Do dzikusa:DDD

mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

dzikus, mam nadzieje ze nie mówisz o Papięzu, bo wtedy co jak co ale w moich oczach zedydowanie bys stracił:/ co jak co , ale o tym człowieku złeog słowa sie powiedziec nie da, a jeśli masz inne zdanie, to w mojej opisni ( i mysle ze rózniweż wielu inteligentnych, myślących ludzi) jestes zwykłym pozerem/i/lub/ ograniczonym ćwierćinteligentem z zerową weidzą historyczną, spaczonym podejściem do życia itp. To jaki mamy Kościół w polsce może sie podobac lub nie, tak samo Rydzyk itp, ale od Ojca Świętego wara, bo wszelkie aluzje i insynuacje na jego temat to moim zdaniem zdecydowanie objaw głupoty:|
cocot
Kontakt:

Post autor: cocot »

Nie nie mowi o papiezu....wyrywkowo czytasz?

popieram DZIKUSA zdecydowanie.

czas na zmiany panowie...i to sie wszytko zmieni...moze zajmoie to duzo czasu ale wierze ze nastapi zmiana.
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

mikael ja wiem czy papież taki święty, dlaczego nie chciał przyjąć młodzieży molestowanej seksualnie przez księży chyba w Canadzie?? On jest taki sam jak cały kler i reszta gejów. Oglądaliście Interwencje z księdzem gejem?? Mówił że go kobiety nie podniecają bo nie mają kutasa i że on lubi 69 :D:D:D
Idźcie dawać na tace żeby ksiądz miał na nowe alufelgi do swojego Rovera
gg:3558924
Domo
Kontakt:

Post autor: Domo »

widziałem ten odcinek, akurat obiad jadłem, a tam ksiądz skurwysyn, że lubi jak go facet liże, kurrrrrrrrrrrvvam, przy święceniu na księdza czy czymś tam (nie wiem, w kościele nie byłem od 6 lat) powinni peniole obcinać tym pedłom
fura: http://tiny.pl/hrc2
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

wyjatki- jakby wziąc tak pod lupe jak to teraz robi z skężmi zajebana telewizja jakiekolwiek inne środowisko, obojętne jak wielkim dażone autoryteteem, to na pewno i większych zboczeń by sie doszukać. Nikt ni ejest święty- ksiądz tez człowiek, a wychyły jednostek nie moga żutowac na całą grupe!
kulten
Kontakt:

Post autor: kulten »

mikael naucz się najpierw poprawnie pisać zgodnie z zasadami ortografii zanim zaczniesz coś insynuować na temat inteligencji i ludzkiego pomyślunku, bo z tym u Ciebie chyba nienajlepiej jeśli nie zauważasz, iż papież stoi na czele tego syfu zwanego kościołem, instytucji, która od już ponad 2000 lat stoi na straży ciemnoty i uwstecznienie intelektualnego.

Więc jeśli piszesz "wara od papeża" to przytocz jakąś sensowną argumentację dlaczego niby mamy się od niego odwalić i jeśi mówisz o wiedzy historycznej to zważ, że z Twoją ową wiedzą również nie jest najlepiej - pod szyldem papieskim zginęło wielu ludzi ale spoko Tobie juz to nie przeszkadza, wkońcu nigdy o tym nie słyszałeś.

Chooj papieżowi w dupę!!
http://www.pinkbike.com/photo/2292274/
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

tak właśnie, krucjaty, wojny religijne katole zabijali jak chcieli i dalej to robią i do tego się bogacą, z tego co wiem księża ślubują skromność a jankowski ma jaguara, zresztą cały kościół jest tak spaczony jak dresiarnia itp. dążyć to wzbogacenia się, nawet po czyichś trupach
gg:3558924
ODPOWIEDZ