Do dzikusa:DDD
dzikus, mam nadzieje ze nie mówisz o Papięzu, bo wtedy co jak co ale w moich oczach zedydowanie bys stracił:/ co jak co , ale o tym człowieku złeog słowa sie powiedziec nie da, a jeśli masz inne zdanie, to w mojej opisni ( i mysle ze rózniweż wielu inteligentnych, myślących ludzi) jestes zwykłym pozerem/i/lub/ ograniczonym ćwierćinteligentem z zerową weidzą historyczną, spaczonym podejściem do życia itp. To jaki mamy Kościół w polsce może sie podobac lub nie, tak samo Rydzyk itp, ale od Ojca Świętego wara, bo wszelkie aluzje i insynuacje na jego temat to moim zdaniem zdecydowanie objaw głupoty:|
-
- Kontakt:
mikael ja wiem czy papież taki święty, dlaczego nie chciał przyjąć młodzieży molestowanej seksualnie przez księży chyba w Canadzie?? On jest taki sam jak cały kler i reszta gejów. Oglądaliście Interwencje z księdzem gejem?? Mówił że go kobiety nie podniecają bo nie mają kutasa i że on lubi 69 :D:D:D
Idźcie dawać na tace żeby ksiądz miał na nowe alufelgi do swojego Rovera
Idźcie dawać na tace żeby ksiądz miał na nowe alufelgi do swojego Rovera
gg:3558924
mikael naucz się najpierw poprawnie pisać zgodnie z zasadami ortografii zanim zaczniesz coś insynuować na temat inteligencji i ludzkiego pomyślunku, bo z tym u Ciebie chyba nienajlepiej jeśli nie zauważasz, iż papież stoi na czele tego syfu zwanego kościołem, instytucji, która od już ponad 2000 lat stoi na straży ciemnoty i uwstecznienie intelektualnego.
Więc jeśli piszesz "wara od papeża" to przytocz jakąś sensowną argumentację dlaczego niby mamy się od niego odwalić i jeśi mówisz o wiedzy historycznej to zważ, że z Twoją ową wiedzą również nie jest najlepiej - pod szyldem papieskim zginęło wielu ludzi ale spoko Tobie juz to nie przeszkadza, wkońcu nigdy o tym nie słyszałeś.
Chooj papieżowi w dupę!!
Więc jeśli piszesz "wara od papeża" to przytocz jakąś sensowną argumentację dlaczego niby mamy się od niego odwalić i jeśi mówisz o wiedzy historycznej to zważ, że z Twoją ową wiedzą również nie jest najlepiej - pod szyldem papieskim zginęło wielu ludzi ale spoko Tobie juz to nie przeszkadza, wkońcu nigdy o tym nie słyszałeś.
Chooj papieżowi w dupę!!
http://www.pinkbike.com/photo/2292274/