PREMIERA ROAM w Kinie Kijow KRK
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wlasnie - atmosfera sie liczy, a ta byla zajebista!!
to z filmem rzeczywiscie troche nie wyszlo ale co tam - Panowie wiecej takich akcji.
czasu który tam spędziłem nie zaluje.
Pozdro dla wszystkich a szczególnie dla ekipy MudBrothers
aaaaa P.S. sorry za tego flesza w pewnym momencie filmu. po rpostu chcialem do relacji miec fote ale ekhm.. troche nie wyszlo :/
jeszcze raz pozdro - czekamy na kolejne akcje :)
to z filmem rzeczywiscie troche nie wyszlo ale co tam - Panowie wiecej takich akcji.
czasu który tam spędziłem nie zaluje.
Pozdro dla wszystkich a szczególnie dla ekipy MudBrothers
aaaaa P.S. sorry za tego flesza w pewnym momencie filmu. po rpostu chcialem do relacji miec fote ale ekhm.. troche nie wyszlo :/
jeszcze raz pozdro - czekamy na kolejne akcje :)
www.pinkbike.com/photo/2479386/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
-
- Kontakt:
apropo soundtracka.... prosbe mam.. bo szukam na imeshu, lime wire, emulu... i nie moge znalezc tych kawalkow - udalo mi sie ze cztery :/
i tu wlasnie pytanko: czy ktos o dobrym sercu nie moglby spakowac to do jednego pliku i zapodac na jakis serwer ??
bylbym wdzieczny bo juz nie mam sily do szukania tego...
pozdro
i tu wlasnie pytanko: czy ktos o dobrym sercu nie moglby spakowac to do jednego pliku i zapodac na jakis serwer ??
bylbym wdzieczny bo juz nie mam sily do szukania tego...
pozdro
www.pinkbike.com/photo/2479386/
Chciałbym powiedzieć o trzech rzeczach które bardzo mnie się spodobały w ROAM. Mianowicie pierwsza to fakt że przez większą część filmu na ekranie przewijało się kilku bikerów a nie tak jak to bardzo często jest pokazywane w innych filmach tylko jeden. Fajny taki aspekt bardzo, pokazuje że rower to pasja która łączy ludzi… Kolejna rzecz to ujęcie na początku filmu w którym czterech bikerów spotyka się już na samym finiszu zjazdu i przeskakują razem kilka różnych hop, tumany kurzu jakie za nimi się unoszą i kształt owych przeszkód kojarzy mi się trochę z falami i w efekcie jeśli wysilimy odrobinę wyobraźnie to wygląda to tak jakby mknęli po falach niczym na desce… No i ostatnie fajne ujęcie to scena kiedy widzimy bikera z kamery zainstalowanej na kierownicy, jego ruchy podczas manewrowania rowerem połączone z muzyką sprawiają że ma się efekt jakby gość tańczył…
A no i ostatnie, + dla twórców za to że nie przesadzali z zwolnionym tempem tam gdzie nie trzeba i dzięki temu szybki zjazd wygląda na prawdę jak szybki zjazd a nie unikanie kul niczym w matrixie…
Heheh to takie moje spostrzeżenia, może ktoś podziela
Pozdro.
PS. Zapomniał bym: „Nemero !!!!” LOL
A no i ostatnie, + dla twórców za to że nie przesadzali z zwolnionym tempem tam gdzie nie trzeba i dzięki temu szybki zjazd wygląda na prawdę jak szybki zjazd a nie unikanie kul niczym w matrixie…
Heheh to takie moje spostrzeżenia, może ktoś podziela
Pozdro.
PS. Zapomniał bym: „Nemero !!!!” LOL
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: