Wayless

Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

no EWENTUALNE clo+przesylka to MAX 350 źł a jak on się rozlicza z posrednikei mw stanch to ja niewiem ,ale napewno przelew niekosztuje 650 zł ! . A co do Xprota. To sie h-uju nieodzywaj bo sam glupio gadasz . Robicie z tego Maxa jakiegoś zbawiciela o on zbija na was kase poprstu .
bart
Kontakt:

Post autor: bart »

[b]Gil[/b] to czemu nie zaczniesz sprowadzac? Denerwuja mnie tacy jak ty. Narzekasz ze drogo - nie chcesz to nie kupuj, ale nie przeszkadzaj innym w zarobku. Ja maxa nawet nie znam, wiec nie pieprz mi tu glupot.
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]

[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
pczk1
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

wiec tak sam interesowalem sie ta ramka jest bardzo fajna wychodzi super w testach na roznych amerykancjich stronkach jakby ktos potrzebowal do niej tylne kolo na os to mam do sprzedania a ramka super w super cenie mielm jush zamowiony na niej caly rower i w ostatniej hwiuli wyslo ze firma pordukujaca je nie moze osobie prywatnej tego wyslac :(
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

Gil kurwa mać, na tym polega biznes że się coś kupuje taniej a sprzedaje DROŻEJ, chyb aże wolisz kupowac drożej i sprzedawać tanie buahahah
Taki cwaniak jesteś to sam sprowadzaj , jebania jest od cholery.
A Max kupuje sobie taniej w satanach, zbija na tym powiedzmy jakieś 600zł a i tak ma najtaniej w Polsce buahahaha, ceny w tym kraju się zdecydowanie nieadekwatne do zarobków, przkład: mamy jedne z najdroższych sieci komórkowych w europie :]
gg:3558924
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Qfa chcialem sie powstrzymac od komentarza ale nie wytrzymam

Po pierwsze samo juz sprowadzenie ramy nie jest procesem banalnym jak tu sie coponiektorym wydaje, jak jest tak zajebiscie to sciagnij sobie sam i nie mow o tym wokolo ziooom

Dla twojej informacji

Ja ja kupuje za 450$

Przesylka do znajomka - 40$

Przesylka ubezpieczona oclona do mnie - 140$ + ewentualne cło okolo 300zl

Przelew - 80$

2200 - 2500zl w tym przypadku

+ moj czas, moje ryzyko, siedzenie przy kompie i sporo innych rzeczy. Poza tym ci co u mnie kupowali wiedza jak dbam o klienta i jak bardzo zalezy mi na tym zeby wszystko bylo tak jak obiecalem oraz na czas.

Do tego jeszcze trzeba zrobic ta paczke, pojsc na poczte i ja nadac.

To wszystko zjada kupe czasu i energii. A ja zajmuje sie nie tylko tym.

Jesli uwazasz ze drogo sie cenie to wybacz ale nierealnie patrzysz na rynek.

EOT

A co do samej ramki, wrzuccie ja na linkage'a , ma wiecej skoku niz oni podaja ;]

Musi chodzic podobnie do mojej dm czyli wyjebczo. Sztywna oska z tylu daje kopa, te haki wygladaja wyjebczo. Przod zajezdza nieco rm'kami ;] rurki eastona to klasa. Ogolnie ramka prezentuje sie wyjebczo, wolalbym ja od bullita, jednak dm ma moim zdaniem lepsza linie. Ta daje natomiast swingerka , oske nio i zajebisty damper.

Ja nie zachcecam, jak ktos sie zdecyduje fajnie, jak nie trudno. Wkurza mnie tylko takie pieprzenie co poniektorych...

Pozdro
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA
Kontakt:

"Ta daje natomiast swingerka , oske nio i zajebisty damper. "

Tia zasne zaraz ;/ o cene mi chodzilo ze dobra ;]
MaxDamageDA
Kontakt:

A tak wogole co mnie gryzie i musze o tym napisac , niesamowicie mnie wkurza zazdrosc ludzka. Tak strasznie was wkurza ze ja jestem w stanie sam zarobic na rower a wy nie?

Qrwa dzieki ale wklejanie linkow do sklepow, wytykanie mi ile zarabiam jest naprawde nie na miejscu... I nie chodzi o to ze to jest tajne. Chodzi o dobre wychowanie. wypominasz sprzedawczyni w sklepie kupujac ziemniaki ze zdziera z ciebie 50gr? ;/

To jest naprawde nie fair, ale chcieliscie to macie. Potraficie sprawic ze wszystkeigo sie czlowiekowi odechciewa. Na szczescie umiem dobrac sobie klienta.

Btw. ostatnio koles do mnie napisal o shivera sc, ze moze byc nawet kradziony... Co za paly.

cu
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

ristecpa Max za to co robisz.. wiem jak ciezko zarobic pare zlotych, szczegoolnie, jesli do tego sie studiuje, ma sie panne i jeszcze chce sie miec czas na pojezdzenie i pogranie ciezkiej muzy..
a rmka wyglada jak bullit :] tylko skoro eason to pewnie solidniejsza..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Gość

Post autor: Gość »

ja pieprze taki biznes jak wczoraj postalismy 3 GODZINY w banku zeby wplacic hajs.... a wczesniej 2 na poczcie zeby odebrac paczke
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

Max, przejmujesz sie debilami z tego forum? przeciez tutaj ich jest tylu, ze nawet nie ma sensu komentowac ich wypowiedzi...

wedlug mnie niepotrzebnie tlumaczyles niektorym ile hajsu wydales na zalatwienie tej ramki, bo oni i tak beda myslec swoje...

dla mnie sam fakt, jak ktos sie przypieprza do kogos, ze jest cos za drogie, takie i takie, srakie. to jest poje bane bo przeciez ktos chce zarobic i jesli nie przekreca sie ludzi co do danego produktu to mozna sprzedawac go za jaka sie chce cene... nawet jesli w stanach jest 5x taniej... BO JAK KTOS NIE CHCE KUPIC, TO NIECH NIE KUPUJE!! a nie... tylko psuje komus sprzedaz.

tylu tu takich ******* na tym dh-zonie, ze sie zalamac mozna!

ja bym banowal tepakow... trzeba karac glupote.
thugrider@wp.pl
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

max, pamietaj ze kupcow zawsze bedziesz mial.
a najwiecej gadaja ci, ktorzy jezdza na dragach.

zreszta to juz kurrwa bylo, opcja szukaj do chuuja
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

co juz kurwa niby było ?
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

Max sory ale nie sadzilem ze wklejenie tego adresu moze zaszkodzic twoim interesom...i wcale nie mialo to na celu zkrytykowania twoich cen bo sa naprawde dobre po podliczeniu wszystkich kosztow...
http://miniurl.pl/12397
ODPOWIEDZ