BOXXER WORLD CUP OSZUST

Lomek
Kontakt:

Post autor: Lomek »

Taki mały offtopic może już był :D
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=466707830
Shermana tez sella :D
Dodano 2008-10-19 21:36
UWAGA DLA LICYTUJĄCYCH, PEWIEN ALLEGROWICZ KTORY MNIE NIE LUBI ROZYSYLA @ Z INFORMACJA ZE SHERMAN JEST POPSUTY. ZAPRASZAM DO MNIE NA TEST, PROSZE IGNOROWAĆ TAKIE @, ZGŁASZAM SPRAWE DO ALLEGRO.
:D :D :D :D :D :D
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

PEWIEN ALLEGROWICZ KTORY MNIE NIE LUBI ROZYSYLA @ Z INFORMACJA ZE SHERMAN JEST POPSUTY.

co za *****, ja pierdole ten gowniaz jest bezczelny... kto chce miec problemy niech kupuje ten sprzet!!!!! zlodziej dziala dalej...
http://mrshaper.pinkbike.com/
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

Lomek[/b ]konewka macie jakieś dowody ze ten sherman faktycznie jest w złym stanie?

Nie? no właśnie... nie wiem kto wysyła te maile ale dla mnie zachowuje się na poziomie 13 latka
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

konewka to aukcje "Kiła" (kła)?

Długo nie było tak długiego tematu pełnego "emocji", stronniczości niektórych osób i "trzeźwego myślenia" poszczególnych forumowiczów.

jak 95% wypowiadających się w temacie, muszę przyznać rację "poszkodowanemu" - głównie przekonały mnie informacje innych osób na temat tego "szczyla".

Niestety naród jest pełen takich próżnych istot jak TK - mam nadzieje, że życie da mu mocno po dupie (wiem, że nie wypada źle życzyć innym - ale tylko "naturalna selekcja" i ewolucja człowieka wykończy istoty człekokształtne próbujące robić w ch*** uczciwe osoby). A jak życie nie da mu po dupie, to sugerowałbym, aby zrobił to któryś z poszkodowanych tutaj bikerów;-)
www.feel-free.pl
konewka
Kontakt:

yasiuuu tak jest to ten szczyl
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

rosa nie mialem serca odmowic twojemu koledze, po zwierzeniach matki i placzu...

co do barta, kto mowil ze mam jednego boxxera wc?

no wiec dosyc placzu fascynaci afer, dogadalem sie z Konradem, dostanie zwoj hajs, a boxxer idzie na serwis i do swojego nowego wlasciciela

robie duzo transakcji, allegro to ostatecznosc i wiekszosc kupcow jest zadowolonych, czasem zdazaja sie trefne czesci, niestety nie tylko wina stoji po mojej stronie ale tez po stronie tego od kogo kupilem ta czesc w stanie idealnym.

koncze z dh wiec panowie, nie bedzie okazji do wyzywania, sprzedawal bede dalej, bo nie mam skad brac kasy na czesci.

co do bikerjg, przepraszac narazie nie bede, jesli jednak w serwisie faktycznie amor okaze sie wadliwy, przeprosze.

pozdrawiam i milej zabawy w aferki panowie konewki itp.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
konewka
Kontakt:

chlopaczku nie bylo by takich afer gdybys ich nie zaczynal. to tyle na ten temat, zadowalajace jest to ze chociaz w jakis sposob przyznales sie do bledu i widzisz ze cos jest nie tak. widzisz ze zrobiles blad, nie mozna bylo tak od samego poczatku? gdybys napisal to co powyzej na poczatku, podejrzewam ze duzo piszacych w tym temacie mialo by o Tobie inne zdanie, bardziej pozytywne na swoj sposob. osobiscie mnie cieszy taka wypowiedz, czemu tylko tak pozno??? i nie wymieniaj mnie jako aferowicza, ja tępie takie zachowania, zlodziejstwo itd jak sie da. zrozum
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

napisze tu dopiero jak zeczywiscie dostane pieniadze do REKI.

No i zgadza sie, wstepnie sie umowilismy.

Zobaczymy jak bedzie

Chcialem po raz kolejny podziekowac ludzia za pomoc (konewka, stell2 w szczegolnosci) naprawde uzyskalem od was kupe wiadomosci, bardzo przydatnych. Napisze za kilka dni.

Aha i gdyby ktos myslal ze ja wysylalem jaies idiotyczne maile to jest w bledzie, nic takiego nie robilem.

Pozdro
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

jak mowilem oszustem nie jestem i jesli BikerJG serio, amor nie jest taki jak opisywalem, pomijam szczegol poobijanych dolnych lag bo dla mnie to bylo normalne.. to przeprosze. szkoda tylko, ze odrazu musiales robic temat i wielka afere, to mnie do tego nie przekonalo, wrecz chcialem sobie udowodnic, ze nie odbiore i niech ludzie 3 ocenia, dobrze, ze sie dogadalismy, pozdrawiam.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Prenrzyk
Kontakt:

Post autor: Prenrzyk »

TK

Jaka nagła zmiana ??
Może się jednak przekonałeś, że nie warto gadać głupot.
Mnie również by strzelił h... jakbym kupił amora który jest w super stanie(foli i z fotek widać, że normalnie nówka) a dostaje mokry karton w którym jest badziew to bym tego samego dnia pojechał do Ciebie...

Masakra ;/
Dobrze, że skończysz ze dh bo nie jesteś RIDER tylko pipa która handluje nie uczciwie...
Wstyd mi by było napisać, że wszystko jest OK jeśli tak nie jest...
No ale 16 lat wyjaśnia wszystko.
Ja by Ciebie oszukali na 1000 zł to byś inaczej gadał w szczególności jakbyś musiał zarobić tą kasę a nie rodziców naciągać i jeszcze takie "cyrki" odwalać.
Rodzice pewnie o niczym nie wiedzą a przydało by się...

Tyle z mojej strony...
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

koncze z dh wiec panowie, nie bedzie okazji do wyzywania, sprzedawal bede dalej, bo nie mam skad brac kasy na czesci.

Na co czesci jak w DH nie jezdzisz? ;)

Prenrzyk e tam 16 lat cos wyjasnia. Znam i młodszych a jakos nie uwazam ich za okropnych ludzi ;)
Prenrzyk
Kontakt:

Spaced

Zdarzają się wyjątki :P
Ale rzadko :P
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

no wiec, dogadalem sie co do zwrotu kasy, wplacilem 40zl zwrotu za koszta wysylki (baaardzo poszedlem na reke) ale amortyzator dalej nie jest odebrany z poczty "bo pieniedzy nie ma" Nie rozumiem tego zachowania...

Napisze juz jak sie wyjasni. Pozdro
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

Spaced noo , on mnie zna i jezdzil ze mna :D:D

BTW. Mam nadzieje ze sie wszystko dobrze skończy...

Ja tez miale pewna "sprawe" z TK.. wydaje mi sie ze wie o czym mówie
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
rosa
Kontakt:

Post autor: rosa »

Kieł smieszny jestes... i chyba mylisz fakty ;] to bylo 2 lata temu Ty wtedy miales 14 lat kumpel 19 wiec placz conajwyzej mogl byc twoj. A nawet gdyby on sie poplakal... pwoedz mi co to zmienia... chciales go naciagnac i juz na zawsze jestes przegrany.
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Prenrzyk cos dziwnych ludzi znasz. Mlodsi znajomi czasem zrobia cos nie przemyslanego (bo i ja niezłe cyrki w tym wieku robilem) ale chyba mlody wiek nie sprawia, ze ludzie maja wieksze predyspozycje do wałków? Hmm chociaz moja 3 miesieczna siostra niedawno podpieprzyła mi połowe spadku... cos w tym jest ;)

rosa hasło na zawsze przegrany jest mocno hiphopowe ;)
rosa
Kontakt:

Post autor: rosa »

Spaced wybacz... nie slucham hiphopu i jakos tak poprostu msuaielm to napisac;]
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
Prenrzyk
Kontakt:

Spaced

Wiesz...
Młodemu łatwiej bo myśli, że jest najcwańszy na świecie itp :)
Jedno jest pewne :)
Z dh-zone.com nikt od niego nic nie kupi :)

Zresztą...
Lomek
Kontakt:

Post autor: Lomek »

I tu sie mylisz bo ja zamierzam kupic shermana od niego :) może nie jest w tak złym stanie ;]
Zablokowany