eee lajtowo było:] pytania łatwe, dobrze sformułowane( żadnych nieporozumień). zadania otwarte były banalne :P bo szczerze mówiąc byłem pewny że będzie rozprawka :] . W zeszłym roku w sumie miałem 78 pkt z obydwóch :P:P (fart) sji sji :D:D.W tym będzie podobnie albo i gorzej :/ ale rypie mnie to w końcu się nic nie uczylem =)
a odpowiedź "druga strona medalu" jest błedna gdyż ten koleś z rysunku mówiąc "komputer mi się zawiesił" wysyła gołebia pocztowego:P
ironicznie określenie to "idze z duchem czasu" (CHYBA)
heh jutro będzie dopiero jazda :D:D fiza=zero
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]
pieniekziom jestem za...u niektorych wlasnie widac jacy to sa dorosli...np taki[b]allied[/b] z jego tekstem ktory doskonale odzwierciedla jego poziom inteligencji..brak komentarza
Ja mam nadzieję, że z maematycznego na końcu będę miał maxa, bo olimpiada... Dwodziestego któregoś 2 etap z fizyki :) A co do ptaszka, to dałem, że idzie z duchem czasu...
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych
Sie tam martwicie... ja mialem ogolnie 109 pkt i wystarczylo a nawet w najlepszym LO w mojim miescie byly wolne miejsca <hahaha> (dla wtajemniczonych stas w TG :) pzodro...
ja pierdole ale majca była zjebana :(((
zdecydowanie lepszy był humanistyczny !!:P
jakieś ******** zadania :d:D jak będe miał mniej niż 25 no się zajebie :D:D
A TAk może być sji sji sji ;/
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]
Heheh ebeb 2gi etap 20... tez pisze...
A matematyczny banal, wszystko ok, oprosz zadania z ostroslupem o podst. czworokata... ja przezcytalem czworoscianu i wszystko pod czworoscian liczylem... loooooooooooool
A z humana mam wszystkie zamkniete dobrze, a z otwartymi to sie zobaczy... ogolnie light, moze byc taki egzamin...
Przypuszczam ze z obu bede miec ok 90pkt
Matma była banalna... Jak o 8:00 się zaczęło to o 9:00 już tylko sprawdzałem :D Pomyliłem się tylko w tym z echem, ale się skapnąłem po wyjściu z sali:)
Ło w mordę... To już za 8 dni... Trzeba się będzie pouczyć i to dużo :D
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych
no własnie do ***** też obliczyłem 990:/ a to trzeba było podzielić przez 2:/ ogólnie dla mnie humanistyczny bł łatwiejszy niż matematyczny...zjebałem zadanie z wieżą eiffla i i tym ******* ostrosłupem o podstawie czworokątu
jest jakas strona z odpowiedziami ??? jak ktoś ma to niech zapoda...z góry dzieki