ERENES: zaje***li mi rower
a mi sie wydaje ze ten rowerek mogl zapieprzyc ktos z piszacych na tym forum. Erenes czesto pisze na forum, stal sie popularny, promowal swoja jakby nie patrzec fajna stronke, na ktorej jest mnostwo zdjec streetlegala. A przez to ze pieszecie, ze obstawiacie ta czy inna dzielnice, na 90% pomagacie tylko zlodziejowi. Zlodziej musial skads znac ten rower, musial wiedziec co na nim sie da zrobic, kto na nim jezdzi itp., bo inaczej nawet by na niego nie spojrzal. Nie ze zaraz zakladam, ze to ktos z forumowiczow, ale to jest bardzo prawdopodone, a do konca nie wiadomo kto na forum pisze, czy jakis naprawde wporzo kolesie(w wiekszosci napewno tak), czy tez jebani dresiarze, ktorym sie nie chce isc do roboty, i znalezli sobie zajecie kurwa okradajac innych. Teraz kazdy ma dostep do neta. Zaloze sie ze nie jeden dresik jak zobaczyl ze ktos z forumowiczow jest z tego samego miasta odrazu lukał na zdjecie roweru, potem moze probowal sie spotkac, natluc kolesia, zajebac rower i wyparowac.
Moze nie ktos piszacy ale przejzyj liste uzytkownikow ilu jest ktorzy wzyciu posta niewyslali jest nas ze 100-200 ktorych sie kojazy, jak wezmiesz liste uzytkownikow pod wzgledem ilosci postow to te pierwsze kilka stron tyle ze razem jest 46 takowych stron i od ludzi ktorzy nic nie napisali
swoja droga nikom muglby jakos rozwiazac ten problem i troche przeciac ta liste
swoja droga nikom muglby jakos rozwiazac ten problem i troche przeciac ta liste
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
qrwa stary nie znam cie wogole ty mnie tez ale tak ci wspolczuje ze to poezja :(:(:(:( przeczytalem od poczatku wszystkie 6 stron tego topiku z wielkim smutkiem jak widzicie jestem z wolomina w sumie watpie zeby byl tutaj u nas ale jak cos to dam znac
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
-
- Kontakt:
to kolo mnie .... ale zadko widuje tu takie ramy jak by co dam znac ...
ale tak szczerze to ernes nie sadze ze ten rower jest w wawie bo jak by byl to juz dawno by byla informacja bo sporo nas jes wawie a takiej ramki trudno nie zauwazyc...
no chyba ze ty masz informacje takie sprawdzone...
3mam kciuki pzdr
ale tak szczerze to ernes nie sadze ze ten rower jest w wawie bo jak by byl to juz dawno by byla informacja bo sporo nas jes wawie a takiej ramki trudno nie zauwazyc...
no chyba ze ty masz informacje takie sprawdzone...
3mam kciuki pzdr
-
- Kontakt:
ehhh qrwa...przeczytalem cały ten temat...miałem nadzieję, że skoro jest 7 stron tego to przeczytam jakiś miły koniec a tu nic...
ja powiem tak ...w rzeszowie go nie ma bo codziennie jestem na biku i 95% hardcore`owych bikow w rzeszowie juz kojarzę :)
pozdrawiam
życzę powodzenia !!!
wspolczuje.... ale nic wiecej nie moge zrobic
ja powiem tak ...w rzeszowie go nie ma bo codziennie jestem na biku i 95% hardcore`owych bikow w rzeszowie juz kojarzę :)
pozdrawiam
życzę powodzenia !!!
wspolczuje.... ale nic wiecej nie moge zrobic
brak podpisu ;P
-
- Kontakt: