a myslalem ze zapomniales :/
ale mi juz raczki odrosly, korpusik nie jestem.
DunCon cook ??
a co do fotek to waldek sie spisal wtedy... razem na gg wymyslali my ta śpiewke, pojechano mnie ze hohoho, tylko najgorsze bylo to ze kurcze jakos nie bylo widac pozniej tych objezdzajacych, czyzby kompleks małego "pindolka" . a jeden pan na dragstarze mial mnie zmiazdzyc jak wpadne na TV czyli pentle na krzykach, i ot bylem, nikt nie miazdzyl
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
[quote="DZIKUS"]heheh, serio?????????
no qrde, a ja nadstawilem piers w twojej obronie, co swiniak ma mi do tej pory za zle (i szczerze mnie to pierrdoli)
bardzo nie ladnie![/quote]
Dziks , nie pisz proszem ciem złwrołtów tyłpu "qrde" bo Cie to odmładza, a nie chcemy utozsamiac sie z 12 latkami , chociaz "czesc , mam na imie agatka, tez mam 12 lat" nie jest złe....
no qrde, a ja nadstawilem piers w twojej obronie, co swiniak ma mi do tej pory za zle (i szczerze mnie to pierrdoli)
bardzo nie ladnie![/quote]
Dziks , nie pisz proszem ciem złwrołtów tyłpu "qrde" bo Cie to odmładza, a nie chcemy utozsamiac sie z 12 latkami , chociaz "czesc , mam na imie agatka, tez mam 12 lat" nie jest złe....
TwoFourPlayer