny film mozna bylo by zrobic.
ale nie w godzine!! sam wiem, bo nad takim filmem siedzi sie miesiace.
uwazam ze PJF3 bylo lepsze
BWC potraktowalem troche jak pokaz mozliwosci programu..
ale to jedyny zarzut, przy tak świetnym filmie
postaram sie was zaskoczyc moja produkcja
dozobacznia :>
8/10
za oryginalność, za pomysł, montaż
uwazam ze przesada juz byly efekty
sam koncze swoj film, premiera za tydzien
robie w Sony vegas 6.0 i racja ze podobny film mozna bylo by zrobic.
ale nie w godzine!! sam wiem, bo nad takim filmem siedzi sie miesiace.
uwazam ze PJF3 bylo lepsze
BWC potraktowalem troche jak pokaz mozliwosci programu..
ale to jedyny zarzut, przy tak świetnym filmie
postaram sie was zaskoczyc moja produkcja
dozobacznia :>
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Jestem wpierdolony...sciągnąłem jakieś 2 tyg. temu i...
...żeby obejrzeć film musiałem sciągnąć jakiś tam kodek..., ów kodek sprawił iż anie nie obejżałem waszego filmu ani nie mogę obejżeć zadnego innego...bo wszystko się kurewsko zacina...jak mam usunąć ten shitowy kodek panowie odpowiedzialni za film??
...żeby obejrzeć film musiałem sciągnąć jakiś tam kodek..., ów kodek sprawił iż anie nie obejżałem waszego filmu ani nie mogę obejżeć zadnego innego...bo wszystko się kurewsko zacina...jak mam usunąć ten shitowy kodek panowie odpowiedzialni za film??
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!